Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Jedan mi odmah pada na pamet - Nemanja Bjelica.
E sad, još 4 malo teže. To kao da mi kažeš da nabrojim 5 domaćih filmova snimljenih pre 1990. u kojima nije glumio Bata Živojinović.
Čim vidim znak pitanja u naslovu znam da je vest namenjena trolovanju čitalaca.
Ali ako igraju kvalifikacije da Bg(Mali) ne zatrazi domacinstvo...trol level-jebanje keve
Mali je osvedočeni zvezdaš još od trenutka kada je čuo da je Vučić ostrašćeni zvezdaš...
Thilmo, sve i da je istina (a mislim da je patka), džabe cela priča, ako Radonja ostane na klupi.
E, sprdam se...voleo bih da nama daju mesto a paca u kvalif i da im grad obezbedi domacinstvo i da se plasiraju i oni. Kao sto sam i pred f4 aba-e navijao za srpsko finale jbg sta znam...
Nego samo, pod uslovom da se ovo ostvari, da ih Mali malo istroluje nekom izjavom tipa pa neeeeznam da li cemo traziti domacinstvo kriza je jbg a i ne znam cemu to kad ne mozete da napunite halu dal ce se isplati bla bla :) dv fras, danilovic sam sebe izbode po bubrezima, lovernj place na bogdanovom ramenu, dalo izbego u siriju, svi sa teme kk patlidzan kolektivni samoban na period do sl izbora onda peticija za opozicionu stranku dv kao jedinu opozicionu struju u srbiji piar im dzeriko
Ахахахахаха асте се испримали, који вам је курасссс? :Д
Тренер великог клуба има обавезу да ниво свог понашања издигне изнад кафанског. Душан Вујошевић нас нивоом учесника „Фарме“ подсећа: “Све поплаве на површину избаце пацове...”. У клубу где он столује та поплава поприма критичне размере. Што не постиже на терену, покушава да надокнади преко медијских трачарења и вођења аброва.
По њему испада да су против Партизана баш сви: од тамо неког Човића, Вучића, потенцијалних спонзора, јавних предузећа, звездаша на власти, и чак и у опозицији, до судија, навијача, шпијуна, издајника, семенкара, јавног сервиса, спортских новинара и полиције. Иза лажи да „Партизан има једну од најталентованијих генерација у својој историји“ и уз давно израубовану фразеологију, дуже време се врши рушење угледа клуба у намери да се избегне одговорност за низ будалаштина.
Ваља се погледати у огледало. Уместо да се прави господин и ћути, тај дистрибутер чекова без покрића своју немоћ маскира блентавим конференцијама за штампу у жељи да прикаже Партизан жртвом глобалне завере.
(Grobar, 17. jun 2014 12:05)
Simpatično štivo.
Jedna od najvećih laži je da njihovi igrači ne primaju kintu...mislim tačno je da ne dobijaju tzv. stipendije, a na ruke? Plus se plaćaju stanarine i sl.
Imam informacije iz prve ruke, ali nebitno, ionako je Vujošević osvedočeni lažov.
Što se EL tiče, voleo bih da je mi igramo, a Partizan ne, jer verujem Grboviću da država nema para za dva evroligaša.
Ciboni je učešće u EL maltene siguran put da završi kao FK Crvena Zvezda, pa čak nije isključeno da mi zaista zaigramo i sledeće godine.
Čisto sumnjam da će budžet biti na nivou ovogodišnjeg, tim pre treba se osloniti na mlade - Aranitovića, pre svih.
Не заборавите да је и Липовиј његов играч :)
И да, Драгојловић је добио нокаут од Кибу Стјуарта, а не од Кимани Френда.
Nista se ne placa Doze, sve se prebija nekim kompenzacijama i stanovi i kola i ruckovi a te pare koje im daju na ruke im daju unapred kao bonuse za osvojene trofeje pa ce ako osvoje trofej da im bonus daju preko racuna da imaju dokaz o uplati plate. Zato i mora da se osvoji trofej po cenu zivota a macvani se odricu zarade jer su je vec dobili.
Ne znam zasto se Luka ne forsira pored panjeva kao Simon, Tadija i Raden
Nije tačno jer znam lično stanodavca (nema kompenzacije, keš na ruke), a drugo znam i za slučaj jednog "potencijalnog reprezentativca" čiji je moj direktor rođak...mali je nedavno kupio stan na očevo ime lolololo.
Luka svakako mora mnogo više da igra, ali kao da posle povrede uzima nedovoljno šuteva.
Za 3 i ne pokušava. Pa kad mogu Jaka i Dženkins da ispale i po 9 komada, a Lazić i Simon po 4-5, valjda može Luka da šutne 2-3 ?
On se dosta nagruvao otkad je u Zvezdi. Tako s jedne strane dobiješ, na drugoj izgubiš.
hahahahahahaha
jedva čekam četvrtak samo zbog suđenja, prvo zbog samog pristupa, a i zbog stručnih opaski na komšijskoj temi hah
Moguce, cuo sam drugacije.
Luku kao da je uniks tamo presekao, palo je tamo sve na njega on lepo krenuo onom ukradenom i skokom u napadu pa promasio 3 suta jbg i izgleda da ga to vezalo...pre povrede se nije ustrucavao da se digne.
A normalno je da u tim godinama dobije na masi :)
pu jebeni bag
http://www.mozzartsport.com/vesti/cibona-ipak-odustaje-od-evrolige-zvezda-u-eliti/78664
Meni se on sviđa još iz vremena Hemofarma...čak i više od Dangubića (kojeg su i tada najviše hvalili). Mislim, super bi bio Danguba, da ima šut...ovako kad šutne...coin-flip situacija može da uđe bez koske, a može da ispadne centaršut.
Nadam se i Jokićevom, i Vasinom dolasku, a još bolje bi bilo da se glasina kako će zalizani Miško da uzme Zvezdu, pokaže kao istina.
Jokic ne da je supertalenat nego je vec dobar igrac. Trejdovao bih ga za tadiju i simona u paketu. Bice zver od igraca sto posto i mnogo vise zelim da on dodje od Vase. Ako ne mogu obojica naravno :)
Pa pazi brate...da li bi iko bio bolji od Miska da vodi klub ili barem bude u upravi? Jedino Aca Vucic a i on mozda :) Ne znam 5 igraca koji valjaju a da nisu njegovi da nabrojim jebiga
Evo jedan mi odmah pada na pamet - Nemanja Bjelica.
Još 4, teško. To je kao da si mi tražio da nabrojim 5 domaćih filmova snimljenih pre 1990. u kojima ne glumi Bata Živojinović.
Pa o tome i pricam...ako imas Miska i respektabilan budzet sto bi ovaj coravi mogao da resi bukvalno imas monopol na trzistu.
Usro se debeli. Kiseli smešak.