Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Tilmo odavde
http://www.mozzartsport.com/vesti/sok-nelson-i-radenovic-propustaju-derbi/71042
А Моцарт, онда ок, игра Адмирал сигурно.
Нема ништа о повредама на Б92, Новостима, Блицу, Куриру. Врло је могуће да Моцарт сере. Мада, имам чудну знатижељу да видим како би функционисали без Нелсона, занима ме да ли би могли да одиграју пристојну утакмицу.
A po čemu je kurir pouzdaniji od mocarta :)
Имали су они тачних информација везаних за Звезду, можда више за ФК, али знају да донесу ексклузиву и буду у праву.
Sto se tice kosarke tu su Novosti najinformisanije, i vecina vesti krece upravo od njih.
Kad kod njih vidite nesto, to je 99% tacno.
Ostali su prepisivaci i nagadjaci. Blic pogotovo.
Не могу да се сетим где сам видео, није моцарт...
Слажем се за новости.
Подуваћемо курац ако Нелсон не буде играо.
http://24.media.tumblr.com/d8feffe4250c04cf5cab3f33ec840d45/tumblr_mn7kb3Fq771s1u1nxo1_400.gif
da, ovaj gif cu da vam izbacim kad budete pojeli kurcinu i ove sezone
Tim gifom ces popuniti ogromnu prazninu u anusu koja ce ostati kada izvadimo svoje enormne ciganske kurcine odatle posle derbija.
Nelson će igrati u derbiju. A za Radenovića, ne znam. Jer protiv nižnjeg, kad je izašao iz igre, pita ga Radonja, jel možeš, ovaj samo odmahnuo glavom. Tako da je moguće da neće igrati. Moram da pohvalim još jednu fantastičnu igru Simona kapitena. Čovek ima najbolji erbol u celom eurokupu.
Od ponedeljka bi novi član Zvezde mogao biti Majk Heris. A traži se i rešenje na pleju, ali domači igrač je u pitanju, ako se uopšte nađe.
Овај Херис играо у НБА клубовима ал га педалирали сви...играо једино у Кини и јебеном Порторику...
Ne znam što se svi toliko čude toj Kini. Nije to toliko loša liga, a i ima dosta amera koji tamo imaju milionske ugovore. Videćemo da li će doći taj. Samo da neko oduzme minutažu Simonu i Laziću
А и у Порторику је до јаја лига? Није Кинеска баш очај ал није ни овај тамо био главни играч...
Fun fact: ovaj Harris na 54 utakmice u NBA ima šut za tri 0-5. :)
Izgleda da je ovo američki Simon :) Žao mi što Rivers nije mogao da dođe. Ne znam koji su to bili razlozi lične prirode, ali znam da je lik duplo manje para tražio od Šilba. A koliko sam video po snimcima, nije loš igrač
Koliko sam ja shvatio Radonju, čekaju neke igrače do određenog datuma, vjerovatno da riješe situaciju u sadašnjem klubu/ovima, pa će se znati konkretno. Tako da ne vjerujem u ovog Harisa.
Čekalo se da se završi regularni deo sezone u Kini, pa da se vidi dal ima igrača koji su dobri, a ne igraju plej of. A za ovog domaćeg pleja što se pominje, u pitanju je igrač pod ugovorom. Ali pojma nemam koji je. Bile su neke priče da bi Boba Dunđerski mogao da se prebaci iz FMPa umesto Rebića, ali čisto sumnjam. Iako je to bio jedan od naših najvećih talenata 88. godišta. A onaj Gudurić iz FMPa će verovatno igrati KLS za nas
Riversu je žena trudna pa je hteo da bude s njom u Americi.
I mislio sam da je tako nešto. Nego, Mlatoni, pošto si glodar, znaš li kako se zove jedan vaš centar, igra u juniorima? Kažu da je ogroman potencijal, možda čak i najveći od svih naših klinaca. Negde sam nabasao na to, ne znam ni ja gde, pa me zanima da li stvarno postoji takav talenat