КК Црвена звезда

1. Moguće je da su mu prijetili, ali ne zbog loše igre ili slično. Vjerovatno su ga slučajno vidjeli i prišli stolu. Mogu misliti kakvu su debilnu priču imali, htio ih iskulirati, ali kurca ćeš iskulirati balvane. Oni su pajvani tipa Džeriha sa glodarske teme, ne odustaju dok ne dobiju reakciju, pa je moralo doći do čarki. Na fotki sa duksom se jasno vidi da je odradio rutinski, sa lažnim osmjehom, kao i ona fotka sa njima, što je vjerovatno reakcija kluba u dogovoru sa ovim konjima. Situacija je zataškana, ali sada Đenka zna gdje je došao.

2. pseto88

Ја не видим разлог да га малтретирају

Не видим ни ја разлог да прекинеш утакмицу репрезентације своје земље, нити објашњење зашто би Србин био нацош, па јебига.

3. Razlog da ga maltretiraju je što im se maltretirao.

4. Јел излазио овај Клобучар из игре?

5. Jel ovaj Radonja opet 10 sekundi pred kraj uvodi klinje, ili ih je uvodio i tokom tekme? Sad nahvatao malo da gledam, jbg, skroz smetnuo da je danas... Čini mi se da je tekma odrađena da bude samo upisana pobeda...

6. Лазаревића минут и по пред крај, чини ми се, а Ребића 15 секунди или тако нешто. Није их пре тога уводио. И јесте било отаљавање, и то поприлично тешко за гледање, буквално сам на силу одгледао... Тадија одиграо најбољи меч откад се вратио.

7. Treba mu pucati u kolena. Jebo ga Sunce šta mu znači da ih pusti 5 min da igraju u kontinuitetu, a ne da ih uvodi kad treba faul da se napravi, ili kad ostane 15 sekundi jebenih. Nemam pojma mislim da mi imamo odlične klince, sad koliko će to da ostane, koliko da se iskoristi, pitanje je...
    Npr kod nas sad mlade, i relativno mlade imamo: Cvetković, Mitrović, Tejić, Stojanović, Ristić valjda, Rebić, gomila igrača, a realno je bez obzira na talenat ne mogu svi igrati sigurno, mogu, ako ćemo da duvamo u EL od Žalgirisa 30+ razlike... U fuzbalu umesto 12 imas (u Zvezdi) i po 40 igrača, tu je i kurta i murta...
    Nego jel igrao Turgenjev?

8. Nisam gledao, valjda 5 minuta, od statistike - jedna asistencija.

9. Почео сам да гледам пред крај прве, не знам да ли је био минут на паркету, изгледа да је све одиграо у току прве. А можда је и улазио мало касније, а ја нисам ни извалио.

Ristić valjda

Бранка се удала.
    http://www.novosti.rs/vesti/sport.295.html:480469-Ristic-umesto-Zvezde-izabrao-koledz-Preko-Arizone-do-NBA-lige

Јебига, Митровић и Тејић играју, имају пристојну минутажу, Цвеле отишао у МЗТ да покуша да докаже да може боље, а за Стојановића, Ребића и Лазаревића има времена, мада се слажем да нема баш неке користи од једноминутног присуства на паркету.

10. Jebo ga ker, još će mu ćaća sad ukinuti sponzorstvo...mada jebe mi se, bolje da ide, ako već toliko hoće, samo ne znam koji je naš imao koristi od koledža po Amerikama, sem Radenovića, a vidimo njegove koristi...
    Ma igraju Mitrović i Tejić, dobro Mitrović je sad povređen, ali paj sad kad se vrati, Tejić će sigurno da ga duva, imamo Mitrovića, Tejića, Radenovića, i Dragićevića na 4. Malo gužva a? Sem ako Radonja ne planira da igra sa 4 četvorke od 12 igrača.
    Bem li ga, znaju valjda šta rade.

11. Гужва јесте, али може Раденовић да замени на пар минута Рашка/Бобија, ионако Марјановић не може да игра много минута у континуитету. Јесте да нема примера наших америчких ђака који су направили велике каријере, али ипак овај долази као велики потенцијал, ићи ће у неки од најбољих колеџа, а у прилог му иде и мањак добрих петица у НБА. Мени је жао што није остао, био је пројектован као будући први центар, али волео бих да успе и да постане бар пристојан НБА играч.

12. Може, али за неких деценију-две :) Те сезоне сам се осећао као да навијам за Милвол, то је бре авангарда, фејкери загребачки!

13. Jeste, ma kolko želeo da svi vi limenkobasketaši crknete u govnima, Steva je isto ovoliko pratio Zvezdu i kad je bio Uvalin.

14. велики потенцијал

To su govorili i za gomilu drugih igrača, koji su se dokazali ili relativno malo ili nikako. Od mnogo stvari zavisi da li će i kakav postati igrać, mada gledao sam ga i protiv Bobija kad je igrao (ima i na YT) i stvarno mislim da će biti igračina. Ja bih sl sezone držao na 4 Tejića Mitrovića i jednog "iskusnijeg", a da to nikako nije Radenović. Ide mi na klinac sa tri prazne tekme, pa jednom protiv nekih retosa odigra do jaja. Ako si igrač igrač si protiv svih, baš ću da vidim kako će se izvući sad posle ove pauze zbog povrede i sl.
    Nelson ide sigurno, jbg, dobijaće sigurno bar duplo veće pare, gde god ode, a možda i ode u Ameriku, ko zna. Dženkins, i on verovatno ide, zbog retardiranih neandertalaca u vidu Kretenova, i Kurića. Možda tripujem, ali Djenka je punio iz svih pozicija do tog slučaja, najbolji trojkaš, i Aba i El, a možda mu samo opada forma.

Nego, bio sam pod palmom i kad je Šilb otišao nazad u Francusku, jbg, mislim da nam se kvalitet igre uopšte spustio od kad je otišao. Da li je vredno 600 000e godišnje? Ne znam, ali bez zezanja, jedan od igrača koji je komotno umeo da reši napad u kome nismo znali gde bijemo. Da je punio sam koševe, nije, ali x puta je išao na ulaz i odigravao Bobiju (Bobi je tad igrao ko lud, znate da od tad pada br poena, mada se sad vraća), navlačeći na sebe 2 igrača, trojka protiv Panate u poslednjoj sekundi, i sl. mada mi je smetala ležernost, i jebene izgubljene lopte kad je najvažnije. Ipak mislim da je na njega vršen pritisak da mora bolje, da puni ko nerotkinju svaki meč, što je više negativno uticalo na njega nego pozitivno...

15. Jebomater, kada pogledaš nama su dva Popovića i Čović bili na parketu u isto vreme. Uporedite to sa sadašnjim stanjem. :D

16. Nemoj Pope da me zajebavaš!
    http://www.youtube.com/watch?v=bY2LiubKQb4
    Gledaj to ovako Kapun, imali smo toliko jak tim da nam je Nedović grejao klupu...

17. Hahahaha dada, ali realno bilo je zanimljivo gledati onda.