КК Црвена звезда

1. Nemoj masni sa tom pričom, došao lik ko čovek, ceni to.

2. Evo i ja da se upisem. Verovatno je sve receno, but nema veze.

Stvarno, drugo poluvreme odbrana vrhunska. Nelson me je odusevio, svi generalno, ali je pojeo crnca. Crnac, jedan od boljih koje sam gledao. Stvarno covek koji ni iz cega pogadja, siguran u sutu kada ima malo prostora, moze i teske suteve da pogadja, kontrola lopte jebena. Na zagrevanju baja ne masi sa one pozicije odakle nam je zatvorenih ociju zveknuo tricu i vezao 5 poena. Svaka mu cast, ali u drugom se nije video. Jebase nas na pik end rol, ali je u drugom sve funkcionisalo perfektno. Sto se tice igre, prvo je Blazic iskocio, pa Tadija, pa Katic, tako da sam stvarno prezadovoljan. Iako je ovih +11 vrhunski rezultat, tamo ce biti pakleno tesko. Nista ovde jos nije gotovo, po meni su sanse sada 50:50. Sve zavisi kako otvorimo mec tamo. Ako Bog da, mozda odem u Kazanj, treba neke kockice da se poklope. :)

I sto se tice Djokare, nisam imao predstavu da ce doci, i njemu svaka cast, ako je bio, novinari su ti koji su napravili od toga ne znam sta. Kao osice na njega kad je izasao iz tunela. Pa jebem mu sve. Lepo je videti sve ljude koje vole Zvezdu na jednom mestu, i lepo je biti deo ovakve tekme.

Off the record- sedim sa ortacima na picu, i ovaj jedan kaze kako je gotovo sigurno da ce nam sledece sezone generalni sponzor biti Etihad. :) I jos jednu glupost rece, ali to cemo da vidimo na leto, ako se ovo prvo obistini.

3. A Lazić kad je u prvom minutu napravio faul (na njemu čini mi se)? Pa leptejebo specijalisto idi u kurac. Hugo, Lazić ti ne dođe, sreća da ga nisam igrao.

Tadijina baš pristojna tekma takođe.

4. novak je moj idol. na mom spomeniku kraj moje slike biće i on

5. Ili te ubiju ko kera u švaleraciji.lololo

6. Није дошао ни Боби, ал ко га јебе, промашио је доста шутева. Мени су најјачи утисци, Ђенка који шутира тројку у трећој секунди напада, типа 3 минута до краја, СИМОНОВА БАНАНА, и она Лазићева украдена лопта пред крај, онако нешто нисам видео у кошарци не памтим. Ликуу који трчи контру онако чисто да узме, свака част.

7. Jel' se finale igra isto ovako na dve utakmice?

Isto se igraju dve tekme, ako Valensija bude u finalu, a prođemo i mi, drugu utakmicu igramo kući. Al' bi to bilo jebeno dobro, u 5 ujutru bih zakampovao za karte.

Труће, може ли се сад очекивати четврти шешир у жребу за Евролигу?

Kako sam ja pobrojao, nekih 12-14 klubova koji su ispred nas ne bi trebalo da igraju EL sledeće sezone, a mi smo na 30. mestu, dakle ako 14 klubova ne bude igralo, to je 16. mesto i 4. šešir, mada, kad nam sračunaju bodove sa Uniksoa i još ako pobedimo drugi ili jednom Valensiju, ne isključujem i da nekoga preteknemo od ovih što će igrati EL, na primer Buđave, imaju samo 5 bodova više.

8. Tadija ubo trojku.
    Čujem ćaleta u sobi pored: -To
    Nole!

АХАХАХАХА УПИШО САМ СЕ

9. http://www.eurotopteams.com/basketball/club.php
    По овим Французима смо 26. Ми смо ови Етоил Руж. Не знам како иду ови бодови и колико би Звезда добила евентуалним играњем у финалу, или чак освајању Еврокупа. Ако неко зна како иде бодовање нек пише.

