КК Црвена звезда

1. Ако Миличић дође стављам ту песму за РИНГТОН

2. Ja mislim da Miličić potpisuje za sl sezonu. 90% sam siguran, ne bi se spremao ko životinja džabe.

Tandrčak, studiraš u Bgu?

3. Да, схто питасх?

4. Jeo si u Rifatu pre neki dan? Hah čkopi postao si poznat, prepoznaju te ljudi na ulici!

5. ахахахха па јесам, живим у Пенезићу лололо

6. Svake godine se pojavi priča da potpisuje Miličić sledeće sezone, i svake godine izduvamo kurac za Miličića. Pre ćemo videti vojvodu u Srbiji nego Miličića da igra za Zvezdu.

7. Hahahah, 'teo sam da te zviznem s leđa al rekoh šta znam da se ne ispalim...

8. па док ми објасниш ко си и што си то урадио да направимо срање лололо

9. Samo zadnja 3 minuta em7sije su bila zanimljiva. Ostalo je suplja prica.

10. Miličić uopšte ne trenira i zabole ga kurčina za košarkom. Kao što ga je boljela dan nakon što mu je legao prvi milion na račun. Ne budite glupi. Pa sve i da trenira, da je najspremniji, takav mentalni sklop bi samo štetio ekipi.

11. http://mondo.rs/a680508/Sport/Ostali-sportovi/Vucic-ostro-o-vecitima-poruka-i-za-Vujosevica.html
    Nemam pojma, gubim se u ciframa. Znam samo, ako im se zavrnu česme, kvalitet košarke će se svesti na nivo sadašnjeg fudbala.

12. Звезду ће спонзорисати Етихад, боли нас курчић.

13. Ispade da je debela svinja stvarno lagao ko stoka, bar što se tiče ove godine i KK?Pardon, nije više tako debeo. Neko reče-smršo je ko Tijanić.

14. Kad budu nosili turbane na glavi, tek će kurčić da nas boli...ima "Danske foke" da nas zovu.

15. Saće Uskrs, zna se šta se farba.

16. ДАНАС СВРШАВАЊЕ ПО РУСИМА

17. Samo da crnci i Blažič povuku, oni nemaju taj mentalitet upadanja u bunar, kao mi.

18. Па то, мора од старта да се крене крвнички.

Контам да ће њих да сере све живо, не би ме чудило да их гурају и судије... у ствари, верујем да ће све могуће и немогуће ствари да се поклопе данас само како би ми издували. Да се не лажемо, увек нам се деси тако нешто.

Али ако прођемо, онда знамо да напокон имамо прави тим.

Иначе, квота милион на Звезду. Упарићу таман са Манчестером, лол

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.