Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
http://www.sportal.rs/news.php?news=122643
Zabole me. Ne volim utisak nedelje ni kad nisu takvi gosti, a kamoli kad su ova dvojica.
Meni je najjači utisak da je grobarima glavna tema ta emisija...a mislio sam da tempiraju formu da nas (opet) ponize.
Nikada neću moći da razumem osobu koja se divi bilo kojem od te dvojice.
Ja volim Zvezdu. Mada, to je samo da mogu da kazem za koga navijam. Kad vidim da su pobedili-"aha, super". Nesto nikad ni fudbal ni kosarka. Samo tenis i Đovak, uglavnom.
Kada je No1e u pitanju, mnogo sam subjektivniji nego kada je Zvezda u pitanju.
Objektivno, uspeh je ako danas pobedimo sa bilo kojom razlikom (nešto slično onome što je Radonja izjavio). Pa ljudi su izgubili samo 2 utakmice ove sezone i to obe sa po 3 razlike.
Није требао Човић да прихвата, ко јебе дебелу параноичну свињу која је навикла да све паре иду њој, е оћеш курац сад, имаш достојног противника.
Да је неки тренер направио би нешто са цеска, кад већ кука на буџет, а не би био најурен ко штетан.
Voli Ćoki "da izađe na televizor", pa to ti je. Trebalo je da kulira još par meseci, ali očigledno nije u stanju...
Koja je korist od te emisije, čak i Vujoševiću?
П неће више помињати Звезду само на својим конференцијама за новинаре, које организују кад игра против Цедевите рецимо.
Требао је да га кулира, видиш да је човек психопата пред пуцањем.
DOZE KRALJU, ZIVI SMO I VIDELI SMO... KOJI JE TVOJ KOMENTAR?
Добиће хонорар, а с обзиром да му касне плате, добро ће му доћи. :)
А плус што шизофреник кења и лаје на тим конференцијама, кад поред себе има Тепару који се смара, замисли шта ће Човке који је премазани политичар да му уради, обрисаће под свињом без да се помучи.
Des dože ja te baš pre neki dan prizivao na onoj drugoj temi :)
Ако неким случајем Звезда освоји титулу, Вујошевић ће да се шлогира 1/1, можда чак са фаталним исходом.
То је то, у недељу Србија признаје независност Косова и легализују се геј бракови.
Да, да, то је оно кад имаш добру рибу поред себе и мислиш да је твоје власништво, онда се појави неки врх баја, и преотме ти је, онда је он јебе а ти патиш..док не извршиш самоубиство.
Тако ће и шизофрена свиња.
Gazimudo, koliko sam video prateći iz off-a manje više si izneo mišljenje koje se podudara sa mojim, a to je da Čoviću najviše treba da zahvalite za oba trofeja prošle godine. Prvo smenjivanje Vlade Vukoičića koji je izmislio košarku za Radonju, ali čak je i to manje bitno od trenutka smene (pred najvažniju utakmicu sezone - tj. polufinale fajnal fora). Onda je jeo govna sa Braunom, otpuštao ga pa vraćao, pa opet otpuštao, i ostavio nas čak i bez Samardžiskog u domaćoj ligi (jedan stranac i jedan centar manje u rotaciji). Ko za kurac su došle i povrede Rakoča i Savovića, ali to se ne priznaje, broji se samo kada Partizan ima probleme sa povredama (čak i kada dovede još skuplje, ako ne i bolje igrače).
Finale ABA lige sam gledao samo prvo poluvreme, jer sam imao termin fudbala posle, ali sam od mnogo objektivnijeg čoveka nego što sam ja čuo da smo pokradeni u trećoj četvrtini. OK, izgubili smo i svaka čast. Ako ćemo pošteno mi ni finale nismo zaslužili, već smo se pukim čudom u njemu našli. Hvala Radničkom na tome (na učešću u EL što nam je bio glavni cilj). Svaka čast i za domaću titulu, ali mislim da će to ove godine ostati samo vaš san. Mada je Čovke opet počeo da vileni.
Ne mislim da je Partizan bez šansi, ali mislim da smo favoriti, a što je važnije sa dobrom hemijom u ekipi i oko nje.
Hehehehe: Živi bili, pa videli!
EDIT: I ove godine je Čović pojeo govno sa Šilbom, ali to nam se za sada nije obilo o glavu.
Sad realno
Zajeban je Uniks, al mi smo jos zajebaniji sa publikom. Ovde 10 razlike za nas a tamo 7 za njih.
Зајебани смо са публиком, усеремо се више од гостију. То нам се десило са Локомотивом и овим Буђавцима сад.
Надам се да су научили да се носе са притиском и очекивањима.
http://www.telegraf.rs/sport/1013406-humane-delije-zvezdasi-davali-krv-a-za-to-su-dobili-neocekivanu-nagradu-foto
Odakle vise karata?
Dog je tu. Sad je sve OK :)
http://vukajlija.com/reakcije/140746