КК Црвена звезда

1. Debiliše se i tera opet neku njegovu pravdu kapiram pa drka nas.

2. јел могуће шта је реко?

3. Duletova škola. Tako im puni glave da se tuku. Šteta, govno a dobar stručnjak.

4. - Razmisliću dobro da li ću igrati zareprezentaciju , jer se jednom šampionu ovako ne sudi. Uslovi su bili stravični i katastrofalni.

- Ja sam Srbin osećam se tako, a kada vidim da se ovde ne poštuju najbolji, da nemam autoritet kao reprezentativac, razmišljam o tome da li da igram za nacionalni tim ili ne. Neka im onda igraju Dženkins i neki drugi neću da ih pominjem – rekao je Bogdanović.

БРАТЕ МИЛИ. ДЕЛУЈЕ КАО ДОБАР ДЕЧКО АЛИ ЈБГ, УТИЦАЈ МЕНТОРА

5. Ал не знам што Ђенка лоло, он чак у наставку није ни шутирао на кош

6. Ставио га Ђенка у џеп па се изнервирао, како то сме репрезентативац Србије тако да се чува од стране једног обичног берача памука

7. Али гробари су срећни јер се ово догодило. Видели су да губе текму, па су извели играче, и онда их ВРАТИЛИ, што је показатељ да је то само представа. Затим туча, која је дошла као кец на једанест и онда 5 на 3 да могу да кажу "која крађа". А да је текма ишта својим током, ми би добили 10 разлике и то би било то. Овако им је драже, изгубили су, ал могу себе да заваравају

8. Псето, не треба мени твој бан, него треба лик да престане да се понаша као размажено дериште, није форум играчка за усијану главу која мења правила тако да иду њој на воденицу. Човек банује трећину активних у том тренутку јер су повредили његова крхка осећања, а сам је радио ствари због којих њих банује. Додуше, он је то радио у манијакалним мерама, можда их је онда бановао јер нису показали дозу лудила у свему томе.

9. Има неко снимак туче који ради? Ове на порталима све побрисали.

10. додуше, он је то радио у манијакалним мерама, можда их је онда бановао јер нису показали дозу лудила у свему томе.

лоло

11. nije mi jasno kako posle ovoliko vremena provedenog na forumu uopšte očekujete od njega neko racionalno i časno ponašanje kada su u pitanju sportske teme i događaji oko njih, čovek je potvrđena grobarska ljiga, pravi reprezentativni primerak svoje ogavne vrste

12. Може неко да ме упути шта се догађа, која су правила форума лоло

13. правила очигледно нису нимало битна, ради ко шта оће

14. Има неко снимак туче који ради? Ове на порталима све побрисали.

http://www.youtube.com/watch?v=dbRJkdw_E_I

15. A sto se tice ove izjave Bogdanovica, ja za svaku vest sa telegrafa trazim jos tri svedoka i pismeno uverenje u dva primerka.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.