КК Црвена звезда

1. Мојне да испадаш Гази, ово је за разбијање малера.

2. Мада, ја какав сам таличан човек, не би ме чудило да погодим резултат.

3. Боби је бескорисно говедо које није ни 4% од онога са почетка сезоне.

4. jebač, si treniro nekad nešto, ozbiljno pitam, niš ne podjebavam

5. Јесам, ал живце нисам успео да истренирам да трпе ово.

6. biće dobro, MORA MAIKU MU VIŠE!

7. Добар је Боби не сери, кад га крене не можеш га зауставити. Кад га неће онда Рашко меће.

Нисам пратио од почетка, пребацим кад оно Симон у контри и закуцавање. Па он зна да води лопту!

8. Кад ће коначно да га крене?

9. Lolo, ovo vase prozivanje Simonovica me podseca na nase prozivanje Scepovica i Babovica u FK.

Elem, dobijate ovo. Druga cetvrtina je ono sto treba da igrate. U prvoj ste dopustili jurnjavu po terenu i dobili po tamburi. Cim ste ih malo smirili, vidite da nemaju pojma u kosarci,nego iskljucivo u basketu. Kako je zavrsena prva cetvrtina, reko odoste u NBA rezultat fazon 210 poena

10. neće nikad :(
    al jebeš ga, naš je, i nekako izgleda ko dobar lik

11. Добар Боби гремлин, убија под кошем. Фино прво полувријеме, контам да ће и Ритас престати да сере шут, јбг, све што су дигли, ушло им је. Добијамо ово, имају доста играча на позицији 5 оптерећених фауловима. Вечерас само форсирати на Бобија, сигурна побједа. Добар Тејић, изненадио ме.

12. Брате, јеси ти гледаш утакмицу или лупаш напамет? 11 поена је дао, индекс 14, шта би ти... 20 по полувремену? Тејић одличан.

13. Битно је да га крене против Партизана :)

Ево статистике, шта знам, некако више волим да је са нама него против нас.

http://www.abaliga.com/player/811/Boban_Marjanovic

14. Đenka se nije video prvo poluvreme, valjalo bi da on krene. Blažič je grešio i ispadao dosta, al' ne može čovek da mu zameri kad se vidi da se bori k'o lav. Da ne bi Bobijevih frljoka u prvoj četvrtini bilo bi jebeno. Dragićević očaj.

15. Радује некако размишљање да Звезда отприлике не може горе, него само боље да игра. Још да се прикључе Бобију Јака и Ђенка, има да пршти од поена и енергије све.

16. Извињавам се, јебе ме стрим па гледам сваки шести напад и видим маши.

17. Ма не знате ви мене какав сам кад гледам утакмицу, дерем се, ломим, псујем. Ово на нету није ништа.

18. Ма трокира ти стрим на једном те истом нападу, Боби не маши, закуцава са слободњака.

Па сви смо више-мање такви, само што се за баскет не цимам ни 10% као за фудбал.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.