Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Само још ово за Авдића: Највише волим преносе које ова двојица раде, после Шаренца, и ово је први пут да сам приметио овако нешто. И Кинзијева блокада је укључена али само као додатак, пробаћу да нађем сада да не буде да лупетам без аргумената.
едит: или боље рећи неке народе, не мрзим све јебига.
Не кажем, питам. Хвала на одговору.
Мада, пази, нисам баш ни толики фанатик да то назовем оном правом мржњом, као будим се и размишљам о покољу фазон. Нпр не мрзим таксисте ал кад ме исече јебем му мајку таксистичку...тај неки Радуљица.
п.с. Чак познајем једног муслимана и кад га видим кажем му "добар дан" лоло
ja ne mrzim druge narode
Ето. Да ниси такав националиста и фанатик лепо би му реко "мерхаба јаране".
Шта да радим, где да се лечим? :(
Црна река матори. Манастир Црна река. И да оставиш озбиљан прилог после излечења иначе ће сво лопатање бити узалуд.
Па био сам тамо са осамнајест и рекли ми да ми нема спаса...шта да радим, да ли ико зна?!?! :'((((
:(
Мада, пази, нисам баш ни толики фанатик да то назовем оном правом мржњом, као будим се и размишљам о покољу фазон. Нпр не мрзим таксисте ал кад ме исече јебем му мајку таксистичку...тај неки Радуљица.
Ниси фанатик, али јеси задојен мржњом и подложан манипулацији. Ево како те је лако убедити у глупост: http://vukajlija.com/forum/teme/53665-tema-za-navijacka-prepucavanja?strana=127#post_2704420
А о неким озбиљнијим ситуацијама, са мајсторима манипулације на делу, да не говоримо на шта би могли да те наведу.
Сад лупаш.
Ено ти објашњење.
Хоћеш да кажеш да нисам у праву? Дедер, објасни мени неуком?
едит: ок, видео
OVA TEMA JE POD VLASCU HULIGANA DOK GOD SU NA NAVIJACKOJ TEMI NAVIJACI KOJI DISKUTUJU!!!
Jebatii karatiii grobarima kite u usta stavljatiii...
OOOOOOOOO vi ste stokaaaaaaa
Ортаци:
https://pbs.twimg.com/media/BhRfNz9IEAE69v1.jpg
какве свињске главуџе ова двојица дегенерика
E garagani, stize vam sutra igrac. Kazu camuga, na poziciji 3
Брука. Сад Симон може у НБА ради учествовања у шутирању тројки са слободних бацања.