Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Ogromna guzva ispred Arene od ranog jutra!
http://www.kombankarena.rs/upload/fck/Image/kombank%20arena.jpg
Ја сам дошао до карте таквом априлском, необјашњивом шалом, судбине... Толико ме јуче усрало за карту и Грчки кино да је то нестварно. Фрактура тапкарошима!
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/t1.0-9/p403x403/1557694_494933997278145_298458981_n.jpg
Pravi gospodin, bolje priča srpski nego Karađorđević. http://www.sportnetwork.rs/play/66295
Zalazali mi sastanak danas u 19h, gleda li neko od njih da li ae igra neka utakmica, jebem ih baš. Mora izmislim nešto.
Izmisli da ima neka tekma.
Ljudi, dobijamo li, jel tipovao ko igrače?
Na onog crnju njihovog, Gudelan kako već stavili granicu 19,5 pa majku mu jebem nije Džejms. Njega ću manje, i standardno više Blažića i Katića (mada ne znam kakvi su im centri, imaju Bikova to znam, ali da li su rmpajlije jake ko stoke ili su motke tipa Milutinov)
Jbg, ja kao i prošle srede igram fudbal od 21h, ali valjda ćemo da rešimo tekmu pre tog roka...za razliku od prošle srede.
Вујукас им је први центар. Одличан играч.
ЕДИТ:
Хахаха, 'де с', доже. Јеси се то вратио или си омашио сајт где си хтео да одговориш? :)
Teško, mada jedino je sigurno da nema produžetka (kod nas).
A kakve će biti "ceremonije", ono što su najavljivali, godišnjica osvajanja "Kupa pobednika kupova". Nemoj da mi remete standardne programe plesačica...
Ma imaju oni bar 5-6 odličnih igrača, i prvi su favoriti za osvajanje Evrokupa, ali dok traje takmičenje imamo prava da se nadamo.
Veremenko (Belorus) je takođe na centru, i Sokolov (bivši igrač CSKA), ali on izgleda igra malo.
EDIT: Hehehehe, Truće, moguće da je ovo drugo u pitanju.
Само срећа може да нам помогне, а неће никад мајку јој јебем посред пичке.
С обзиром да имају искусну и озбиљну екипу и да ће тешко да их атмосфера омете, и с обзиром да помало шкрипите у организацији напада од одласка Шилба, мислим да ћете морати да ловите доста офанзивних скокова ако хоћете да играте на победу.
Ма ако будемо играли опуштено, свашта може да се догоди. Ја мислим да је Боби плус, ставили му границу 7.5. А и Лазић ми је плус, прво јер мислим да ће доста играти да би чувао оног лудака, а друго јер му је граница 3.5.
Ma Truće još bolje, samo da nas celu utakmicu ide šut kao u onoj seriji protiv Cibone 23:2 (namerno ne 20:0 zbog Simonove trojke).
Ćale ti je Duci, Simone, Simone...
Је л' то нека фора? Ја сам мислио да они нису ближи род.
Truće, to ja a propo nekih pogrešnih, tj. neistinitih, informacija koje su se pojavile na ovoj temi pre par stranica (šta da ti kažem - voajerisalo se).
EDIT: A nije da ne liče.
Hugo, u kojoj kladionici?
Ja u mocartu gledao, nema. A u Meridijanu (tamo inače igram) pre dve nedelje, šta li, rekli mi na foru može 1 igrač iz ekipe, ne mogu đuture koliko hoću.
Da su stavili neku do jaja kvotu igrao bih na nas, ovako nije im fora.
EDIT: A što je na uniks 1.8 kad su "toliki" favoriti?
Па велики фаворити су да прођу даље, не да победе у Београду (мада су и ту благи фаворити).
EDIT: A nije da ne liče.
Капирам, мада сам ту причу чуо и невезано за форум. А нема логике бар из три аспекта. :)
Jebem im mater kartama, gledaću prvu utakmicu kući na TV-u još od Panatanaikosa. Ako je nešto dobro, bar mogu da ugasim i odem, ako krenem da se nerviram mnogo. Ne znam da l je gore da ovu izgubimo i ne nadamo se mnogo ili da nekako ovu izvučemo i tamo da nam zavuku kurčinu.
Ništa, da mi njih prebijemo u odbrani, a u napadu šta bude. Ako ne puknu ogromnom ukupnom razlikom, ne mogu biti nezadovoljan, ali ni zadovoljan.