КК Црвена звезда

1. Eto, onda je moja greška. Ja sam mislio na situacija kad je zakucao, učinilo mi se da je prvo pomerio levu nogu pa spustio loptu, tj da je krenuo u direktan polaz. Izgleda da sam pogrešio. Sumnjivo je i kod rolinga baš. Ne znam, sav je nekako bangljav jebem ga

2. Kod tog kucanja nisu bili koraci ali sam prilicno siguran da kod rolinga jesu.

Dosta sa sudjenjem jbg, veceras nova tekma a mi i dalje o sudjenju sa prosle...

JEBACEMO GROBOSE JAKO TUNAAAAJT DULO FRAS DALO EMIGRIRA REKO MU DJENKA

3. Au macori, o cemu vi diskutujete, o svakom faulu pa da li ste realni?

Kosarka mi je oduvek bila nejasna sto se tice faulova, i smarao sam ortake koji su je trenriali da su pederi, malo te pipne ovaj trazi faul, sledeci put te otkine, nije faul. Generalno je i u fudbalu tako, ali u basketu ima mnogo vise kontakAta, pa jebeni slepci pogrese u fudbalu na 5 od 20 faulova, a nece u basketu na 10 od 50, gde je svaki dodircic faul? idete bre u penis... Bas sam zeleo da se distanciram od ovih prica, ali je nerealno o cemu vi diskutujete, pa tako mozes poslednjih 50 godina za svaku tekmu da trazis gde je bio, a gde nije bio faul.

Jebacemo Du(a)loa veceras.

4. JEBEMOOO
    KARAMOOO
    GLODARIMA KITE U USTA STAVLJAMOOO

5. Паћа! Акузатив од паћо. Боље звучи. Нако босански. Није педерски.

6. ahahaha izdržao je DV pola četvrtine, dobar

7. Sad se cuje sve jbg, morao je da mu je da.

Bobi i Nelson razigrani-bice dobro. Jos Jaka da krene i nasi su.

8. Takoe bre! Evo Luke ponovo jebace ih jako kurcem u dupe!

9. какве пичкице глупе

10. Teraj bre Simonovica vise u kurac

11. Ljudi Luka jebe...za sl sezonu on, Jaka, Lazic i ostali klinci eventualno Bobi i Djenka kao alternative.

12. za sl sezonu

ekekeke

13. Aj na onu tamo temu pa budi nevaljao

14. Nisam ni mislio da kampujem ko vi na kkp al na ovo sl sezonu je bilo jače od mene :)

15. Koi si nevaljalac...svrati, svrati ti ponekad ne kukamo mi

16. Митровића нема целе четвртине, дечко сабио прво полувреме. Уво веже 4 поена и блокаду, овај во убаци катића који направи неспортску. Волина црногорска неспособна.

17. To sam teo da napisem somika

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.