To prevazilazi prozivanja zvezda - Partizan, i ovo što se Stevan i ja nešto kenjamo, a bole nas kurac realno i jednog i drugog za sve što ovaj drugi napiše. Moraš da prestaneš sa tim.
Ne neko Kapun, nego samo ti. Ostali znaju da to nije OK. Nikada niko sa kime sam se prozivao ovde, a sve je to zajebancija nije vređao meni ženu, niti ja njemu članve porodice.
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
ДА ДОВЕДЕШ И ЗЕКА РЕНДОЛФА НИШТА НЕ БИ НАПРАВИЛА.
ДА ДОВЕДЕШ ПАВЛОВИЋА ПОСИСАЋЕШ НАМ ГЛАВИЋА
ДА ДОВЕДЕШ И РАКОЧА... АУ ДА ДОВЕЛА СИ ПА СИ ГА ИСПУШИЛА ХИХИ
хи хи
И ДА РОКНУ НАМ ВУЧИЋА ПУШИЋЕТЕ НАМ КУРЧИЋА
И ДА УМРЕ НЕША ЋОКИ СКАКАЋЕТЕ НАМ ПО ЂОКИ
http://www.fmp.co.rs/img/tabele/prehrana1.gif
Nemoj Gvozdene da se zezaš tako, ovu temu je otovrio Steva peder, a znaš kako su ti peškirići osetljivi, odmah se nešto naljute.
Kao neki kada im spomeneš ženu.
Mislim da shvataš kako tu postoji razlika. Ili ne?
To prevazilazi prozivanja zvezda - Partizan, i ovo što se Stevan i ja nešto kenjamo, a bole nas kurac realno i jednog i drugog za sve što ovaj drugi napiše. Moraš da prestaneš sa tim.
Zatrpavaš temu svojim govnima, kenjaj u svojoj avliji.
Koji si ti mali jadni ciganski isprdak Kapun.
smarate djeco
Brate, ne verujem da mi lik zbog smrdljive teme vređa ženu već drugi put.
pa sam tražiš đavola, realno
Zamisli :(
Kao neki kada im spomeneš ženu.
Ja sam samo napomenuo da se uvrediš kada ti neko spomene ženu...
Ništa ne opravdava nekome ženu da vređaš.
Ne neko Kapun, nego samo ti. Ostali znaju da to nije OK. Nikada niko sa kime sam se prozivao ovde, a sve je to zajebancija nije vređao meni ženu, niti ja njemu članve porodice.
Jel? Imaš temu za prepucavanje, tamo smaraj, važi?