КК Црвена звезда

1. Расни, немој то да качиш овде, имаш ону тему. Хоћу нешто и да прочитам на овој теми, везано за кошарку.

2. Pa boli me kurac!!! Sto si ti vazniji od mene? Pa ti coveka zajebavas zato sto je sterilan. Boli me kurac za tebe.

3. Направили ти људи тему да се играш, да не спемујеш ову, ти опет.

4. Jel spem slika vezana za CZV? Sta treba da se radi na ovoj temi? Sta fali slici?

5. Vama je ladno i fudbalsku i kosarkasku temu otvorio peder lololo

6. Ма где он хтео да покрене клинце? Он пизди на Катића још од меча Проком-Партизан кад је пришао клупи Партизана и рекао да му пренесу да ће добити батине ако не престане да провоцира. Онда кад је дошао у Раднички и сад у Меги константно има сукоб са Катићем. Просто, такви су карактери њих двојица, Катић увек провоцира противника на свакој утакмици, иначе је кул кад се заврши, а Варда се ложи и неће да пусти тек тако.

Nemam pojma, meni se činilo tako, jer, brzo se primirio i nastavio sa dobrom igrom, dao trojku za izjednačenje, poslije meča čestitao, nije bilo ružnih riječi, sve ok. Katić ga je sigurno isprovocirao, to radi svima. Šta znam, dobar je on meni lik.

7. VARDA LJUTI KRAJIŠNIK!!!

Nie pičkica ko Raško, da provocira. To je za male igrače da rade, ne za centra.
    Centri ne treba da budu sisice. Raško me razočarao.

8. Jebi ga, po toj logici je i Divac pičkica. :)

9. Krstić je bar skupio muda i bacio stolicu.
    Divac, čovjek je u NBA najpoznatiji po flopingu, šta dalje reći...

10. Ја готивим Рашка, ко јебе овог Варду педерчину гробарску. Уосталом, Рашко је од играча који се тукао на текмама, дошао до овог стадијума где не узвраћа овакве ствари и зна да изнесе терет ситуације.

11. Контајте борбу на почетку, е:

http://www.youtube.com/watch?v=ZYur3MYOnP8

12. Добро је, добро је, само Симоновић да схвати да мора да игра одбрану. Не знам што га држи луди Радоња, у нападу ништа, у одбрани га пуни овај. Јака стандардан, Боби макар купи ове лопте ако ништа, чекамо друго да се пробуди Ђенка.

13. Трећа четвртина је наша, сад их дељемо.

14. Oliver Popović je meni strikan :D

15. Два фаула у нападу кад треба да се оцепимо, БРАВО ИТАЛИЈАНИ ЈЕБЕМ ЛИ ВАМ МАЈКУ

16. Ајде неко да поломи овог Раденовића да не изађе више на паркет.

17. Овај чупави мајмун нас уби са овим улазима цело друго полувреме. Јел могуће да не могу да га чувају па није он Џордан, шкк!?

Јака решио.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.