КК Црвена звезда

1. Bogdan Bogdanović.
    EDIT: Ma koliko ja gotivo Teodosića, mali Bogdan je već sada trenutno naš najbolji igrač.

2. Доже, добар је Богдан али чекај да оде из Партизана па причај о његовом квалитету, сви знамо колико су дизани у небеса разни играчи Партизана који су касније пропали скорз.

Елем, Звездина тема, и само да кажем да је лепо бити Звездаш овога јутра. :)

3. Lepo je biti Zvezdaš. (i slovima: TAČKA)

4. I jos jednu glupost rece, ali to cemo da vidimo na leto, ako se ovo prvo obistini.

Bogdan Bogdanović.

:)))

5. @bvdlga

Reče Bogdan u izjavi datoj AlDžaziri da će biti kako Dule kaže...to znači ako se Ćoki i Dule dogovore u nedelju, eto Bogdana opet u crveno-belom.

6. Po meni je bolji Nelson od Bogdanovica no videcemo...

7. Ma generalno je sprdnja naravno, ali svakako da bih voleo takvog igraca u timu. :)

Ali, s obzirom na budzet koji budemo imali, nista nije nemoguce! :D

8. овај наш народ треба уништити

9. Ај сви да одемо на текму с Валенсијом и истакнемо транспарент
    ПИШАЈ ПО МЕНДИЈЕТИ

10. Sta mislite, hoce debelom da pozli u nedelju? Posto ce da vrti jednu istu pricu, kao i do sada, u koju veruju jos samo deca do 3 godine, i naravno njegovi verni fanovi. Zao mi coveka, poludeo totalno, postace Tumbas umesto Tumbasa, samo sto ce da vice Zveezdaaaaaaa!

11. Као што рекох, мислим да нема никакве шансе у том дуелу. Једноставно, Човић је прекаљени политичар а овај са политичарем хоће да прича о новцу, пиши пропало.

Свеједно, мислим да је цела та прича и тај тв дуел једна велика глупост, трансфер блама. Него запела параноична свиња и то ти је.

12. Stvarno ove godine nemamo toliko dobre igrače, koliko su kao ekipa dobri. Šteta što će Admiral da nam ode...ali ako dođe Vasa - ja zadovoljan!
    A propo one trojke, miriše mi da će to da bude Kalina. Takve igrače volim, borbene i podređene timu. Kod Mute nije bio ni senka igrača iz Vojvodine prošle godine.
    Naravno ne treba zaboraviti ni Lipovija, dečko još ima šanse da popravi utisak.

13. Обојица су демагози али мислим да је Дуле једноставно јачи на речима, Ћоки јесте прекаљени политичар али нема дикцију као прасе. Много је туњав кад прича, прави смешне гимасе, личи на дабра са оним зубићима.

Како год нећу гледати тај њихов обрачун, важно је да имамо огромне шансе за финале а ова двојица нек се закољу ако 'оће заболе ме.

14. Da vam nije bilo Đokovića, izgubili bi!!!

15. ја би воло да умру обојица од срчаног удара

16. Ej ljudi da li je moguće da se bavimo tim duelom? Brlog.
    Mi bar za razliku od komšija koji samo o toj emisiji i prebrojavanju publike pričaju, možem da se bavimo košarkom, što je ovde valjda tema?
    Priznajem, da sam procenio da nas je bivši debeli meračio kao protivnika u polufinalu, i da sam imao utisak da smo mu pomrsili račune. S druge strane moji drugari grobari, nisu bili oduševljeni mogućnošću da im mi budemo poslednji stepenik za plasman u EL.
    Bez Kinzija kod njih, sigurno smo mi bar blagi favoriti, ako oni stignu do finala. Sa Kinzijem bih im čak dao u najmanju ruku iste šanse.
    Ponoviću., može i Lipovij da se digne pa da se ipak pokaže kao pojačanje.

17. Rezervoar dog se izvukao iz svoje rupe čim je vidio da eventualno možete nešto osvojiti.

Kada popušite korčinu ko i prethodnih 15-20 godina opet će se povući u svoju rupicu.

Dože, pizdo, Zvezdanu si izdo!

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.