КК Црвена звезда

1. Kako smo igrali dobro smo prošli.

2. Како смо се надали добро смо се удали...

3. Sjebaćemo ih 15 razlike u BG-u.

4. Да сумирамо утиске.
    Одлично смо прошли с обзиром да је било и двоцифрено за Украјинце а играли смо очајно. На моменте је улазило све што треба али кад је требало да се поведе машило се све и свашта. Глупост на крају са ова 3 бацања је само једна у низу вечерас.

Објаснили играчи од којих се то није очекивало, Симон дао прву тројку на мечу и пробио лед а и после убацивао кад треба, Раднеовић одиграо четвртину жживота, Лазић дао две тројке.
    Стандардно Рашко и Нелсон изобјашњавали, Ђенка и Блажич испод свог нивоа, Тадија класично топло - хладно

едит: Враћа се -3 у (надам се) Пиониру лагано, јер овако лоше не може бити поново

5. Obambusacete ove divljake ko sto smo ih i mi obambusali.. Idete dalje ko iz picke

6. Ма јебаћемо их овде страобално, не бринем се, ЧЕКАМО УНИКСА!

7. Како знају да извуку живац, људи моји, ово је невјероватно. Тешка глупост ова 3 бацања, она техничка грешка за +10 за Буђивелник и тако даље... Ја мислим да од овога горе Звезда није могла. Радује чињеница да је реванш у Београду у пуном Пиониру. Надајмо се бољој игри.

8. Падају бре у пиониру 1/1! Немој се зајебавамо ови су мајмунара екипа и немају шта да траже у бг-у.

9. Митке, јел се игра у Пиониру?
    Ја читао негде да ћемо да играмо у Арени. Мени је то бзвз, јер Пионир можемо да напунимо а Арену никако.

Сутра Којелијер да победи Уникса то би било лепо

10. Јебем ли га, учини ми се да коментатор сад ткао рече. Ма бољи Пионир, без обзира на све, кад се закува атмосфера, нико се оданде жив не извуче. Ту падају велике екипе, а да неће ова украјинска избјегличка лакрдија.

11. Полуфинале у Арени да се игра, који ће нам сад курац кад би их и на Малом Калемегдану упунили једно 15 разлике

12. Не зна се да ли је пионир или арена. Надам се пиониру, у арени је позеријана...ако буде у пиониру утакмица почиње са 10:0 за нас.

13. Додуше, немају Делије још тај осећај када треба загрмети на кошаркашким утакмицама као Гробари јер је "прва" европска сезона али доћи ће и то временом, а за ове мајмуне ће бити довољно и овако како је.

14. Полако, прво да се врати дефицит у 1/4 финалу лако ћемо за 1/2 финале у које 95% улазимо као аутсајдери. Што може да буде предност да одиграмо опуштеније мада је овај Уникс опрао све пред собом ове сезоне али свему мора доћи крај

15. Душу би' продао ђаволу за карту у Пиониру сљедеће сриједе.

16. Хоћеш да ти узмем карту Митке?

едит: за паре мислим, јебига

17. Што може да буде предност да одиграмо опуштеније мада је овај Уникс опрао све пред собом ове сезоне али свему мора доћи крај

Брате, двомеч је то...свашта је могуће

18. Знам, Псето, не могу због обавеза. У четвртак идемо на неку стручну ексурзију обилазак хидроелектрана на Дрини, што ми је обавезно, нису паре проблем...

19. Ааа, мислио сам да не можеш до пионира по карту...јебајга

20. Причаћеш нам како је било, шта да се ради. :)

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.