Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Saraniše nas Blažič i Dragićević
Dragićević nas povampiruje...
lazić je rijetko glup dečko. ponovo ona priča kako igra dobru odbarnu - niđe veze.
Zajeban rezultat za čuvanje ali pobedi se u zube ne gleda. Samo da i igrači i navijači ne pomisle da je sve već gotovo...
OSVAJAMO EVROKUPA!
Није лоше. Штета што се није задржало оних +11, али шта да се ради. Лоши Блажић и Ђенка, никако нису били у утакмици. Драгићевић оним тројкама извукао мало утисак, али доста његових грешака. Боби поизбацивао све у одбрани са 5 пенала, 3 украдене лопте и 21 поен, заиста лијеп учинак. Ваљда успије Звезда да се у Вуљнусу уклопи у ових 6 поена предности да прођу даље.
Kako me iznervirao Dragićević sa onim retardiranim šutem za 3 na +11, posle čega je Nelson napravio nesportsku. Mogli smo tu lepo da se odlepimo. Čudna utakmica, jebem li ga, nisam nešto prezadovoljan igrom. Ali jebaćemo Evrokupoa, to se ne dovodi u pitanje.
Može. Idemo dalje. Ja zadovoljan.
OPET pobeđujemo i kad smo u kurcu, što je dobro. Nek budu sve do kraja ovakve i meni dosta.
Какав је био меч?
Osrednji, ništa nisu posebno propustio. Eto, meni je najpozitivnija stvar bila Tejićeva partija.
Како је одиграо Тејић, колико поена и то? Мрзи ме читати вести.
Ona glupost na kraju mogla skupo da vas košta +3 bi bilo krajnje neizvesno ovako sa +6 je mnogo lakše.
Loša igra samh par puta se odlepili na 10+ al ovi stizali na kraju.Par debilno izgubljenih lopti.Sve u svemu solidan rezultat.
Imao je Tejić 8 poena, i čini mi se 5-6 skokova i 2-3 asistencije. Nije se usrao mnogo, što raduje.
Добар је Тејо, само да поправи одбрану и биће од њега нешто, има солидан шут, а и игра леђима му није лоша. Јака и Ђенка морају у реваншу да поправе утисак, Боби сабио, све у свему није лош резултат, идемо на победу и тамо.
kontam da niko nije odigrao ništa posebno i da će ako se samo malo prisaberu odvaliti šugave litvance u gostima
Treba dati Laziću više prostora za šut. Jaka nije odigrao na nivou, jbg, to se dešava kod igrača poput njega. Napali se kao konj, ili spuca 20 i nešto, ili ovako par komada. Ali ne može mu se zameriti borbenost. Obavio bih razgovor sa Raškom i Simonom na temu dodavanje lopte saigraču koji je pokriven.
Sve u svemu, pobeda je pobeda, moglo je biti i više, ali dobro. Bilo je puno, ljudi su stajali svuda gde je to bilo moguće. Kad je počeo meč pustili su gomilu ljudi da uđe bez karte, ali dobro. Najupečatljivije mi je bilo kad sam video Bogdanova, koji sedi do bubnja i čisti jaknu dok cepa pesma neka lololo
Ja sam zadovoljniji ovom razlikom, nego nekom od plus 10-12, jer im u ovoj situaciji ta razlika neće biti u glavama, pa će im i koncentracija biti na visokom nivou tokom revanša. Zna se kakav imamo mentalitet, tako da je ova razlika više nego dobra.
Volio bih da u revanšu imamo više raspoloženih igrača, dvojica neće biti dovoljna, bojim se.
Jebem ti neplacanje interneta, tek sad mogu da izjavim i ja nesto za dnevnik.
Ok pobeda, 6 poena, mislim da su sanse za prolaz 85-15 na nasoj strani, iz razloga sto smo ih dobili 3 puta, juce gresili mozda najvise od pocetka sezone, i kad pogledate celu sezonu, koliko puta smo izgubili sa 7 razlike, i od kojih ekipa?
Prvi put da Radonjic nije kriv za prosipanje razlike, vec igraci. 3 jebena puta vodis 10 i imas priliku da se odlepis. Dragicevic je ok uradio, bar po mom ukusu, sam na trici, da je dao, plus 14 i oni bi bili u kanalu. Nesportska Nelsona onda. Zatim na plus 10, Lazic ostavlja loptu krenuvsi u dribling. I treci put, Blazic usere 3 napada, kadar nevera. Sve u svemu, da je Seibutis dao onu tricu na kraju, to bi nam jebalo mamu. Realno je bilo nekih 8-9 razlike, oni u stvarno cepali trice. NIje mi jasno, pljujem Lazica, ali ako je proslu izdominirao, i ako se vidi da moze da pogodi ako je sam na trici (2 je sinoc dao ako se ne varam), zasto onda jednostavno ne forsiraju decka dok ga ide? Bobi ih razbi u prvoj, on ga vadi napolje. Pa keva moja je videla sinoc da ih Bobi urnise, samo mu treba baciti loptu, u 90 posto slucajeva je kos! Tejicu svaka cast, nadam se da ce da ga forsira sad malo Radonjic, bar po ovome sto sam video, dobar je decko, a na zagrevanju cepa trice samo tako, treba mu samopouzdanja... Sve u svemu, ok pobeda, 6 razlike, realno je da prodjemo, ali nikad se ne zna. Igrali smo sa 8 igraca, i igramo tako od kad je otisao Silb, sjebano je to, pogotovo sto je SImonovic totalno van forme, Radenovic nikad ne znas, a Dragicevic tek treba da se uklopi. Sto se tice Djenke, dobro ga cuvaju, i zato jebeno treba dati loptu na Bobija i Katica, ili praviti suteve za trojkase. Nelson je dao par bitnih poena kad nisu imali ideju, i stvarno se vidi razlika kad je on na terenu, i kad nije. Idemo dalje, ali ne smeju da se opuste. Po mojoj proceni, tamo mozemo da izgubimo maksimum 2-3 razlike....
Нисам гледао већи део утакмице, али Боби има потенцијалних озбиљних проблема са коленима, па не сме да проводи превише у игри. Да имате њега да игра 30-35 минута не би вам требао други центар.
Tokom dana ću vam dati nekoliko predloga kako želite da vam promenim ime teme pa ćete glasati lololo