КК Црвена звезда

1. Јебига, није он неко ко би засрао све, нити је нешто много допринео. Онако, осредњи, нема довољан квалитет за Звезду, дејан цукић од играча. Бар ми није живце искидао. Може да игра у Црнокоси евентуално. У Металцу из Ваљева кад би се потрудио.

2. Da, ali je zauzeo mesto nekom našem mnogo talentovanijem klincu...Sojanoviću na primer. Ali Radonja ionako nema muda da mladom igraču da minutažu. Pa on ni Mitroviću ni ove, a pogotovo prošle godine nije davao dovoljnu minutažu, već ga je ubacivao kao pod moranje...Luku je Vukoičić bacio u vatru. Mladom igraču se ne pruža šansa kada je +20 pa ga ubaciš u poslednjih minut i po, nego na primer na egalu u trećoj četvrtini...Tako ga je Divac ubacio protiv Cibosa u Zagrebu kada se lomilo.
    Šta je Rebić od iskustva stekao ove godine u seniorskoj košarci?

3. Шта је са оним Миловановићем центром?

4. Šta je Rebić od iskustva stekao ove godine u seniorskoj košarci?

Да га није било не бисмо добили ону прву текму финала хаха

5. Сад ми нешто он пао на памет, знам да је био ту у доба Самарџиског и тако тих говнара. Нисам га приметио у Мези кад смо играли са њима.

6. U jednoj je igrao tipa 2 sekunde, na kraju četvrtine, ubacio ga Miloje kod bacanja, da Varda i Jokić ne naprave penal, u građenju reketa.

7. Jel Kokoškov ima aganžman? :)

8. Jbg, za Blata smo zakasnili...

9. Tu je Vlade Đurović, ionako stalno sere po RTS-u sa onom brojanicom haha

10. Ако вам је битно да узмете титулу, онда се зна:
    http://www.mojacrvenazvezda.net/wp-content/uploads/2013/04/sp-lale.jpg

Ако није, онда не дирајте Радоњу!

11. ma de će lale jbt

12. Ja bih voleo da Vlada sedne na klupu, ali samo ako Čović zaista ide...već su pokušali da sarađuju, i te godine je FMP osvojio jadransku, ali Boško Đokić, jer je Ćoki po običaju smenio trenera pred završni turnir.

13. Грег Попович се сигурно задовољио енбиејом, он ће!

14. Ma dobar je Vlade, slušam ga ponekad i mislim da serenda al čovek nekim čudom uvek u pravu lolo

A i zna čovek posao, mada je za Radonju svako stručnjak.

15. http://www.mojacrvenazvezda.net/wp-content/uploads/2013/04/sp-lale.jpg
    VIdiš na njega sam zaboravio, al on je valjda u penziji. Mislim mlađi je od recimo Dude, može on da vodi ekipu, kad bi hteo, ali se penzionisao.

16. Чини ми се да је Лале освојио све три ваше титуле у новијој историји. Зато кажем.

17. Грег Попович се сигурно задовољио енбиејом, он ће!

Ма враћај Рајлија из пензије! Да са Звездом оживи ШОУТАЈМ као некад са Лејкерсима!
    СИМОН - СРПСКИ МЕЏИК

18. Pseto, nemoj Radonju da stavljaš sa Vladom ni u istu rečenicu!!! Jebote, Vlade Đurović je ozbiljan i trofejni trener.
    Lale Lučić može, al' da dođe pre 10 godina. Može onaj Nikitović, dobro je vodio onu krš ekipu, kapiram da bi sa ovom ili jačom, čuda napravio.

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.