10. Kako sam ja pobrojao, nekih 12-14 klubova koji su ispred nas ne bi trebalo da igraju EL sledeće sezone, a mi smo na 30. mestu, dakle ako 14 klubova ne bude igralo, to je 16. mesto i 4. šešir, mada, kad nam sračunaju bodove sa Uniksoa i još ako pobedimo drugi ili jednom Valensiju, ne isključujem i da nekoga preteknemo od ovih što će igrati EL, na primer Buđave, imaju samo 5 bodova više.

За пласман у финале се добија само један поен, ако се не варам. Тако да ћете тешко да стигнете Будивељник. У том случају бисте остали на 30. месту. Осим ако вас неко не престигне, а то можемо само ми ако победимо последње две текме. :)

11. Bolji je partizan kosarka

12. Јебему матер, само да у утакмицу не уђу са ставом:губимо свакако, ај да се потрудимо да не буде преко 10. У том случају има да пукну 20. Тешко да овакав дан могу да понове. И они и ми. Како год, ако се деси да прођу-Радоњић ће моћи свима да се попиша уста. И да, прије текме се нисам надао апсолутно ничему, а сада ипак да. Мрш! Мрзим баскет.

13. KOGA BOLI KURAC STA CE BITI TAMO I STO SMARATE DA PUCAMO TAMO??? TAKO STE(NEKI) I ZA OVU KENJALI DA PUCAMO.

Pre tekme smo kenjali kako je do jaja bilo koja pobeda ovde a tamo sta bude i evo je pobeda i to ne bilo kakva nego KURCINA OD 11 SANTIMA TVRDA I NEOMASCENA JEBI MOCNOG UNIKSA SVRSI PO MALOM ODVRATNOM CRNCU OD KOJEG NISAM DUGO VREMENA VIDEO BOLJEG IGRACA.

LEPO SAM GOVORIO DAJTE UNIKS DA SE IGRAMO E SAD JE PAROLA IDEMO U KAZAN DA SE IGRAMO JER SRBI VOLE KAZAN JOS KAD JE OD RAKIJE MILINA XEXE

14. Odličan rezultat. Jbg, jedino 4. četvrtinu nisam gledao, a tu smo igrali najbolje.
    Brine me što smo u 2 uzastopne evropske utakmice dali samo po 63 poena.
    Nažalost evropska košarka je već više od deceniju, "tučnjava" i sve je manje lepote koja je ranije krasila ovu igru.
    Škripalo je u napadu, ali što bi se reklo:"Biju naši, al' biju i nji'ovi !"
    Bobi šut za 2 1/8, a malo koji šut je tu bio bez kontakta, da ne pominjem što su ga u reketu tukli k'o vola u kupusu, a sudije ga nisu zaštitile.
    Tadija je bio najprijatnije iznenađenje. Ne samo što je imao indeks 18, nego ga nikada nisam video da odigra tako dobru odbranu. On je juče bio tzv. X faktor.
    Tamo se nadam da će Đenka odigrati malo bolje, a možda zablista i Simon, kapiten, kojeg ovde mnogi pljuju, a zaboravljaju da u odbrani igra konstantno dobro cele sezone, kao i da ne treba zanemariti njegov doprinos u ofanzivnom skoku.
    Još jedan igrač se nemilice pljuje, a to je Raden, koji stvarno ima natprosečnu košarkašku inteligenciju, i imao je sjajne role ove godine, kada je čak lomio pojedine utakmice. Uostalom i juče je upravo on imao najbolju asistenciju Bobiju, koji od Admirala dobije jednu upotrebljivu loptu mesečno.
    Jaka, meni omiljeni igrač ove godine, juče je bio najefikasniji, ali da se ne lažemo isto kao i prošle godine, igramo odlično kada je Nelson dobar, a kada je on u padu forme i mi padamo. Srećom za razliku od prošle godine, ove smo povremeno čak i dobijali utakmice u kojima Admiral nije bio na visini zadatka.

15. Нама је највећи квалитет то што, осим Бобија, свако може да одигра на две позиције , а појединци чак и на три. Али за боље резултате нам свакако треба неко луд на тројци, неко ко може да убоде било шта било кад.

16. Више бих волео неког нашег, ал' је бига, таквих нема. :-)

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.