КК Црвена звезда

1. ma uzeli smo titulu to je bitno

2. Па да л' су разбили пехар јбт? С каквим ја олошем делим навијачку опредељеност...

Никад делија, увек звездаш.

3. Шта желиш да нам саопштиш, Дионисио?

4. ахахахах ко ми едитовао пост. јадник

5. a ti li si, yeabatch... onda je ok :)

6. veoma glupa scena je kad se simon penje na tribinu i navijači mu uručuju pehar, a on se kiselo smeška i podiže ga u vazduh. posle došao da zamoli da se vrati pehar, ovi ga gone u kurac... jebem ti kapitena

7. Beni, koliko god taj potez bio ruzan, verujem da i sam Simonovic zna koliko je jadan,al mislim da nije imao izbora. Podsetilo me na onu sliku Bogdanova i Dunjica sa Djenkom.
    Da nije otisao gore i glumio ludilo, verujem da bi debili sa tribine i vase igrace stavili na repertoar

8. ma tuga. što kaže stevan, s kim moram da delim navijački prostor.

dva klinca ispred mene otpevaše par pesmica, uglavnom kad se vređao bogdan dok se zagrevao i vujošević, polomiše dva sedišta i odoše a da nisu ni sačekali produžetak...

9. Видело се да Симоновићу није било пријатно и да није желео да то ради. Јбг, то је као оно скидање траке Шћепакадабри...ко га пита да ли оће.

10. a da nisu ni sačekali produžetak...

Клинци а паметни јбт ја сам у продужетку прсо

11. Sve to što pišete o Radonjiću Anđus je objasnio u 2 rečenice: "on blage veze nema, on pojma nema čovek"

12. I ja tripujem da je morao gore da uzme pehar, a da sigurno to nije želeo, Em mu je bila frka, em mu je bilo neprijatno, videlo se.

13. Ja sam stvarno pratio Zvezdu odavno, i dok su igrali Ekezije, Subotić Vujadin, Dozet, Šilobad, Tundži Avodžobi, Luka Bogdanović, Bolić...ali ovo sad mi najteže pada od svega. Igrači su plaćeni, trener je na početku sezone dobio polu popunjen roster i mogućnost da bira i dovede koga god hoće. I šta on napravi? Cele sezone se igra na individualni kvalitet pojedinaca, nijednog trenutka se ne gleda mogućnost da se napravi jaka celina. A ima materijala za to. Nenormalno mnogo. Jebote, da se ja sad pitam šta bi uradio neki Uvalin, Lazić, Sagadin (za koje sam još onda smatrao da su polu profesionalni treneri) sa ovom ekipom. Sigurno više nego Radonja. Da ne pominjem Acu Trifunovića, Vukoičića, Pešića - realno stručnjake. To me najviše boli. Sve napraviš, dobru osnovu sa mladim igračima, i dovedeš nekog brđanina iz CG. Bukvalno najbitniju poziciju usereš, i sve padne u vodu. Neverovatno majke mi. Serem se ja na priču o sudijama, kad je trener ubedljivo najveći krivac. Čoveče da ja unapred znam koga kad uvodi, to nema nigde. Nebitno koliko mu je neki igrač raspoložen, koliko nema muda da gurne u vatru mlade igrače. Mitrović bukvalno uđe prošlu tekmu jer su ostale četvorke usle u problem sa faulovima, odigra SJAJNO i nema ga posle celo poluvreme. EJJ! Mali Ristić dominirao na pripremama, dečko razbijao, nije dobio ni minut, ni na kašičicu šansu, a najveći talenat 95og u Evropi. Ma koliko Katić loše igrao, a Bobi imao problema sa kolenima, Ristić greje klupu. Oteraše ga bukvalno.

14. ја не знам који му курац био да га доводи уопште...говно једно усрано, изотвараћу га ако га видим негде сто посто(на радоњу мислим да ми ћоки не дође испред посла лоло)

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.