bolesnici su jebani onako kako zaslužuju!
suđenje je bilo u korist Partizana, toliko prljave igre i toliko pritisaka na sudije, al opet je Zvezda uspjela da odigra kako zna, svaka čast Radonjiću na vođenju utakmice.
Zvezda je pokazala svoj kvalitet i pokazala je da pored svih pritisaka može da parira svom zlu i nesportskim potezima.
Komentar sa Mocarta objasnio suštinu, ostrašćeni grobari, duvajte jaja
Ok znaci gubite citavu utakmicu pa ste bili bolji? Zatim Bertans udara laktom Blazica (ono kao slucajno i kao ono sav u cudu jer je to faul? ) posle toga Vujosevic izlazi sa igracima, ne zbog sudijske odluke nego da smiri igrace. Znaci uzima sebi time out od 10 minuta. Ko mu bre daje za pravo da upropastava derbi? Zatim idemo dalje sto se tice opste tuce koliko sam video Nelson je gurnuo ruku Milutinovu a ovaj ga stisao za glavu i tad je sve pocelo, a pre toga je Bertans napravio faul u napudu jer je Radenovic sa obe noge stojao na parketu i gle cuda Bertans je opet u cudu otkud faul. Cisto da mi objasnis molim te koja to situacija je bila na stetu Partizana? Uostalom da je bilo tako lose sudjenje zar bi postigli 30 poena u 3oj cetvrtini? Pa vi uvek imate zamerki, dal je to Aba liga, dal je to Kup, dal je to Evroliga, dal je to prvenstvo ili play off. Znaci konstantno. Daj oladite vise sa time uvek su vam sudije krive. Jel ste domacini? Izvolite dovedite sudije iz italije, spanije itd platite ih pa da vise ne kukate!
Ajoj, koliko se smejem samo kad odem na "njihovu" temu. Super je sto nema ubacivanja na tudje teme pa se sve svodi na isto kukanje.
Inace, da li je neko video sinoc u drugoj cetvrtini kada su gadjali nasu klupu sa bakljom? To nisam nigde procitao da je neko spomenuo.
Jebote ja ne verujem kolika je grobarska maluomnost. Zvezda za ovih 12 godina kolika je bila gužena nije pokazala ovoliko ljigavosti kao što je Partizan u jednoj sezoni. Nisam ostrašćeni ljubitelj košarke, volim da pogledam. Ali sinoć sam gledao Urugvaj pa tek onda ovu smejuriju ali sve je već uhodano sa najvećim kancerom srpske košarke Duletom Vujoševićem. Plus kad se doda ljugavost Čovića i ostalih onda se vidi gde je košarka i društvo uopšte.
Gledaj ti malog Bogdana i izjave dostojne Paspalja i Divca. Pa mamu ti jebem malenu ti ćeš razmisliti oćeš li igrati za reprezentaciju.
Meni samo nisu jasni ovi grobarčići sa druge teme, nijedan glas jebenog razuma nema.
Deraćemo, evo već smo ih preklopili ko tičarku, samo još da ućeramo, a onaj pacijent mali ne mora ni igrati za reprezentaciju, jebo mu ja majku jest je i zadužio sa 6 mjestom, i prosjekom od 7 poena pa moze ucjenjivati, jebemu krvavu majku bolesnu vujosevicevsku
Ali okupljanje sa ortacima uz pivo i gledanje sjajnog jednog sporta kao što je srBska košarka definitivno bolje od jebanja u gOOzu urugvaja od strane bogate obale. ONOLIKO!
уопште ми није жао што сам отишо са свадбе пре торте да бих гледао овај циркус
да ми је неко причао не бих веровао
koji smo izvor nevera
JEBI SIMONE SVRŠAVAJ
A Katić lagano, 5. faul i boli ga kurac opet nas više haha
bolesnici su jebani onako kako zaslužuju!
suđenje je bilo u korist Partizana, toliko prljave igre i toliko pritisaka na sudije, al opet je Zvezda uspjela da odigra kako zna, svaka čast Radonjiću na vođenju utakmice.
Zvezda je pokazala svoj kvalitet i pokazala je da pored svih pritisaka može da parira svom zlu i nesportskim potezima.
JEBAQNIT SE NAPUŠITE SE KURČINE GOVNA SMRDVLJIDVA
Ahaha, cirkus. Zivo me interesuje ko ce igrati u ponedeljak i da li ce uopste biti utakmice. Predlazem da se igra 3 na 3 do 21...
Било је ту контакта, а бога ми и фул контакта. Хе хе
дај правите гиф како чамуга баца милутина
To se može očas posla. Meni se ne da, a ko oće neko drugi nek pravi
Komentar sa Mocarta objasnio suštinu, ostrašćeni grobari, duvajte jaja
https://scontent-b-vie.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t31.0-8/10365601_794645327242097_6697907052837797627_o.jpg
Ajoj, koliko se smejem samo kad odem na "njihovu" temu. Super je sto nema ubacivanja na tudje teme pa se sve svodi na isto kukanje.
Inace, da li je neko video sinoc u drugoj cetvrtini kada su gadjali nasu klupu sa bakljom? To nisam nigde procitao da je neko spomenuo.
Jebote ja ne verujem kolika je grobarska maluomnost. Zvezda za ovih 12 godina kolika je bila gužena nije pokazala ovoliko ljigavosti kao što je Partizan u jednoj sezoni. Nisam ostrašćeni ljubitelj košarke, volim da pogledam. Ali sinoć sam gledao Urugvaj pa tek onda ovu smejuriju ali sve je već uhodano sa najvećim kancerom srpske košarke Duletom Vujoševićem. Plus kad se doda ljugavost Čovića i ostalih onda se vidi gde je košarka i društvo uopšte.
Gledaj ti malog Bogdana i izjave dostojne Paspalja i Divca. Pa mamu ti jebem malenu ti ćeš razmisliti oćeš li igrati za reprezentaciju.
Meni samo nisu jasni ovi grobarčići sa druge teme, nijedan glas jebenog razuma nema.
KLUPA
http://tcmcinema.fr/wp-content/uploads/2011/10/Coucou_reunion.jpg
PARTIZANA
Човече, ови гробари нас стварно мрзе. Баш онако душмански. Ја нисам овде прочитао ништа приближно ономе што пишу тамо.
Danas moram na oči dvojici likova koji su rasni samo sto za paću navijaju, a ne mogu ih banovati jbt
Šta bi bilo da ih na primer deremo u košarci.
Deraćemo, evo već smo ih preklopili ko tičarku, samo još da ućeramo, a onaj pacijent mali ne mora ni igrati za reprezentaciju, jebo mu ja majku jest je i zadužio sa 6 mjestom, i prosjekom od 7 poena pa moze ucjenjivati, jebemu krvavu majku bolesnu vujosevicevsku
KAKO BIJE ADMIRAL!!!!!!!!!!!
ma nema veze
JEBALI SMO KALIMERA
http://i1.ytimg.com/vi/PWB7Rjb62mY/hqdefault.jpg
Ali okupljanje sa ortacima uz pivo i gledanje sjajnog jednog sporta kao što je srBska košarka definitivno bolje od jebanja u gOOzu urugvaja od strane bogate obale. ONOLIKO!