КК Црвена звезда

1. Cvele od kada je otišao u MZT poludeo. Prošli put kad sam gledao imao indeks oko 25. Sad protiv Cibone 17p, 10sk, 8 as i indeks 33. Mislim da treba računati na njega sledeće sezone ako nastavi ovako. Vratio je samopouzdanje i najzad pokazuje da ipak ima talenta

2. нема притиска да га спутава јбг

3. more kako oće pa zato

4. 2 асистенције му фалиле за трипл-дабл, бокте.

5. нема притиска да га спутава јбг

To i + mnogo više vremena na terenu. U MZT-u se ne dešava, kao u Zvezdi, da ako izgubi jednu loptu, bude vraćen na klupu do kraja. Sto puta, nešto se iskomplikuje napad, odma ide Cvele na klupu, ume to da bude jebeno mnogo za glavudžu, da popizdi čovek.
    Nego, do kad imamo ugovor sa njim? Da ne bude na kraju sezone ode Cvele u tri lepe...

6. Ма ђе, у Звезди док је био ударе му једну банану или баци циглу са линије за три и нема га ниђе до краја текме. Млад јебига, усере се лако.

7. У праву је Дионисио, поента је у минутажи. Са 17 је играо боље, него у прошлој и овој сезони, зато што је тад играо по 20-ак минута, некад и више. Ова позајмица би могла да се испостави као одличан потез.

8. http://www.kkcrvenazvezda.rs/index.php/article/aranitovic-putuje-u-bruklin
    Heh, grobari nam maznuli pogrešnog Aranitovića... :) Mada...i Musli je igrao juniorski ol - star...

9. Једва чекам Тегијеву емисију сад. Ценим да је сад на вези са разним стручњацима и анализира текст у детаље. :)

Генерално, текст је превише острашћен, а од онога чиме се бави конкретно је ово што су се досетили франшизе. Доста им је требало да се тога сете, неки навијачи су то истицали већ да може тако да се гледа уступање грба и имена, а вероватно је стигло и до управе сад. Наравно, не баве се како је дошло до тога да се не плати порез држави, како је ФМП постао главни поверилац и сл. Мало је и креативно тумачење истине "да клуб редовно измирује или је већи делом измирио све своје обавезе", с обзиром да највећи део дуга неће ни вратити по плану. Али ако већ имају потребу да се правдају Тегију, нека их.

10. Mi smo fransiza jeee...bole nas kurci.

11. Koliko cemo jako karati Ritasoa????

Dobra stvar je sto ce igrati Radenovic, tako da bismo trebali Raska i Bobija da koristimo da ih urnisu. Stegnuti odbranu, napraviti razliku od 5-10 poena na pocetku bi bilo idealno, da ih ubijemo u pojam. Covek odluke bice Nelson, a iza njega Simonovic, videcete, prosrace ga trojke ako zatreba, ja sanj'o!!!

12. http://www.kkcrvenazvezda.rs/media/photos/531f4dfb590d2lu5z6010_headline.jpg
    Gle ovo, ni juniori ne mogu da pobedu bez PP aparata... Hnjo Hnjo Hnjo
    Bez zezanja, jopet fajnal for, tj f8, ali jebiga, malo li je...svaka im dala...

Ja cenim da gubimo, ali da prolazimo, naoštreni ovi Jelovci, čitao jutros na vestima, na foru "Očekuju da prođemo dalje".

13. Ako bi neko malo da analizira unapred, evo šta "izvukoh". Kao što se zna, sledeću igramo protiv pobednika između Nantera i Buđivelnika, prvu kući dobio Buđivelnik 4 razlike, ako se ne varam. Tu se nadam Buđivelniku jer bismo sa njima igrali drugu kući, a prvu ni oni ne bi igrali u svojoj hali. Igrali bismo sa pobednikom četvrtfinala - Uniks - Himik, najverovatnije. Uniks je dobio Nimburk 30ak razlike, a Himik neke levate, mada nije preterano ubedljivo. Bilo kako bilo, očekujem Uniks da dođe do polufinala. Sa druge strane, u finalu bi trebalo da se nađu ili Valensija, koja je dobila Uniks velikom razlikom, ili Bešiktaš.
    Mislim da nam je polufinale realno, no prvo da vidimo šta ćemo raditi sa Ritasom jer sam njih od početka smatrao najopasnijim na ovom putu ka završnici EC.

Ne znam kakav je Uniks ove godine, bilo bi lepo da neko napiše koju reč o njima i uporedi nas i kaže kolike su nam šanse, kojih, svakako, ima.

Zanimljivost jedna, za koju nisam znao i prvi put vidim da se primenjuje... Finale se igra u dve utakmice. Zamisli sad prođemo u finale. Pa, ja ću da umrem jer bismo ga igrali u gostima drugu utakmicu, a ne kući. Jedino ako Bešiktaš dođe do finala, druga tekma je kući, tako da - svim srcem uz Bešiktaš, a Zvezda će lako, nemamo Tepića.

14. Gusti sok
    Cvele od kada je otišao u MZT poludeo. Prošli put kad sam gledao imao indeks oko 25. Sad protiv Cibone 17p, 10sk, 8 as i indeks 33. Mislim da treba računati na njega sledeće sezone ako nastavi ovako. Vratio je samopouzdanje i najzad pokazuje da ipak ima talenta

Od Cveleta nikad ne bi ni trebalo očekivati previše poena. Neki ulaz eventualno, on je više na dribling i asistenciju. Evo i u MZT-u daje koševe, ali je tamo jedna od prvih napadačkih opcija, šutnuo je 10 puta, pogodio 4. Ne znam samo odakle mu ti skokovi silni.

15. Sympathy Chan
    Ako bi neko malo da analizira unapred, evo šta "izvukoh". Kao što se zna, sledeću igramo protiv pobednika između Nantera i Buđivelnika

Igramo sa Buđivelnikom, juče je prošao Nantera

inače unics je po meni najveći favorit, jači od od Khimkija i od Valensije

16. Khimky vodi 10 protiv valensije, nedovoljno.
    Nizhny 12 protiv bešiktaša, tu će biti zanimljivo do samog kraja

17. О каквом бре финалу ви причате? Питање је шта ће бити вечерас, нисмо на +40 мајку му.

18. Колико несигурно играмо у нападу, задњих пар напада лопта 98,3% код Нелсона.

Али нас кења шут + Боби вазда на месту.

19. dobru muziku pušta ritas sa razglasa

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.