КК Црвена звезда

1. Malo je tri dzoni lololololo

2. JAKA BLAŽIĆ JAKA ZVEZDA!

3. Reci koji su lopovi ovi ganferi ovaj ne plaća porez a ćoki pljačka decu sa kosova!!!124

4. ДЏОНИ САМО БАНУЈ СЕ НО1Е ТЗАР !!1

5. Koje karanje, bre! Kako se utakmica brzo završila, to je neopisivo, malo malo i eto ga kraj. A prošle nedelje u Areni 2 sata ranije, pa povuci-potegni, nikad kraja. Osećaj savršen, jebeš faks, ovo mora da se proslavi.

6. ТАДИЈА ОДИГРАО ОДЛИЧНО, АЛИ ИПАК ЈЕ ЂОВАК ОДРАДИО НАЈВЕЋИ ПОСАО

7. Krivo mi sto smo mogli da pobijedimo i sa 15, to bi bar bio neki garant za sljedeci mec, ili bar da je ona zadnja trojka usla.
    Ja gledao na jebeno mrtvom eurosportu 2. Koliko je bilo gledalaca?

8. To i ja kažem samo da ćoki uvidi da je đovak bijo ključni igrač pa ga plati da ide u rusiju!!!!!!

9. АЛИ СТВАРНО, ВЕЛИКА ПОБЕДА, ТРЕБА ИХ КАРАТИ И У РУСИЈИ, КО ИХ ЈЕБЕ, НИСУ БОСТОН

ТЕШКО ЋЕМО ОДИГРАТИ ОВАКО У ОДБРАНИ АЛИ БИ МОГЛИ БОЉЕ У НАПАДУ

10. Jebali Kazana, sad još da Ćoki okrene prase na ražnju u nedelju i da deky_aod čeka titulu na miru.

11. Zanimljiva činjenica:
    - Fudbalski klub Crvena Zvezda je trenutno najuspešniji klub sa 11 uzastopnih pobeda.

12. Zanimljiva činjenica:
    - JAKA BLAŽIĆ JAKA ZVEZDA!

13. Zanimljiva činjenica:
    - JEBALI SMO KAZANA!

14. ЛАЈК КОМЕНТ ЕНД ШЕР ПЛИЗ!!1
    http://vukajlija.com/reakcije/140746

15. ХОГАР ПРЕПЛАШЕНИ ГРОБАР!!11

16. • Thilmo

20:13
    a sto bas zelis sa mnom onda? to te nikad nisam pitala Meni je bitno kako se nazove, svakako nisam vise nevina ali nisam postala fuxa ja uopste nemam potrebu da tebi glumim finocu,ali ipak ne mozes tako, onda me to odbija па готивна си ми, осећам се пријатно кад сам са тобом

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.