Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Kapun bre je l' si ti to meni napisao da ćeš mi vređati ženu ako ja napišem nešto na ovoj temi?
ako ste ovako na netu uvredljivi,kakvi li ste u zivotu.
Jebote, daj sanitarni ne zajebavaj me. Pa i ti i ja smo nešto kao kenjali jedan drugome, ali boleo nas kurac realno. Ovo je nešto drugo.
Ti bre konstatno smaraš po 20 stranica ispuniš svojim govnima. To nikoga ne interesuje, razumeš nikoga, možeš da ga sisaš, nemoj da smaraš i niko te neće vređati.
Ne vređaš ti mene za to me baš briga. Ako sam te ja dobro razumeo ti si meni napisao da ćeš mi vređati ženu ukoliko ja nešto napišem ovde?
Ovo je bre tema na Vukjaliji dečko. Jesi svestan toga?
meni slobodno jebite i curu i cijelu porodicu
boli me kurac
jebite i mene
Ne, ukoliko napišeš normalnu stvar ona će biti vrlo rado prihvaćena i pročitana.
Ukoliko nastaviš da kenjaš, kao što si do sada pokazao da jedino umeš, totalno će mi biti svejedno šta ću ti napisati.
brate,internet...mozes da se vredjas ili ne moras,kao i sto mozes da vredjas ili ne moras.svako bira kako mu godi.ja bi ti rekao da uzmes obe opcije pod 2.
Ne pričam o pisanju normalne stvari. Dođete i vi kod nas.
Znaš dobro na šta mislim.
Džoni, stvarno bre jebemumater, uspori malo. Preteruješ često sa ovim prozivkama o klubovima ( da se ne osvrćemo sad i na "stripove"), a brate oženjen si i imaš trijes i kusur godina. Mnogo je, ostavi to, nije to prioritet. Nadam se da to shvataš. Ne možeš da se braniš time da se uvek drkaš i da te boli kurac za ovo, sve je zezanje, svi smo svesni da se nekad previše daš ovome.
Preterao je kapun, verovatno je bilo u afektu, ali ga i razumem, iz tog vređanja ti treba da shvatiš koliko si preterao mesecima unazad. A stevan je u pravu. Iako deluje ružno to prijavljivanje, tad ste stvarno pravili problem sa spemom ovde toliko da nije mogla da se povede iole ozbiljnija priča o bilo čemu što se tiče efempea limenki haha železare JK dive. Isto bih uradio, podržavam što je prijavio.
Džoni, zabole mene kurac, kao i većinu ovde, za zvezdu i partizan, neću 'leba da jedem ako sad zvezda uzme sve što može, jebe mi se. Sport generalno volim, gledam sve od fudbala do ženskog veleslaloma, izuzimajući badmintone i slično, i o istom volim da polemišem. Iz tog razloga naiđem ponekad na vašu temu, da progovorimo neku. U poslednje vreme ne, izbegavam, očito da i dobronamerne pokušaje razgovora smatrate za provokaciju. Razumem povremeno peckanje nakon poraza tima koji "protivnik" simpatiše, ali konstantno nabijanje kurca i prozivanje ne. Trenutno smo kolektivno izgubili granicu, pratim teme od njihovog otvaranja, i nije bilo ovako.
Uostalom, imate temu za to, pa ko ima želju za virtuelnom palamarčinom nek' ide tu. Daj da ove četiri teme o mrtvim blizancima, kad već nemamo bolje, služe za ljudske i dobronamerne razgovore o klubovima i dešavanjima u njima, ne da iz svakog posta nekog ciganina vi izvlačite provokaciju, i obrnuto.
Važi.
ZAKLJUČIO SAM SLEDEĆE O DJONIJU
To je jedan neiživljen čovek. Pravi se da se zajebava na temama a u stvari pokusava da nas ovde vredja zato sto u kuci najverovatnije ne može da dodje do reči. A spemovanje ovde na ovoj temi mu predstavlja zamenu za nešto iz stvarnog života.
Isto mislim da je najviše dvoličan na čitavom sajtu. Kad se pojavi moderator govori da spemuje naašu temu zato što smo mi prvi spermovali njihovu. I kaže da neće više nikada doći na našu temu osim kad diskutuje. Pa kad prodje 3 ili 4 dana eto njega na našoj temi da malo ,,prodiskutuje,,. A u stvari dodje da vredja i da sere. Onda vredja Stevana koji je 3 puta pametniji od njega i pravi se pametan. A idol na sajtu mu je Valdemar. Kad mod dodje onda se opet stvara situacija~ ko o čemu kurva o poštenju. I Djoni sere kako smo mi na njihovoj temi a on samo diskutuje itd. Pa kad mod ode opet ista priča. A kad se nekome popne na kurac više sa svojim sranjima i neko ga prijavi onda se pravi nevin i govori kako smo piške što smo ga prijavili. A ne shvata da je piškurina onaj koji smara PRVI i bez razloga i koji obriše 300 postova i pokvari temu a lepo mu nudim da mu popušim kitu.
Koliko je jadan pokazuje i to da ukupno ima 20 slika i 10 parola koje samo ponavlja. I umesto da shvati da smara on nastavlja da sere. Priča kako se zeza i kako je sve ovo zajebancija a u stvari on ima neki psihički poremećaj koji izražava na navijačkim temama.
ON JE U STVARI ČOVEK SA TRAUMAMA KOJI TE TRAUME PRENOSI PREKO TASTATURE NA OVAJ SAJT. NJEGOVO NEZADOVOLJSTVO ŽIVOTOM POKUŠAVA DA ISPUNI TIME ŠTO ĆE POKUŠATI NEKO0GA DA IVREDI ALI NI TO MU NE IDE.
Ti si dečko idiot.
Neću više postovati stvarno ovde.
Samo moram za kraj da se složim sa Radmilom u jednom. Ne slažem se sa nekim sitnicama ali to su sitnice. Sa nekima se slažem. Ali ima jedan pun pogodak:
Rasni
Pozdrav.
Djoni rekao si 1983939 puta da vise neces da dolazis ovde a stalno se ponasas kao kurva navucena na heroin.
Džoni dolazi na našu temu zato što na njegovoj nema nikoga.
Џони, ај му среди трајни бан.
http://www.youtube.com/watch?v=4PEZZ3BQRJc
Јебач, теби је башбаш досадно?