КК Црвена звезда

1. Bice mnogo zajebano danas

2. HAHHAHAHAHA koje face dve! Kao burazeri rodjeni da su...

3. Разбиће нас двајес разлике, џаба смо кречили.

4. Ај сад нек неко стварно каже шта ће бити.

5. Причао ми друг да је Теодосић негде иронично прокоментарисао Ракочевићев повратак у Звезду, нешто у смислу "враћа се са 40 година", тако да ме не би чудило да лик стварно има намеру да дође чим узме Евролигу. Свршио бих од среће.

У прилог томе иду и приче да се дечко није нимало променио, дође у Ваљево, оде у пекару, купи бурек и иде улицом и једе, не глуми никакву звезду. А чуо сам и причу да је тражио од газде Олимпијакоса Ферари (или тако нешто) и паклицу Марлбора, направио круг и каже "океј, ја сам остварио шта сам хтео, не морам више да се бавим кошарком". И као направили компромис да може да тренира дупло мање од осталих играча, тако нешто. То већ звучи као мит, мада ме не би чудило да стварно има неке повластице што се тиче тренирања.

Него, утакмица. Биће зајебано, али ја верујем да могу да одиграју за пролаз. Осећам (или се само надам) да би овог пута могао Нелсон да донесе превагу.

САМО НАПРЕД ОБИЛИЋ!

6. Хахаха до јаја то за Теа и Ферари, чак и ако није истина. Мени делује као блејач, реално је лик могао много више. Али очигледно да му је и ово доста што је постигао. И шта који курац хоће да освоји ЕЛ са ЦСКА, па освојиће свеједно кад пређе код нас.

7. Jebemo uniks!

Singlirao sam h1 na 11.5, šta god da dođe zadovoljan sam, lolo.
    Jebaće ih u ovoj utakmici marjanović i simonović, ubeđen sam.

8. Ове не занима Еврокуп, нема мртвог четника.

9. Au jebote Pa ovi ne mogu skupit 5 000 ljudi

10. Singlirao sam h1 na 11.5, šta god da dođe zadovoljan sam, lolo.

Осим ако изгубите на продужетке. :)

Срећно. Требаће.

11. ГОТОВО СУДИЈЕ НАМ СВЕ СУДЕ ИЗГУБИЋЕМО ВУЧИЋУ РЕАГУЈ ИСКОРИСТИ СВОЈ УЛТИ

12. А ЈЕБЕМ МУ МАТЕР. ДА СМО ОДИГРАЛИ НЕКУ НОРМАЛНУ АКЦИЈУ У НАПАДУ, САД БИ ВОДИЛИ ВЕЋ 5 6 РАЗЛИКЕ

13. Sad upalih jel vi igrate rukomet ili košarku lolo

14. Што Боби диже једну ногу кад закуцава?

15. БОБИНАТОР ЈЕБЕ !

16. Запишава територију лоло

17. ЗАКУЦАЈ ГОВНА

18. Нека само црнац на позицији црнца настави да игра добру одбрану над црнцем и јебаћемо Казана.

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.