КК Црвена звезда

1. Та слика вам је за Партизанове утакмице. :) Групе ће бити преко пута тог црвеног на слици на доњем прстену. Значи уз терен на северу.

2. хахахахахахаха ако је то стварно за Партизанове утакмице, онда смо се много испалили..и то на својој теми лололо

3. Па не знам ни што сте качили другу кад има на том линку све нацртано:
    http://www.kkcrvenazvezda.rs/upload/beogradska-arena-tlocrt.jpg

4. Nisam ni gledao. Da nije thilmo opet pitao, ne bih ni gledao link Zvizde. P.S. Ista gomna.
    A i zar vama nisu malo jeftinije karte?

Lipovica kad bude muno svojima 30 komada vidićete svi!!! samo da li svojima (timu) ili svojima (ukrajincima) pitanje je

5. A i zar vama nisu malo jeftinije karte?

Па сад јесу, али је та слика из ко зна које године.

6. То је битно, да буду уз паркет, иначе оне друге варијанте немају смисла, ови у првим редовима дошли да се сликају и играју камене фаце, а ови ватрени навијачи забијени негде под небеса и не виде се.

7. Пусти навијаче, виде ли како Партизан разби Макаби синоћ? Ме нема шансе дузмемо титулу, добијају нас и ове године :(

8. Ma opušteno, kad je ovima izašao Sofo tek tad je Partizan počeo da igra, ne mogu oni protiv ekipe sa dominantnim centrima, tu su tanki. Pregaziće ih nos i uvo.

9. Не знам, ено Мусли просто екплодирао, надам се да ће га до Ф4 купити Барса или штодане Мајами.

А онда Уво доминира, 26 поена, 18скокова и 11 банани, од тога бар 6 лупа Богдану.

10. Nemojte biti tako samouvereni. Ja sam još pre nego što je Pavlović došao, govorio da oni imaju više nego solidan tim.
    Sad gledajući, Tepić, Bogdanović, Kinzi, Lovernj, Pavlović, Bertrans, i još ako krene da sere nekog njihovog centra, to nikako nije loš tim.

Sa druge strane, mi imamo tim koji konstantno pobeđuje, i koji ima utisak da može da koga hoće. E sad, fora je pobediti i kad ti nije dan, što, na sreću, mi uspevamo. One tekme na jednu loptu smo jebali, što je dobro. Biće zanimljivo, nadam se da ćemo pišati po njima, ali videćemo još. A gotovo sigurno je da svinja gleda da nas izbegne "jer je to ZA DOBROBIT SRPSKE KOŠARKE", premazano samo jer zna da su mu šanse možda 20% da nas dobije.

11. Вратио Човић делије доле кад је видео да нема смисла да буду горе(Локомотива). Само ће те карте планути већ у недељу пре подне.

Партизан можемо добити на центре, као и у регуларном делу сезоне...Муслера и Гагула немају ту шта да траже а Милутинов може да одигра одбрану док га не напуне фауловима...

12. Znaš li koliko ima mesta "Sever stojeći?"
    Da znam koliko da se cimam, planirao sam d'uranim, da ne popušim ko za Pionir u EL.

13. Не знам тачан бр али урани обавезно.

14. igra se u Valjevu juniorski turnir, odrali danas Bosnu 40, pre svega na fizikalije, ali solidna je ekipa, ima nekoliko baš dobrih prospekata. A Jakovljević ludi, malo, malo, pa ''Idiote, ti si idiot bre!'' haha

15. Nemojte biti tako samouvereni. Ja sam još pre nego što je Pavlović došao, govorio da oni imaju više nego solidan tim.
    Sad gledajući, Tepić, Bogdanović, Kinzi, Lovernj, Pavlović, Bertrans, i još ako krene da sere nekog njihovog centra, to nikako nije loš tim.

Не да немају "никако лош тим" него су по мени појединачно чак и бољи. Не рачунајући центарске позиције наравно где су танки ко грисине.

