Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Ma gde nema Blazic, nabijem ga, kad zaredja 3-4 napada, nije mi dobro. :D Kao ja da igram. Naravno, daleko od toga da ga pljujem, samo lik ume da podlegne atmosferi. Izgori u zelji ponekad. :)
Ja mislim da Bobi i SIMONOVIC dobijaju utakmicu danas. Znaci ima Simonovica da mecem kao coveka odluke za svaku utakmicu do kraja sezone, mora jednom da proradi. A Bobi ne moze losije, mada je Katic u boljoj formi, ne vrhunskoj, ali boljoj. Mnogo ce nam neki nebitni poeni Lazica i ostalih znaciti, kad kazem nebitni, mislim ako daju vise od 4,5 standardnih... Ako do poluvremena budemo drzali tih 11, bice kul. Ako odu vec u prvoj cetvrtini na +8, odosmo na +28 na kraju. :D
Blažič zna da usere, ali je bitno da se ON ne usere. :) A što se tiče atmosfere, znamo da je tamo neće biti. :) I slažem se, jednom i Simona moraju trojke krenuti, neka to bude večeras.
Вујукас сигурно не игра ОПААА
Пуцамо данас.
Срећа ће нас сјебати, погурала нас је довде да бисмо се понадали и сад ће нам ркнути курчину.
Simona će krenuti protiv crnokose na plus 15 za nas. Nek on odradi odbranu, i nek zagrađuje koš, meni od njega dosta. Ako da neku trojku pride, super. Nije nas dugo išao šut za 3, tako da bi mogao sad malo da proradi
Jebi se. Baksuze, pesimisto. Jesi li dobio ikad od Leprija onaj šamar?
Џоне. Јеси пратио ти Звезду последњих 20 година? Реци ми да нисам у праву.
Previše kurčina nam je rknuto u dupe da bi stao još jedan. Biće teško, ali idemo u finale. A onda 134145125 navijača na marakani. Jer tako smo u mogućnosti
Veceras dobijamo 7 razlike. Siguran sam u to
A protiv Ritasa tamo? Prvo poluvreme, posle nismo vola mogli da ubodemo. Ali nije da nas nisu isle, jednostavno nas sut generalno nije isao protiv Budjavih. Mislim da cemo imati 5+ trojki veceras...
Moglo bi da se ponovi takvo poluvreme :) Čini mi se da bolje šutiramo na gostovanju. Tako beše i protiv Bilbaa i Panioniosa, čini mi se. Zna Radonja da svede utakmicu na mali broj poena. To bi mogao da bude ključ. Videćemo. Još 4 sata
Биће вечерас Пирова победа Уникса.
+5 za nas...moja želja.
Moja želja +10 za njih.
Jebem im mater, što nisu izgubili ko ljudi. Ovako se čovjek nada nešto... Biće ličnih grešaka ko u priči. Mislim da nećemo moći onakvu odbranu igrati. To je sve na granici faula, a u Kazanu će to sve biti faul. Predviđam bar 2 naša na prijevremenom hlađenju. Neka to budu Lazić i Simonović u četvrtoj.
Biće +9 za njih.
Mislim da ćemo dosta igrati na Bobija pošto nema Vujukasa. Da se opterete tako neki njihovi igrači ličnim. I mislim da će opet Nelson da igra leđima protiv Gaudloka iz istog razloga. Videćemo.
Jebem ga, sad kontam, opet mi imamo lijepe šanse. Niko nas ove godine nije razbucao, izuzev Makabija, ali to nije isti meč, jer sad i kad bi gubili 15 razlike, znamo da ne treba puno da stignemo, dok smo se tamo predali.
Mnogi se pribojavaju da će sudije sve živo svirati,. Problem je jedino ako to bude jednostrano, jer ćemo u suprotnom profitirati, i igrati na Bobija.
U slučaju da ga Radonjić opet iz samo sebi znanih razloga ne bude držao na klupi 70% meča.