КК Црвена звезда

1. ИНВЕСТИРО САМ У ФАБРИКУ ТИФО БАКЉИ У НАПУЛИЈУ :(
    АЛ ВРАТИЋЕ МИ СЕ ТО У РОКУ 10 ГОДИНА, ЕВО И ЕНГЛЕЗИ КРЕНУЛИ ДА ПАЛЕ БАКЉЕ КЕКЕКЕ

2. najjače mi je kad englezi zapale

3. ЕНГЛЕЗИ КРЕНУЛИ КОРЕОГРАФИЈЕ
    НЕРЕДЕ ПО СТАДИОНИМА
    КОРТЕО
    БАКЉЕ ДИМОВЕ БАРЈАКЕ ДВОМОТКЕ
    МАЈКА НАВИЈАЊА СЕ ВРАЋА НА СЦЕНУ

4. COKULA MI SE IZVINJAVAMO! JEDINO STO ZELIMO JE DA NAM PRODAJES BAKLJE PO ISTIM CENAMA! ZELIMO FER TRETMAN!

5. Protiv Mega Frizure u finalu. Ne bi trebalo biti problema, osim ako ne krene bol u kurcu u toku meča.

6. Molim kursadžije da odu s naše teme

7. jebaće vas rale varda

8. COKULA MI SE IZVINJAVAMO! JEDINO STO ZELIMO JE DA NAM PRODAJES BAKLJE PO ISTIM CENAMA! ZELIMO FER TRETMAN!

Jebiga, nisam ja agentura da uvaljujem baklje od 300 dinara za 3000 pa da sve pare od toga stavim na rulet.
    JANJIČARI PFK - jer nas boli kurac za partizan.

9. DAJ NEKE BAKLJE DA SLAVIMO KADA VAS BUDEMO KARALI U FINALU ABA LIGE

10. Grobarsko ciganske cave

11. De si stevane peferu stari. Prekrsio si dogovor. Neka, nek si ziv i zdrav. Nastavi da lazes i izvrces, vadis iz konteksta i sluzis se tim LGBT foricama. Dzaba sve kad si pederko.

12. Nisam čiko nisam čiko ja pička komunističkoblizanačka

13. Ne zna se jesu li dosadnije sajber rasprave navijača ili ženski razgovori.

Ubijte me ako pre ne bih slušao dve žene kako se raspravljaju o cenama torbica i bundi nego o ovim raspravama ko je bolji i ko ima više para. ("Moj tajo ima bolje avto od tvoga!" -"Moj ima bolje"-"Moj"-"Moj"-"Moj"-"Moj"-"Moj"-"Moj"-"Moj"-"Moj"-"Moj"-"Moj"-"Moj"-"Moj"-"Moj"-"Moj"-"Moj"-"Moj"-"Moj"-"Moj"-"Moj"-"Moj"-"Moj"-"Moj"-"Moj"-"Moj"-"Moj"-"Moj"-"Moj"-"Moj"-"Moj"-"Moj"-"Moj"-"Moj"-"Moj")

14. Šta, Džoni je opušteno makar 4 puta rekao da neće da svraća na suparničku temu, fudbalsku ili košarkašku. Ja jes' da odem retko tamo, al' makar mi je cilj da o nečemu prodiskutujem ili odem kad partizan igra EL čisto da se porazgovara, jer pratim ( HAHAHA, limenke prate partizanoa jer igraju samo intertoto kup ahhhhaaaahhah), al' gledam i to da izbegavam jer im i objektivnost ili nelicemerno radovanje smeta.

15. Popušićete kurac i jedni i drugi kad dođete u Podgoricu da vi rečem.
    Imamo jednog crnca i jednog polucrnca i nijednog stranca preko toga.

16. Prekrsio si dogovor.

Објасни.

17. Radmilo diskusije su za picke. Ne budi Stevan.

18. Je li se desilo ove sezone u Partizanu da u jednom trenutku imate više domaćih nego internacionalaca na parketu?

19. Реално Локомотива и Макаби су срање екипе.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.