Него ово дебело прасе ствара притисак да имамо милијарде (прво 6, сад 8 милиона, сутра ће бити већ 10 или 12) и да за нас играју НБА звезде па треба све да побеђујемо са 30 разлике. Биће чупаво кад вам кажем.

16. To i ja pričam, nego idu svinjinom logikom, zbog toga i kažem, jer pričaju povređen nam ovaj, povređen onaj, igramo sa pola tima, a za svakog su doveli zamenu bolju od tog koji im je povređen. Pa imaju 2 NBA igrača, i rising star Bogdanovića, koji će na leto u NBA. Lovernja na 4. kao najboljeg skakača EL, i Tepića i Bertransa koji su više nego solidni.
    Nego seljački fore prosipaju, kme kme budžet...mada više mu stoji grok grok budžet.

17. Opaaaaaaa.. Prpa neka uhvatila? Ne brinite se, uvek cete moci da se hvalite (ovaj put) posteno osvojenim Kupom Radivoja Koraca, kao i prvim mestom u regularnom delu ABA lige.
    I to je napredak. Prosle godine ste za kup morali da angazujete specijalne jedinice protivpozarnog korpusa, dok ste u ABI bili drugi. Primetan je progres. Nastavite tako, i mozda cete osvojiti titulu 2017.

Sad bez sale, da li vi stvarno verujete u to da se u nasoj igri ne osecaju, i da se nece osecati, odustvo Westermana i Milosava?
    A to sto pricate za NBA igrace, ako cemo tom logikom onda i vi imate dvojicu - Djenku i Silba (e sad sto ste Silba oterali, jbg). Zvezda u usponu BB nije poklon koji smo dobili nego igrac kog smo napravili..
    I kao suma, favoriti ste i treba da stanete junacki iza toga a ne da prebacujete kao neki pritisak (a nama strano da igramo pod pritiskom u picku materinu) na nasu stranu kako bi ispalo da ste vi ipak mukice. Imate budzet od 8 milki (i niko nije pominjao 6, odmah se pricalo o 8, i to je fakat), imate isti tim koji vam igra CELU sezonu (Silba ste sami oterali nije se povredio, znaci odluka trenera) tako da ne vidim zasto tvrdite da smo mi favoriti kad vrlo dobro znate da nismo.

nego, oce neko sutra na basket na adu u 14h? Skuplja se ekipa sa vuke, pa ono da bude dobro zezanje. Mozete da budete igrac koji god zelite (ja sam Musli i nemoj da se svadjamo oko toga)

18. Nece niko basket? :(

19. Kakva crna prpa Gazi? Ja nisam rekao da ste favoriti, nego da niste nimalo loši iako kukate toliko. Šilb nije NBA igrač, možda je tog ranga, ali svejedno nije u ekipi već 1.5 meseci. U svakom slučaju ćemo vas jebati, u to sam ubeđen, mi imamo SIMONA KAPITENA!

Kakve veze ima što "ste napravili" BB, ja pričam o igračima, ne "o roditeljima". Imate tim jači nego prošle godine praktično, a opet kukate ko nenormalni.

Kako sad 8? Ispašće da imamo više nego CSKA. 6 miliona je reko Čović. Ma nek je i osam, nek je i 10, ali je u to uračunata sva zarada od karata i sponzorstava, a ne ko Danilović "Pavlović će biti plaćen od karata EL", pa ljudi moji, kako formirate budžet ako ne uračunavate karte? + sponzori i sl. pa onaj MILENIJUM OSIGURANJE, i slično, pa nije to džabe sigurno. Tako da od tih 3 milke nema ništa, toliko vam samo Nis telekom i kompanija daju.

Išao bih ja na basket, ali meni do ade treba Boga oca, na Cvetku sam, jedino neki helikopter da uzjašem. Biće prilike.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.