КК Црвена звезда

1. Има неко карту, пропусницу, да не иде вечерас?

2. Јел на крају игра Нелсон? Ако не игра контам биће 15так разлике за Партизан.

Имамо 2 победе више, Радоња не би требао да префорсира главне играче, најважније утакмице тек предстоје. Први смо 99%.

3. Igra Nelson. Ovo je derbi, ima da polome i ruke i noge za pobjedu, kakve crno odmaranje igrača, ne lupaj.

4. kakve crno odmaranje igrača

Одмарање није исто што и

Радоња не би требао да префорсира главне играче

Капиш? Префорсирање типа Богдан (код нас Нелсон и шта ја знам) игра 38 минута и тако то.

5. Nema kod nas igrača da je isforsiran, minutaža je raspoređena fino.

6. Ovo nije gradski derbi prava zvezda je zaleđena.Ovo jedino može da bude gradsko-prigradski derbi!
    EDIT Gde ste vi naravno prigradski klub to ne treba napominjati al čisto za ove neobaveštene hehe

7. Да, до сад је било тако. Радоња је изјавио да је "притисак највећи у оваквим утакмицама", што и јесте истина, али по мени то не значи да треба да крене да силује као Д.В са једном петорком због победе по сваку цену.

8. Oćel prenositi RTS rekli u dnevniku da će prenositi i odbojku i košarku al ja na njihovom sajtu vidim samo odbojku

9. Да, до сад је било тако. Радоња је изјавио да је "притисак највећи у оваквим утакмицама", што и јесте истина, али по мени то не значи да треба да крене да силује као Д.В са једном петорком због победе по сваку цену.

Naša klupa je dosta duža, tako da sigurno neće biti silovanja prve petorke. Nije toga ni bilo ove sezone nikako. Dušane, mislim da arena prenosi samo. I ono gore ti je fora dobra, he he.

10. prava zvezda je zaleđena.

Кога боли уво, само да КК Просјак изгуби а и трофеји освојени са КК ЦЗ Телеком се после преписују правој Звезди. mWa

11. Aahahahahhahaahahahahah al ga je scepao lolololo

12. Ђе има пренос?

13. хахахах уватио га закурац

14. Не преноси РТС? Маму им јебем сељачку ја

фала расни

15. метнем им курац де држе хлеб

16. Pa RTS sad ne prenosi pola sportova zato sto je MTS kupio arenu a sad je arena dzabe uz IPTV pa da bi ljudi uzimali IPTV.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.