U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Svaka čast na pobedi i odbrani koju nisam skoro video. Nije nedostižna prednost, ali mislim da je finale 90% sigurno. Ključ pobede, po mom mišljenju, povreda Vuljukasa, koji je mnogo bolje rešavao pik en rol situacije od onog drugog Belorusa. Takođe, Gaudlok je silovao u pojedinim situacijama, šut bruka, Ejdson neprimetan. U revanšu se ne može očekivati da ovoliko promašuju ali, uprkos činjenici da na strani igrate k'o mrtav konj, 12 razlike je previše. Svaka čast opet, uživao sam, prvi put da ovu Zvezdu-Fmp, nebitno skroz, ne gledam s gađenjem, nego s poštovanjem one sjajne odbrane.
SIMONOVIĆ KAPITENSKI, 0 POENA!!!
СИМОН ДУЦИ СИМОНОВИЋ
Добро, није Симон ни узимао шутеве. Одрадио је добар посао у одбрани и имао ону манијачку блокаду.
Još jednom ljubim komšije na dobitku na lajvu, tokom treće četvrtine kvota 2.5 na vas :*
Svaka čast, šteta što nije ostvarena još veća razlika, ali je i ovo dobro, samo treba pametno odigrati u uzvratnoj utakmici.
https://fbcdn-photos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/t1.0-0/1907622_674737645916404_1521873130_n.jpg
Tadiju za kapitena!!!
Сунце ти јем пичку, гледам ове вести по интернетима и испада да је битније што је Ђовак био у хали него резултат утакмице.
Haha, isto sam i ja pomislio. Koga bre boli kurac, bio jedan od 20k+ ljudi, ništa više sigurno.
Čiji si dupli?
Verovatno nije ni kartu platio..
ĐOVAK JE BIJO KLJUČ POBEDE
Noleta za kapitena!!!
НОЛЕ ОЈАЧАО БЕДЕМ ХАХА ЈБТ КОЛИКО СВРШАВАЈУ ОВИ ИЗ БЛИЦА НА ЂОВАКА, ТО НИЈЕ ЗДРАВО
http://vukajlija.com/forum/teme/44294-kurajberovo-nezavisno-istrazivacko-novinarstvo-knin?strana=49#post_2750710
Nole jebo Uniksa!
Taktički potez uprave Crvene Zvezde je bio da se sav pritisak sa igrača prenese na Noleta, pošto je on na takve situacije navikao, i dok je svih 22000 navijača zevalo u njega, mi smo jebali Uniksoa! Iskreno, mislio sam da će Uniks još večeras da završi posao, plašim se da nas tamo ne razvale, pa da ispadne da smo se uz kurac nadali. A tamo, tamo se treba 100% koncentrisati na odbranu, daje optimizam i ta činjenica da nas ove sezone niko sem Makabija nije dobio sa više od 10 razlike. Jel' se finale igra isto ovako na dve utakmice?
Ојебаће нас Уникс тамо, прејаки су, ово смо добили на публику.
Слабије да ће тамо овако да промашују.
Arena je ovaj put, po očekivanju, bila vjetar u leđa (kao i No1e). Fantastična utakmica, ja sam otvorenih usta gledao. Publika je uradila veliki posao, već vidim pune tribine i velike mečeve u EL iduće godine.
Najjači utisak je dvokorak Marjanovića. Upišao sam se od smijeha.
Pušite kurac vi što mračite kako ćemo tamo da izgubimo i kako će da nas jebu mnogo jako štatijaznam. Dobijamo ih tamo 10 razlike u inat svima