КК Црвена звезда

1. ma ne seri mrljo majke ti, da Majami možda nema neku Hajdelberg Šlezinger taktiku i u napadu i u odbrani, Lebron Kralj stavlja kurce u usta ljudima i to je to.

2. Jarane, uporedi ti majami sa zvijezdom, nelsona sa džejsmom...

3. Pa Zvezda je taman negde Majami Aba lige, šta.

4. Nemoj da si Bosanac, skontaj relativno, NE POSTOJI SAMO APSOLUTNO :)

5. Evropska i NBA košarka, ne stoji ti to jednostavno. Taj Džejms je uprvao zbog toga par puta bio isprskan, jer je na drugoj strani bio sličan njemu samo što je imao malo kompletniju ekipu pa su ga ustavljali. Uostalom ne svršava samo džejms, tu je i vejdkoji je tata u ekipi, boš, alen , batije, onaj istetovirani manijak, daleko od toga da džejsm sam igra. I prošle bi ih godine San antonio napušio samo da im trener nije rekao da puste šut alenu, ali i to je bila taktika, o čemu je upravo riječ.

6. BOSNA BOSNA BUREK BUREK BOSNA DŽEJMS BUREK JARANI RAJA KOŠARKA

7. Одакле теби идеја да екипа са једним крилом које је Марко Симоновић и која игра скоро све време у ритму викенд - среда/четвртак треба да добија све утакмице са 20 разлике? И ево ти:
    http://www.abaliga.com/n52/League/Calendar
    па погледај колико смо утакмица добили на једну лопту, а колико је победа било са 10+ или 20+

Иди гледај навлачање конопца и сери о тактици, немој да ме нервираш овде пишући без имало размишљања.

8. Nemoj da se uzrujavas stevice. Ispasce ti anal plug iz dupeta od sekiracije jer je neko napisao da nisi u pravu.

9. Шалабе, ја мислим да је он увео Раденовића и Тадију да бране пик енд рол, што је и логично, јер су Рашко и Боби доста спорији. Знао је да иде блок за Смита, и да ће један од ове двојице да остане на њему, само кажем да је то грешка јер је Раденовић испао ретардиран. Ал не кењам ништа, готивим ја Радоњу, само оно

10. Па није његова грешка што је Раденко испао тенкре, није могао да зна. Реално немамо муда у тим завршницама, Нелсон проклизава, машимо бацања, Боби чачка уво..

11. Сјеб'о је Радоња ту задњу одбрану дефинитивно. Не верујем да може било који високи играч да сачува Смита и зашто онда остављати ниску петорку кад је баш висока играла најбољу одбрану у утакмици. Ипак му фали мало више искуства, ја и даље мислим да је добар тренер, екипа вам је играла врхунску кошарку против најјачих тимова, а неки играчи играју близу максимума. Пропустио сам део утакмице кад вас је стигла Цедевита, па не знам да ли ту има његове кривице, али сам приметио да у доста утакмица уме да заборави Блажича на клупи. Мени тотално несхватљиво, осим ако га не чува за одлучујуће утакмице.

12. Е то сам и ја провалио, одигра му Блажич прву четвртину и онда уђе на пола четврте, стварно као да га заборави. А ено рекао је Радоња у интервјуу, да изгледа доводимо двојку, а не тројку.

13. БлажиЋ му каткад преседи цело полувреме, ваљда му је изговор да није довољно добар у одбрани.

14. Па капирам да је слабији мало физички ал баш надокнађује борбеношћу, и кад год сам гледао имао је брдо скокова у нападу.

15. Definitivno da svi primećujemo da nešto ne štima kod Radonje. Pazi, u EL zabeleži 4 pobede, prvi je u ABA ligi, osvojio kup, izborio plasman u završnicu EK, vrlo moguće i sa prvoh mesta, trebalo bi da ga ljubimo u palamar..ali nešto tu ne štima, nemamo prepoznatljiv stil igre, ne vidi se neki njegov pečat u igri, osim možda u odbrani.
    Videćemo, sad mu slede završni ispiti, videćemo koliko je sazreo on i ekipa.

16. Видео сам да је рекао како доводите двојку. И није нека информација. Важније је какав је профил тог играча, ако доведе још једног као Џенкинс, неће решити проблем који је настао одласком Шилба, а то је да су напади остали без идеје и да се више игра 1 на 1 и на суви квалитет. Ако доведе неког ко уме да креира напад и да растерети Нелсона који је кључни играч у завршницама биће доста боље него сад. Овако играте на ивици да вам опет сезона падне на Рашка и Нелсона. Зато и мора да се разигра Блажич, а да Симон узима што мање минута на тројци.

17. Пази, Симона сам мрзео из дна душе пре, ал у последње време зна коректно да одигра. Против Цедевите се чак мало и искурчио, узео неки шут пред крај, промашио додуше али Боже мој, погодиће следећи пут. Блажич је исто тип играча који не разиграва никог, ал има одличан улаз и солидан шут, дефинитивно већа минутажа. А играч који дође, мора да буде најбољи, значи не Тадија, Раденовић калибар, него убица неки.

18. Ја сам баш овде на теми бранио Симоновића кад сте га сви нападали, тј. Радоњића који му је нашао одличну улогу, али он је тако близу границе до које може да подигне игру и од њега не можеш да очекујеш превише. Блажич, са друге стране, може да буде далеко опаснији и то је разлог што кад дође одлучујућа утакмица (против Цибоне, претпостављам) треба да буде још једна опција.

19. Po meni Šilb je imao jedan bitan kvalitet koji kao da nedostaje. Saradnja sa centrima. Mnogo odličnih lopti je poslao Marjanoviću u pravom trenutku, a to ne radi više niko čini mi se. Mislim na to kada je Marjanović blizu koša, ne kada je na slobodnom. A ovom to onda nije teško da iskoristi. Samo ruke digne. Toga više nema u vašoj igri, a centri su vam najbitniji deo ekipe ove sezone.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.