Ево на нету се појавила инфо, да желимо Стефа Карија, млађег брате оног лудака.
Стеф је лудак. Вероватно мислиш на његовог брата, Сета (ваљда). Гледао сам га кад је играо за Дјук. Опасан тројкаш, али не верујем баш да је реално да дође. Мислим да су га и Един и Коле помињали.
Ja gugl'o "Brat od Stefa Karija" i izašao neki Set kari. Misliš na tog?
Na tog misli.
Ja čuo da dolazi Mekejleb :)
Možda njegov brat Džo Mekkejleb (ne guglajte, ne postoji, samo se rimuje sa Bo).
Хахаха, ове сезоне да се направи списак играча који су "долазили" у Звезду и Партизан да се направи једна озбиљна НБА екипа.
Хаха да, Сет, не знам што написах Стеф, ваљда ми он био у глави.
Pa pazi, Stef bi onako lepo leg'o :) Možda zbog toga.
Potvrđeno, dolazi Bo.
Де долази?
Nije valjda ćoki poslao bou ponudu pa popušiće opet Toliko odbijenih poziva nije zdravo za njegovo mentalno zdravlje lololo
U zvezdu. Onaj ražnatović izjavio.
Sprdam se, dosadno na poslu do jaja.
Šta se dešava sa dovođenjem igrača, koji kurac? Ako neće da se prejebu, pa pažljivo biraju, mogu i da shvatim, ali opet mi nešto razvlače sa tim...
Померају датуме као што нам раде политичари кад се прича о ЕУ.
ДА ДОВЕДЕШ КРИСА БОША ОД ТИТУЛЕ ОПЕТ МОША
НЕША ТРАУМАААА, НЕША ТРАУМАААА
ДА ДОВЕДЕШ И ВЕСТБРУКА У ФИНАЛУ ПУЧЕ БРУКА
Ајде бре паљба са теме, идите кмечите тамо што су вам повређени берта и лео:((((((
ДА ДОВЕДЕШ И ИБАКУ УЗЕЋЕМО ЛИГУ СВАКУ
Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.
Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.
Ево на нету се појавила инфо, да желимо Стефа Карија, млађег брате оног лудака.
Стеф је лудак. Вероватно мислиш на његовог брата, Сета (ваљда). Гледао сам га кад је играо за Дјук. Опасан тројкаш, али не верујем баш да је реално да дође. Мислим да су га и Един и Коле помињали.
Ja gugl'o "Brat od Stefa Karija" i izašao neki Set kari. Misliš na tog?
Na tog misli.
Ja čuo da dolazi Mekejleb :)
Možda njegov brat Džo Mekkejleb (ne guglajte, ne postoji, samo se rimuje sa Bo).
Хахаха, ове сезоне да се направи списак играча који су "долазили" у Звезду и Партизан да се направи једна озбиљна НБА екипа.
Хаха да, Сет, не знам што написах Стеф, ваљда ми он био у глави.
Pa pazi, Stef bi onako lepo leg'o :)
Možda zbog toga.
Potvrđeno, dolazi Bo.
Де долази?
Nije valjda ćoki poslao bou ponudu pa popušiće opet
Toliko odbijenih poziva nije zdravo za njegovo mentalno zdravlje lololo
U zvezdu. Onaj ražnatović izjavio.
Sprdam se, dosadno na poslu do jaja.
Šta se dešava sa dovođenjem igrača, koji kurac? Ako neće da se prejebu, pa pažljivo biraju, mogu i da shvatim, ali opet mi nešto razvlače sa tim...
Померају датуме као што нам раде политичари кад се прича о ЕУ.
ДА ДОВЕДЕШ КРИСА БОША ОД ТИТУЛЕ ОПЕТ МОША
НЕША ТРАУМАААА, НЕША ТРАУМАААА
ДА ДОВЕДЕШ И ВЕСТБРУКА У ФИНАЛУ ПУЧЕ БРУКА
Ајде бре паљба са теме, идите кмечите тамо што су вам повређени берта и лео:((((((
ДА ДОВЕДЕШ И ИБАКУ УЗЕЋЕМО ЛИГУ СВАКУ