КК Црвена звезда

1. Takoe!Da se igra košarka iz ljubavi ko što je Andrej Vučić nekad igrao!!!12
    EDIT KO TIRKE I MOŠA

2. Elem da pitam jebača jel imamo šanse protiv crnokose igramo bez duleta

3. idem sutra na biro da se javim :===)

4. dusan1001
    Elem da pitam jebača jel imamo šanse protiv crnokose igramo bez duleta

Ja sam ih gledao uživo protiv Mege i na osnovu viđenog nemamo nikakve šanse.

KO-SJE-RIĆ JE SUPERLIGA GRAD
    SUPERLIGA GRAD
    SUPERLIGA GRAD

5. Da ja pitam vas jesu li vam sve na broju. Ovo je tema kk cz a ne seoskog kluba.

6. Elem da pitam jebača jel imamo šanse protiv crnokose igramo bez duleta

Бићете јебани страшно.

7. ja sam rasan
    Ovi su ludi! Kakva bolesna deca? Pa te ce pare sve da pokradu. A za sve je kriva svinja koja je srala o milionima i milijardama koje zvezda dobija u proteklom periodu.

хаха, упишах се јебемти, да, овако кад иду фудбалу и кошарци онда се паре не краду, и што се дају неком црњи који гони лопту у круг или правоугаоник да би он возио хамера. до јаја, јебем ти, хахах.
    јесте популистичка мера ово давање сиротињи, болесној деци, пензионерима, ал' у начелу је свакако боље него бацати у рупу без дна. евентуално да се некако помогне у санирању дуга оба клуба према држави и осталима где може да се помогне, како би се клуб после лакше продао.

8. Sve to stoji al tek bi se od dece kralo šakom i kapom.U suštini nema od ovog ništa ohohoj otkad već aca najavljivač najavljuje privatizaciju ima već dve godine.
    Štobiono reko dog živi bili pa videli lolo

9. Ако стварно буде овако (мада сумњам јер мислим да је маркетиншки трик), Вучић ће најебати као Ђинђара. Много се лопова у управама спортских клубова финансира од државе, ако им Вучкела ту сису одузме никако то неће лепо поднети.

10. Ма да.

Прво, тај Фонд је глупост, шта, као ту ће да иду паре предвиђене вечитим па ће их добијати најцрњи случајеви за операције? Ха. Није ни мени драго кад видим да је неко дете умрло, али шта, сад треба држава да даје сваком појединачно. Смешно. Јбт, ако се већ губе, нека дају те паре да се купе неки медицински апарати и те зајебанције пошто ове наше усране болнице немају ни најосновније ствари. Ајде не кажем за нешто теже, ем је прескупо, ем и који ће нам кад немамо стручне људе. Мада је и то безвезе, без плана и програма.

Да не ширим причу, мени нису јасне ни те паре. Значи, није уопште ни одређено колико добијају вечити од града и државе? Тј. добијају то што им је предвиђено, само што им је он давао још кад га цимају па му сад прекипело.

Друго. Ако се пичкоусти већ толико курчи, нека ангажује тим да прочешља пословање највећих спортских клубова. Нека похапси сву спортску мафију. Нека почну да применењују закон о спорту. Нека буде транспарентно ко је шта добио. И тако даље. Али не, пустили су Терзу и остале зајебанте и још их вратили директ у врх, а он ту сере. Па ти што држе њих, финансирају и Вучелу. Можда и не, можда и да. Углавном, ништа није променио и неће, а ту нашао да се увлачи опет народу.

Не морате одговарати, ово ја за своју душу. А нисам ни прочитао вест, лол

11. Jebeni Robin Hud!!!

12. TELEGRAF.

A i pređe kurac kad tamo ima koliko 6 milki po sezoni...Zvezdin džetbu ceo toliki.
    Mada dobro, odgledam njegovu tekmu, pa palimo zajedno na Beovoz ćiku...to bi bilo kul.

13. Teodosic je prvi pik za pleja sledece godine...Bar tako kruze price...

14. Pare nama svakako idu. Dajte Zvezdi, Ćoki će ih uzeti. Dajte deci, Ćoki će uzeti od dece. lololo pogotovo ako su sa Kosova

15. Мисим што се мене тиче ДАЈ БОЖЕ, ал ми више некако вест за први април.
    Тео, Кешељ, Александров и Миличић, пети нам не треба. лоло

16. U igri je covek. Veliki Zvezdas, kao Nine u fudbalu bi mogao. S tim da, kao sto rekoh pre par dana, ako je tacno da ce nam generalni sponzor biti Etihad, onda nema problema ni sto se tice kesa. Nece dobijati 6 miliona, ali ce dobijati i vise nego dovoljno za igranje u Srbiji.

17. Ми ако доведемо њега, Богдана и Миличића, јебемо Евролигу! Не знам шта сам се уватио за Миличића, ваљда због песме Жарета и Гоција.

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.