Било за очекивати. 3 пута више лове није мала ствар, поготово за алаво говече какво је Човић. Иначе Вујошевићеве изјаве више не треба коментарисати, човек је чисто зло и ово наше говече треба да настави да га игнорише до краја сезоне.
Nek stave bar dole navijače, jebo ih ja. Nego, voleo bih da Ćoki obrne milion evra za jednu tekmu, nek uzme sebi u džep nije to problem, nego da izađe u novine i kaže, UZELI SMO MILION EVRA OD TEKME ČISTOOO!
Svinja debela ne bi morala više da ide na lečenje bubrega, sam bi ih iznutra pojeo od muke.
Требају нам паре ко леба, мора се некако платити Ђенка који месечно зарађује милион, Нелсону дати два милиона, Блажичу 788 иљада и ваља наћи кинту за Бобијеву фризуру која кошта 214 сома месечно. Човек има велику главу, треба то ошишати.
Para nikad dosta. Treba vraćati pare od zamrznutog duga, treba uredno plaćati nove, nije to malo. Ali da jede gomna, jede. I umesto da u polufinalu uzme još 3 puta para koliko će sad, on hoće sad nešto da iščupa. Iščupaćemo i mi valjda pobedu od +4 razlike.
U sredu BLAŽIČ VIŠE, ĐENKA VIŠE, KATIĆ VIŠE, crvendaća dajem.
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Bolje je da dođe 3 'iljade navijača koji će da pevaju i viču ceo meč, nego 20 'iljada koji će na -5 da se pokenjaju i sednu.
Срањчуга. Нека ставе бар коп да буде у првом прстену.
Јбг, морају да се узму паре, шта сад.
Било за очекивати. 3 пута више лове није мала ствар, поготово за алаво говече какво је Човић. Иначе Вујошевићеве изјаве више не треба коментарисати, човек је чисто зло и ово наше говече треба да настави да га игнорише до краја сезоне.
Nek stave bar dole navijače, jebo ih ja. Nego, voleo bih da Ćoki obrne milion evra za jednu tekmu, nek uzme sebi u džep nije to problem, nego da izađe u novine i kaže, UZELI SMO MILION EVRA OD TEKME ČISTOOO!
Svinja debela ne bi morala više da ide na lečenje bubrega, sam bi ih iznutra pojeo od muke.
Bilo bi zaista lijepo da Čović pokloni zaradu od ulaznica u humanitarne svrhe. Recimo u KK Partizan.
Mozda misle da budjavi mogu da se prodju i bez velike podrske navijaca pa onda sto da se ne uzmu pare...
Требају нам паре ко леба, мора се некако платити Ђенка који месечно зарађује милион, Нелсону дати два милиона, Блажичу 788 иљада и ваља наћи кинту за Бобијеву фризуру која кошта 214 сома месечно. Човек има велику главу, треба то ошишати.
Aj ne seri, oteće se od kosovara.
Para nikad dosta. Treba vraćati pare od zamrznutog duga, treba uredno plaćati nove, nije to malo. Ali da jede gomna, jede. I umesto da u polufinalu uzme još 3 puta para koliko će sad, on hoće sad nešto da iščupa. Iščupaćemo i mi valjda pobedu od +4 razlike.
U sredu BLAŽIČ VIŠE, ĐENKA VIŠE, KATIĆ VIŠE, crvendaća dajem.
Ispašćete.
Nemoj srati.
Ћилмо, нисам очекивао суптилну иронију од тебе, сорри што сам мислио да си баш толико глуп. Погрешио сам, признајем!
Ne serem jbg, takav mi neki osećaj. Možda se varam, neće mi biti nedrago da prođe Zvezda svakako.
Svi moji postovi na ovoj temi su 100 posto ozbiljni.
Ako je mogao partizan da ih raskanta u beogradu mozemo i mi.
Опроштено ти је Стево што си схватио да нисам баш толико глуп.
Елем, пошто се не разумем у ове ознаке, где ће по овоме бити смештени навијачи Звезде, они прави, доле уз паркет или опет неђе високо.
http://www.kkcrvenazvezda.rs/index.php/article/na-budiveljnik-za-400-dinara
http://img27.imageshack.us/img27/1449/arenaraspored.jpg
DOLE 200 GORE 400.
Брате, коју ће боју на скици да заузму Делије, тј навијачке групе? Ништа мени овде није јасно.
ŽUTO, piše 200 nivo. To znači da ćemo biti bliže terenu.
http://www.kkcrvenazvezda.rs/index.php/article/na-budiveljnik-za-400-dinara
Pričam za sever stojeći, što je 400 kinti.