Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
fazon 2+ prvo poluvreme da imaju patološki kockari što sede u kladži ceo dan šta da gađaju lolol
prvo sam mislio da je smešno, onda da je tužno ali je obrnulo krug i opet je smešno
Са ким играмо припремне утакмице за следећу сезону ? Јел постоји нека информација ? Јоој како сам напаљен.
најјаче што неће ни фудбалери узети титулу чисто да се посеру вама оптимистима у уста
јој што бих волео
Slomiću ti kičmu tu pičkastu pesimističku kad te budem video.
Ali ozbiljno sad - napušiš mi se kurac Bačje.
Душане, пуцају стримови, не раде често, чисто да се не уздаш претерано. Имам још неке сајтове сличне овом, али нећу да вам дам. Имам Еуроспорт ХД, желим кристално чисту слику кад будем гледао гостовање Нижњем и Бурсаспору.
Ne bih davao otkaze tek tako. Prvo treba da pobijemo neke. Valja se uzdati u kvalifikacije, ako uopste postoje. Najjace je sto glodari likuju hahahaha, al dobro. Kolicina karanja je ravnomerno rasporedjena u galaksiji.
Samo nešto sereš, da ne pada ova kiša došao bih ti kući da te išamaram.
Evo najbolji trener lige na konferenciji
Debeli ajde prestani da jedeš govna. Nemoj da si toliko retardiran.
Ma bre ne ložite se limenke ni da su ti Šarić i Blesingejm klasa.
Šarić je klasična ustaška prevara, morončina, izgubio je 7,8 lopti i loše rešio još tolko situacija i na kraju bacio dve cigletine u poslednjem minutu sa bacanja, dečko ima samo fiziku a u mošnicama i mozgu nula.
Blesingejm je dobar. Ali i on je jbt izgubio 10 lopti. Istina, bio je ladan ko špricer sa bacanja, ali ne pravite ni od njega ne znam šta.
Izbacio vas je toliko legendarno šuntav tim da ja nemam reči haha jebi limenke
Nego ako paća izgubi od sokića oće onda srpska košarka da poblajva kurčinu u evrolizi dogodine?
ајде пичко
ОПУШТЕНО, БИЋЕ БОЉЕ СЛЕДЕЋЕ СЕЗОНЕ
СВИ ЦИГАНИ ИДУ У РАЈ
Sine.
Ma vratite vi vaš klub stari, em se blamirate što navijate za tuđi klub, em vam taj klub bude jeban svake godine.
džoni, si ti montiro onaj transfer što si okačio na vašoj temi?
Vama Grobarima je jedino ostalo da se radujete ili tugujete Zvezdinim porazima ili pobedama. Realno
Sledeće godine ćete barem moći od početka da se fokusirate na Evrokup
Grobari navijaju na vise frontova lololo