Е да и Тадија, он и Јака 8 комада заједно, и то су убацили поене кад је било најбитније. Онај Блажићев улаз рецимо. Добро слободњаци су нам бољка одавно, мада сам се мање изнервирао кад их је он промашио, да је Раденовић шутирао..
Тадија буразер. Много драг играч и добро је што се испромашивао оно вече у финалу сад ће да сипа до краја сезоне.
Ђенка лоше у друго пол мислим да је ушо нешто кратко али није имао прилике уопште. Нисам гледао 1/4 па не знам шта се издешавало
Тадија јесте дао највише поена и доста битних, Блажич исто допринео оном тројком и бацањима, али Нелсон је био непогрешив у задњих пар напада. Дао онај тежак кош, наместио Драгићевићу и Јаки шутеве и онда погодио оне слободњаке. А судија га је баш тад зајебавао опасно, маму му јебем.
Докторска партија у мечу у ком је постао странац са највише одиграних утакмица у Звезди.
Strašno me je iznervirala ona trojka Blažiča sa sedam i po metara na sedam-osam sekundi do kraja napada, i istovremeno obradovala. U onom napadu se videlo sve, i kako nemaju organizovan napad u poslednjim minutima, i kako nas sere a to može još lakše i da ne uđe. No dobro, opametiće se Radonjić valjda, osmisliće neki napad da valja. Ako ne osmisli popušićemo sedamdeset posto utakmica koje se budu lomile ovako na kraju sezone.
Добро, та Блажичева тројка су муда јеби га. Нешто пошло наопако, немамо организован напад, пукни тројку, па јеби га. Имала је Мега против нас таква два шута, ал то ти је разлика у квалитету и у величини екипе.
California je dala oko 350 NBA igrača - od onih koji su bili prolaznici, do Reggie Millera, Billa Waltona, Gary Paytona, Jasona Kidda, Paula Piercea, Russella Westbrooka, Andre Millera, Keitha Van Horna, Klaya Thompsona, Damiana Lillarda i niko od njih nije ubacio više poena tokom srednjoškolske karijere od - DeMarcusa Nelsona. Niko. Rekord od gotovo 3.500 poena za četiri godine i dalje stoji.
Sa ovom grupom se ukrštamo. Kako ide dalje posle? Jel igramo na 3 dobijene?
GROUP P
Lietuvos Rytas
3-2
Besiktas Integral Forex
3-2
Cedevita Zagreb
2-3
CAI Zaragoza
2-3
Е усро је оба јебо га ћаћа
Каква лудница хахахха
Како је и нас кењало са трицама у финишу ткао и њих кад је било најпотребније. Пенали реално за крај
Идемо, јеби БББ!!!!
доброе
ИДЕМО ДАЉЕ БРЕЕЕЕЕЕЕЕ.
Фала Бертансе пуно фала.
Сад опуштено следећа текма није ни битна.
Јел знате кад ће жреб за наредну фазу?
Едит: Јел има везе дал смо 1. или 2.?
Нелсон искусно, Јака муда до пода. Гледао сам само ову чевртину, шта је са Џенкаром?
Ђенка одиграо лоше цео меч, али јбг, мора и то једном да се деси.
Нелсон, Јака, и ТАДИЈА издоминирали.
Svaka čast!
Мислим, Тадија је сипао тројке, 4/5, већ сам мислио да је и то заборавио.
Јака ваљда 4 од 4, бар је тако писало.
Е да и Тадија, он и Јака 8 комада заједно, и то су убацили поене кад је било најбитније. Онај Блажићев улаз рецимо. Добро слободњаци су нам бољка одавно, мада сам се мање изнервирао кад их је он промашио, да је Раденовић шутирао..
Тадија буразер. Много драг играч и добро је што се испромашивао оно вече у финалу сад ће да сипа до краја сезоне.
Ђенка лоше у друго пол мислим да је ушо нешто кратко али није имао прилике уопште. Нисам гледао 1/4 па не знам шта се издешавало
Тадија јесте дао највише поена и доста битних, Блажич исто допринео оном тројком и бацањима, али Нелсон је био непогрешив у задњих пар напада. Дао онај тежак кош, наместио Драгићевићу и Јаки шутеве и онда погодио оне слободњаке. А судија га је баш тад зајебавао опасно, маму му јебем.
Докторска партија у мечу у ком је постао странац са највише одиграних утакмица у Звезди.
http://mondo.rs/a661546/Kolumne/Edin-Avdic/Admiral-Nelson.html Најтоплије препоручујем.
Strašno me je iznervirala ona trojka Blažiča sa sedam i po metara na sedam-osam sekundi do kraja napada, i istovremeno obradovala. U onom napadu se videlo sve, i kako nemaju organizovan napad u poslednjim minutima, i kako nas sere a to može još lakše i da ne uđe. No dobro, opametiće se Radonjić valjda, osmisliće neki napad da valja. Ako ne osmisli popušićemo sedamdeset posto utakmica koje se budu lomile ovako na kraju sezone.
Јери има неки жреб после овога или се укрштамо са неком другом групом?
Добро, та Блажичева тројка су муда јеби га. Нешто пошло наопако, немамо организован напад, пукни тројку, па јеби га. Имала је Мега против нас таква два шута, ал то ти је разлика у квалитету и у величини екипе.
Распитао сам се, укрштамо се са групом Ритас Бешикташ Сарагоса ЦЕдевита
Ау... каква институција
Pa dobro, uboli su i oni trojku iz kurca. Tamo smo od Ritasa dokazano bolji, Španci nam izgleda leže, Cedevitu gazimo, samo ne znam kakav je Bešiktaš.
Sa ovom grupom se ukrštamo. Kako ide dalje posle? Jel igramo na 3 dobijene?
GROUP P
Lietuvos Rytas
3-2
Besiktas Integral Forex
3-2
Cedevita Zagreb
2-3
CAI Zaragoza
2-3