КК Црвена звезда

1. Није лако бити оптимиста кад играш са екипом која има чини ми се 2 пораза у сезони, они су овде нешто ко Реал у ЕЛ. Нисам реко да је немогуће добити их али та чињеница о односу победа и пораза је неизоставна.
    Наравно то може бити и велики притисак на Русе тако да би ту требали да тражимо своју шансу.
    Наравно глупо је да причамо о том мечу сад кад само у минусу и кад они нису одиграли први меч у Турској.
    И ово 1/4 финале је успех за нас, све преко тога премија

2. Опуштено, људи, средио нам Вучић финале.

3. Нећу да причам о униксу док не раскантамо буђаве.

4. Нећу да причам о униксу док не раскантамо буђаве.

Управо тако. Корак по корак, меч по меч титула по титула :D

5. Не ложите се.

6. Брате уверен сам да ћемо да отресемо ове индија-пакистан украјинце.

7. Па њих оћемо, и ја мислим. Ал Униксу можемо да се сагнемо само.

8. Ма брате, да ми прођемо ове...шта ако ове из Уникса све обори вирус на дан текме? Само да прођемо буђаве па ћемо причати о русима....

9. YeahBatch

Не ложите се.

ti imaš skriptu koja na pravilne vremenske intervale šalje ovaj proliv generički post?
    koji kurac dolaziš na navijačku temu da smaraš sa stalno istim ne ložite se. navijanje je loženje, možeš li to da ukapiraš?
    idi kod grobara smaraču!

10. Solnok jebo tartufe a vi izgubili od buđavih c c c

11. Како сте ви играли тамо са буђавима душане?

12. Pukli isto ne sećam se razlike :)
    Prolazite ovo koliko se sećam mi smo ih opasno nakantali u beogradu

13. u jebote, treba ti 15 minuta da proizvedeš ovo?
    u kurcu si alkose, u kurcu

14. Zvučaću kao ona žgadija sa druge teme, ali stvarno su nas sudije pilale, i najmanje kontakte su svirali. Totalno domaćinsko suđenje, neka nam uzvrate u revanšu i pošteno.
    Mislim da prolazimo, ali neće biti lako, oni će ući u meč kao mi kod Lijetvusa, a to znači da ćemo morati zapeti dobro za tih +4.

15. бар нисам у чмару xDDDDDDD

16. Koji sam mag! Ja predvidjam, ali sam omasio za poen. Nisam gledao tekmu, jer me je zena iznenadila kartama za Lord of the dance, pa sam morao sa njom da idem (cekam Dzonija i ekipu da se nadovezu sa Crvenom jabukom), ali koliko sam pratio, igrali smo tuzno, ne?

Ova ekipa se dere u Bg-u minimum 10 razlike, naravno, sve je moguce, ali mora bas lose da odigramo u Pioniru a njih bas bas da sere da bi otisli dalje. Ali ajde, evo, bice laganih 8 u Bg-u za nas, ja predvidjam, jebem ocima!

17. Thilmo

Ђенка катрастофалан на задњим текмама. Ако овако настави, ја би му послао навијаче на врата, да га тргну мало.

Форма му је у осетном паду откад је "пријатељски ћаскао" са оним шљамом. То што ти имаш тај робовски ген да боље радиш кад дође газда и излупа те куленом по челу, не значи да свако воли такве понижавајуће подстицаје. Мајмуне.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.