КК Црвена звезда

1. @ Salabajzer
    Mlatoni je mozda lupio, ali nekada u lupanju ima odredjena doza istine...
    http://en.wikipedia.org/wiki/2014%E2%80%9315_Euroleague#cite_note-8

Tacnije sastav evrolige za narednu sezonu. Mada, wiki nije 100 % pouzdan, ali sam cuo da je masinerija za ubacivanje Partizana u EL itekako pokrenuta sa mnogo razlicitih strana.

2. Miličić je u formi, uveliko trenira za Janjski višeboj.

3. @ Salabajzer
    Mlatoni je mozda lupio, ali nekada u lupanju ima odredjena doza istine...
    http://en.wikipedia.org/wiki/2014%E2%80%9315_Euroleague#cite_note-8

Tacnije sastav evrolige za narednu sezonu. Mada, wiki nije 100 % pouzdan, ali sam cuo da je masinerija za ubacivanje Partizana u EL itekako pokrenuta sa mnogo razlicitih strana.

Bobmas ili dođi sa originala ili nemoj kenjati po temi sa duplih.

4. Kako moze Zvezda da izgubi EL i Partizan kvalifikacije kad ni jedni ni drugi nisu osvojili to.
    Cibonino mesto se vraca ULEB-u i postaje wild card, oni to mogu da daju kome hoce. Samo kazem da se ne radujete dok ne izbace zvanicne informacije.

5. Ма играмо 100%, ипак држимо рекорд по броју гледалаца. Како да нас не позову, познају они ко има потенцијал.

6. Haha na ovoj viki stranici Mega ima B licencu :D

7. evo i sportal je objavio, tako da nije prazna priča sigurno

DAJTE BOŽU DA SE IGRAMOOOO

8. Novosti kad objave to je 99% tačno. A sportal je još noćas/jutros izbacio, kod njih sam video.

Verovatno je "morao više" Čović, a neće da se jebava kad je klub već "rezervisan". A o Radonji ne treba trošiti reči.

9. Božo je izlapjela prsotina. Nadam se da griješim a isto se nadam da on neće biti trener

10. Добар је Божо, лично ја бих волео после лудог Радоње једног тренера од ауторитета. Он је доста скуп, а ако се по јутру дан познаје, накупиће Ћоки још јачу-скупљу екипу за следећу ЕЛ.

А то да одлази Ћоки, може он да оде, али чисто сумњам да неће водити клуб из сенке. Још се помиње да ће сменити Ђиласа са чела КСС лоло

11. Nije se proslavio u Cedeviti a imao je više nego solidan tim, a o slo. reprezentaciji da ne pričam.
    Autoritativan je, ali mnogo sujetan. Ne vjerujem da bi Čoviću odgovaralo da ima trenera kojem se niko neće miješati u posao.

(no)

12. Не, слажем се да није идеалан, али поредим га са Радоњом, кажем пријало би ми да видим неког са иоле искуства и ауторитета. А и не знам које опције имамо за тренера уопште? Мислим поред Боже бритве.

13. Radonja ne bi imao autoritet među 10 ovaca, kad vidiš onaj mutavi psycho pogled izgubiš volju da potrčiš a kamoli nešto drugo.

a realno opcija nema previše

14. šaznam, ja bih bio zadovoljan sa Božom. Dokazani šampion koji je učio od najboljih. Jebe ga pristup to jeste, al' Zvezdi je znanje potrebnije, a on to ima.

15. Еј, али Радоња целу каријеру играо као плеј а као тренер нема ни једну нападачку акцију за свој тим. лоло Какав краљ.

16. Ако се не варам, Радоња је играо за ФМП са Булатовићем и Јестратијевићем оне сезоне кад је Партизан отишао на Ф4 ЕЛ, а изгубио од њих у полу-финалу плеј-офа (после Звезда искористила тај поклон и освојила ту последњу титулу са Лалетом Лучићем на клупи). Тако да није баш да он има неки комплекс од Партизана. Подржавам да остане на клупи! :)

17. Truće nema on kompleks od partizana, naprotiv, gledao sam neku "konferenciju" tj zajedničko davanje izjava DV i Radonje, gde mi je izgledalo da je nelagodnije bilo DV. Tj mislim da je bilo pred prvi derbi ove sezone, sećam se da sam baš razmišljao, majku mu jebem što je ovako opušten, ko da ga boli klinac. A i sa Budućnošću je dovoljno puta dobijao Partizan, i Evropu i sve. MOJE MIŠLJENJE, da on sve fino na treninzima kaže, spremi, ovo ono, ali u toku utakmice ostane nem. Ne zna da odgovori na promenu taktike koju nije očekivao od protivnika, nego udri nastavi po starom.

Ćoki je izjavio kad je doveden Radonja, da su hteli još pre Vukoičića da ga dovedu, i kao između redova, da je on pobeđivao šampione, tj mislio na Paću. Ali videli smo da nije isto igrati u Morači sa Partizanom kada si na 6. mestu i ne možeš ni napred ni nazad, i kada igraš plej of koji očekuju da dobiješ. Ne ume čovek bolje i gotovo. Srećan mu put. Maljković jeste ludačina u glavu, ali mislim da bi mnogo bolje prošli s njim nego s Radonjom.