КК Црвена звезда

1. Možda Miloš Glišić, krilni centar '98 ali igra sa starijima. Kažu za njega da je jedan od većih talenata u Evropi u svom uzrastu.

2. Питај га јел оће код нас, имамо лове лоло

3. Moguće da je on. Naleteo sam na neki sajt koji se bavi talentima, recimo da ga tako nazovem. I tamo su naši najtalentovaniji klinci Jokić i Vasa od seniora, a ovaj je kao veći potencijal. Samo da ne naprave Muslija od njega, tj da ne bude priča kao sa ovim.

Reče Čović da nemamo bre :)

4. Slabe su nama mlađe selekcije, on je uz Vanju Marinkovića jedino što vredi u tim juniorima.
    Pseto, šta će vam on kad ni ove vaše silne talente ne možete da iskoristite. :)

5. Па само да није код вас :)

6. Samo da ne naprave Muslija od njega, tj da ne bude priča kao sa ovim.

Pa ne znam ja ko je pravio Muslija lololo

7. Znaš ti mudo šta sam ja mislio :)

8. Jebo nam coki sa muslijem mater. Uvalio nam ga preko laborala.. Verovatno je dao Kahi pare da uzme Muslija i da vas pusti u EL kad se sretnete. I onda mi uzesmo ovog bogalja PU COKI LEGENDO!

9. Грок грок мљац помије мљац буџет Звезда грок повреде грок.

10. Страшно, малопре прочитао и тео да окачим овде али нисам имао снаге.

11. Ja počinjem da ga obožavam.

12. И ја, двоумио сам се дал да истетовирам њега или Ћокија, ту негде између портрета Књаза Николе, Валсинабрових постова и грба ФМП-а. Само са јабуком у устима.

13. Kako doci do karte za sutrasnji derbi?

14. Немам појма, чуо сам да су раздељене.

15. Ајмо данас јако јеби гробаре!

16. ја узо за партер опаааааааааа

17. Imam osjećaj da će se glodari večeras razočarati u Pavlovića.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.