Da sam sa centra vezanih ociju gadjao pogodio bih 3 od 30. Sve u svemu, zasluena pobeda cibone protiv lose zvezde. Navijaci su posebna prica, i statusa delije sam se odrekao onda kada su napustili derbi na jna. Otad sam navijac i nisam bio na severu.
jaka napravio glup faul od tog napada ne bi bilo ništa al dobro da je napravio i 300 svaka mu čast za ovu tekmu, nelsona i đenku za sto i pitati "pa dobro priajtelji, šta smo ono rekli mi vama pare a vi da nam ne userete sezonu?" pa onda džebicom za vrat
+1
jebote, najbitnija tekma u sezoni oni glume neke patriote, pun mi je kurac toga.
Elem sta reci, ovde je realno ''najbolji trener aba lige'' pokazao kakav je strucnjak ustvari. Da ti od pocetka tekme ne mozes da spustas visokim igracima da dominiraju jebeno nego ides na raspali sut, protiv ove smesne ekipe. Svaka cast Saricu i Blesingejmu, klase! Realno su svi zasluzili otkaz, osim klinaca i slovenca, na celu sa divljim crncima iz nigera i aupickumaterinu.
IDEM DA ISTUČEM KERA
исто ћете јести говна и бити оптимисти следеће сезоне, немојте сад да једете говна да вас не бих побио ти шоми и тилмо и остали
а ја кад будем реко НАЈРЕАЛНИЈЕ МОГУЋЕ нема од ових курца онда ће бити јебач гробаре само мрачиш
Da sam sa centra vezanih ociju gadjao pogodio bih 3 od 30. Sve u svemu, zasluena pobeda cibone protiv lose zvezde. Navijaci su posebna prica, i statusa delije sam se odrekao onda kada su napustili derbi na jna. Otad sam navijac i nisam bio na severu.
Данас сви играју кошарку људи, немојте очајавати. Куриџа је то јбг. А ми смо ионако замрзнут клуб. ахахах глупи Фмп пуко од Цибоне лол
http://hotsport.rs/wp-content/uploads/2013/05/radonjic2.jpg
A SIMON KAPITEN TREĆA TROJKA HAHAHAHAHHAHAHAHA
и нелсон најбољи плеј
ма иди бре
дабогда се угасило ово ругло од клуба
ко каже да ћемо узети домаћу лигу има да добије батине од мене првом приликом да ми је брат рођени
jaka napravio glup faul od tog napada ne bi bilo ništa al dobro da je napravio i 300 svaka mu čast za ovu tekmu, nelsona i đenku za sto i pitati "pa dobro priajtelji, šta smo ono rekli mi vama pare a vi da nam ne userete sezonu?" pa onda džebicom za vrat
Da li postoji utakmica za treće mesto?
I da ne zaboravim šomari da se zahvalim za strim
JEBE
Konačno neću kuburiti sa raznoraznim govnjivim strimovima
ček da proverim, da nisam poludeo
jesu ovi stvarno šutirali 2/32 trojke?
jel to neka novinarska patka ili haluciniram?
POKRALE NAS SUDIJE.
ZVEZDA OLEEE... kakav sam pravi navijač... OLEEE. JEBAĆEMO GLODARE NA JNA... OOO
CEDEVITA NAPRIJED...
два од тридесет два. па да су дали симону да шутне 32 пута погодио би... ту негде, 0-2.
ДА Л' ЋЕ МОЦАРТ ДА УБАЦИ СПЕЦИЈАЛ ЗА ЗВЕЗДИНЕ ТЕКМЕ, ТРОЈКЕ 0-2 И 3+ ЛОЛО
Džaba bacaju pare na vas. Bolje za ove poplave da su se spremili.
+1
jebote, najbitnija tekma u sezoni oni glume neke patriote, pun mi je kurac toga.
Elem sta reci, ovde je realno ''najbolji trener aba lige'' pokazao kakav je strucnjak ustvari. Da ti od pocetka tekme ne mozes da spustas visokim igracima da dominiraju jebeno nego ides na raspali sut, protiv ove smesne ekipe. Svaka cast Saricu i Blesingejmu, klase! Realno su svi zasluzili otkaz, osim klinaca i slovenca, na celu sa divljim crncima iz nigera i aupickumaterinu.
најјаче што неће ни фудбалери узети титулу чисто да се посеру вама оптимистима у уста
јој што бих волео