КК Црвена звезда

1. toliko vam samo Nis telekom i kompanija daju.

Lol, sa nisom potpisali ugovor za 2 400 000 ZA TRI SEZONE (i to ako se igra EL). Telekom nam vise nije glavni sponzor od njih imamo mnogo manje od ovih 800k godisnje koliko dobijamo od NISa. A ako mi imamo 3 milke od ovih, onda vi imate 20..

Pavlovic igra za 10k dolara mesecno + bonusi ako se osvoje titule. Znaci za njega nece posteno da se potrosi ni 50k dolara.
    Al nebitne su pare, nije meni problem sto vi imate skuplji tim, uostalom imate vise sponzora od nas, fora je sto to hocete da demantujete. Sa ovim timovima sa kojima smo usli u sezonu, i sa svim sranjima sa kojima smo se mi susreli (a vi niste) favoriti ste samo takvi. Uostalom, gazite redom i u EK, dominantni ste u ABA ligi, osvojili ste Kup.. Zbog cega ste onda inferiorni u odnosu na nas?
    sad pravite od Tepica jebenog Rej Alena,a kad je dosao objektivno ste na nasoj temi pricali da je Dule puko smozgom, da je Tepic polukosarkas i da nije igrao kosarku od odlaska iz Partizana.. Al nebitno, necu sirim pricu, ja svratio da pitam ima li ko za basket pa procitao poslednjih 3,4 komentara :D

2. Nisam rekao ni da imamo manji budžet, ni da smo inferirni. Rekao sam da ćemo vas JEBATI, i da IMAMO VEĆE PARE, ali ko vas jebe kad nećete da nosite Matijević na leđima. Nego je fora vaše kukanje, kme kme, 15:1, kme budžet, kme ovo kme ono.
    I mi smo morali da dovodimo igrače u sred sezone. Doveli smo Dragićevića, i Lipovicu. Mitrović je 2.5 meseca bio povređen, kad je igrao neverovatno.

3. Mitrović je 2.5 meseca bio povređen, kad je igrao neverovatno.

A kako biste tek kukali da vam se povredio Nelson ili ne daj boze Katic?

Pa krme samo hoce da nazove stvari pravim imenom. Nesto nisam video da je vas gazda izasao sa spikom

da ćemo vas JEBATI, i da IMAMO VEĆE PARE, ali ko vas jebe kad nećete da nosite Matijević na leđima.

Nego je rekao iz fazona " neki hoce da kazu da imamo mnogo vise bla bla"

Coki bi mrtav ladan mogao da izadje i kaze " doveo sam 15 sponzora, od svakog imamo po 300k godisnje + 2 generalna sponzora i partnerstvo sa er srbijom. ko vas jebe sirotinjo nesposobna, gledajte i kmecite" Al on to ne sme da kaze, jer zna da ce biti jeban, pa ce opet morati da smislja price o gepekovanju, pretnjama otimanju igraca i slicno..
    samo da i jedni i drugi udjemo sa kompletnim timovima u finala ABE i KLS. Pa onda nek pobedi bolji!

4. Откуд вама то да ће Звезда или Партизан бити шампион кад моћна Црнокоса из Косјерића конкурише за титулу?

5. Ja se u ovim derbijima uzdam jedino u Jaku i Đenku, jedini oni imaju malo krvi u sebi, ovo ostalo pičke, izuzev Nelsona koji je ladovina

6. Gazimudo jebote JA PRIČAM ZA SEBE, SI LUD? Jebo te Čović!
    Bačje, pričamo za Aba ligu, u KLS se zna da Crnokosa jebe kevu! Nego, koja je 3.?
    Nelson je BOGOTAC!

7. http://www.sportuzivo.tv/stream.php?channel_name=vastream014&match_no=369&htx=0&match_sport=r
    Evo ljudi ko hoce da gleda, igraju nase mlade nade protiv Armanija na turniru u Valjevu.

8. Ovaj Tejić lud. Deli šamare grdosijama od po 150 kila, jebote...
    Mada dobro malo se zakuvalo, bilo čisto otaljavanje posla (do 4. četvrtine, kad smo opet prosipali poene džabe).

9. Безобразан је малиша, ово ми је можда други пут да гледам Звезду у АБА лиги, не знам какав је мали играч али је испао џукела од човека. Што кажеш овај грдосија, па да је хтео да га забоде откино би му главу. Него зна мали да овај не сме да крене озбиљно због Рашка, Рашко би му одма носем ископао очи.

10. Verovatno je Čehovski ili kako već prgav ko Katić, pa ga provocirao, ne vidim da bi džabe rokno šljagu tako nekom, od 150 kila. Ali najači je Đenka, za glavudžu niži od njih, razdvaja, a oni guraju se i sve po Đenki puca... hahhahah
    Ne znam, meni se sviđa Tejić ko igrač budući, ima nekako mek šut, šta znam.

Nejked, šta su radili klinci, i do kad traje turnir?
    Ovi karte puštaju tek u 12h, ima da se skupi i kurta i murta, jebo ih ker.

11. Црнокоса јебала Меридијану 32 разлике и обезбедила Суперлигу.
    Близанци, ви сте следећи.

12. Verovatno je Čehovski ili kako već prgav ko Katić, pa ga provocirao,

Па шта ако га је провоцирао, шта се пеца на прозивку ко шаран, мајмун малени.

То какав је играч не знам, нисам гледао, могуће да ће бити добар.

13. I Metalac će valjda. Petar Popović izgleda došao u Metalac! Tako mi malopre reče brat! Koja je to likčina! NEMOJ POPE DA ME ZAJEBAVAŠ

14. Иде Металац.

15. To bre! Metalac da kara RKG, i sve ostale nek pukne po 40 razlike, ja zadovoljan.
    Samo da pokažu seljacima gde su i šta su.

16. Danas se završava turnir, finale protiv Partizana

17. Dobijamo valjda, javi rezultat, mada će biti i na kkcrvenazvezda. Kad se igra onaj meč tim sveta, tim USA? Ili je igrano? Znam da je jedan naš jedan Paćin u rosteru, a da je onaj još jedan naš pozvan tamo..

Sad razmišljam, skuplje karte bile za Nižni, nego za 1/4 finale protiv Buđavih. Ali dobro, igralo se u Pioniru.

18. Izgubili smo 6 razlike, pojedinci silovali, a nismo fizički dominantni nad Partizanom kao nad ostalima i eto..

19. Pa ovog marjanovica mogu da stave da vozi autobus jedino, i to sa zadnjeg sedista..

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.