КК Црвена звезда

1. E garagani, stize vam sutra igrac. Kazu camuga, na poziciji 3

Матори, не веруј свему што пишу на б92 форуму или твитеру. :) Досад је било једно 55 злојава...

П.С. Мада, ја се увек понадам кад је појачање у питању, јбг.

2. Pa ne prenosim vam ja sve sto vidim. Prenosim samo od ljudi koji imaju izuzetan kredibilitet i do sad nisu gresili.. Doduse, bliski su KKP,al sve se to zna.

http://mondo.rs/a666144/Sport/Kosarka/Bogdanov-Dunjic-i-Dzenkins-sta-se-dogodilo.html

Zasto mucite igrace dechcko?

3. Trebalo bi danas da bude predstavljen Heris. Kapiram da je on, jer je neki crnja u pitanju. A do kraja nedelje možda uspemo i nekog domaćeg pleja da dovedemo, ako se sve kockice poklope.

Meni samo nije jasno šta ove dve glavudže rade van rešetaka

4. Dobar do kraja sezone, valjda. Gledam mu statistiku iz Kine, dobar prosjek poena, mada, tamo kad ekipa ne uvali 110 je senzacija.

5. На коју фору човек испод два метра не шутира тројке? Па Баркли је шутирао НБА тројке. Што се мене тиче, надам се да ће појести што више минута Блажичу, а што мање Симоновићу. :)

6. Sa oduzimanjem minuta Simonoviću i Herisovom nešutiranju trojki, procenat za 3 poena će nam drastično porasti. Jesam pametan, svaka mi čast.

7. Ма јебо овог Симоновића, кад он у дербију није у стању да да бар тројку-две, па мора луди Тадија да преузима одгворност и шутира са 8 метара. А не знам одакле вам то да не шутира Херис тројке, јел гледате ову статистику?

8. Па тако пише у статистици. Мислим на статистику из Јуте, ову кинеску нисам ни гледао. Ја никад чуо за њега раније, а вероватно и већина осталих. Али сад кад си поменуо, видим да ипак шутира у Кини и да сам се мало зајебао. Која је фора са овом утакмицом http://www.eurobasket.com/boxScores/China/2014/0209_5081_1947.asp?

9. E, to sam i ja vidio, palo mi na pamet par produžetaka, al' kurac 68-67 rezultat. :D Ko zna treba pogledati pravila njihova.

10. Ма да, па погледајте му минутажу у кини:)

11. Zamislite ode Radonja tamo, postavi odbranu i završi se meč 85-40. :D

12. И то после продужетака.

13. Jbt ovaj lik je igrao ove sezone po 20 minuta u NBA, stvarno ste odvratne ciganšture, Partizan nikad nije ovoliko narodnih para bacao u bunar.

14. Чекајте, ми смо обезбедили квалификације за ЕЛ ако будемо први? Мислим, први на табели. И ако одемо у финале, пошто финалисти иду директно, ко онда добија тај пут у квалификације?

15. То се никад не зна. ФИБА мафија.

16. И ако одемо у финале, пошто финалисти иду директно, ко онда добија тај пут у квалификације?

Мислим да иде поражени полуфиналиста који је био боље пласиран током сезоне. Али што каже Бач, гарант ће гомна из Фибе да муљају нешто.

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.