КК Црвена звезда

1. Ako dodje Moris biće to stvarno odlična ekipa. Ovaj švabo nije neka klasa, čini mi se, ali je za ABA ligu i više nego dobar, a nadam se da u Evroligi neće zasrati. Mada, od Raška je bolji sigurno. Naša najveća slabost je Radonja, pa i Lebron da dodje.

2. Od vremena Gistova i Mekejleba repka nam je zaista kurac.

PA gde je stub srbstva da pogura?

3. Stub srbstva su deceniju uništavali oni što su gurali Partizan, kao što su nebrigom uništili mnoštvo talenata iz unutrašnjosti Srbije, jer su se koncentrisali na gradove sa najviše biračkog tijela, da bi svoje debele guzice održali u foteljama. I sad smo tu gdje smo. U govnima. Mada, ne bježim od tog da se stub srbstva takođe samouništavao debilskim potezima pojedinaca.

4. E baš lepo što ne bežiš, potvrdi taj stav na skupštini kluba sledećoj

5. Ajmo napraviti skupštinu kluba u izgnanstvu. :)

6. Johnny Kurajber

Vidim ja da opet dovodite igrače za "150k" i onda za tri četiri godine dug od 15 miliona opet, pa se franšiza seli u Leskovac.

Franšiza - Kad "franjevci" šize... E sad šta je povod, izaberite sami.

7. Definiši, iako je govno bolja je od 70% tvojih ostalih.

8. Onaj Moris nam je tražio opake pare. 500k evra. Za naše uslove mnogo. E sad, mi sad čekamo da vidimo da li će prihvatiti našu ponudu, koja je manja, normalno. Mada, vredi ovaj Moris svkako. I mislim da nudimo ugovor na 2 godine.

Kao ide priča da bi možda nekome smetalo što on ima dosta veću platu od našeg sledećeg najplaćenijeg(đenke 220k), ali ne verujem u to.

9. Skočimiš

Definiši, iako je govno bolja je od 70% tvojih ostalih.

Baš te privlačim?
    Razvedri se malo.
    Jeste govno, ali pogrešio si oko procenta, bila bi mi ubedljivo najbolja definicija.

Gusti, ne vredi pola miliona sigurno. Da li je moguće da nismo mogli za manje od toga da dovedemo Vasu, ili Stefana Marković ?

10. Vredi, veruj mi. Može biti među top5 plejeva u EL. Mislim da su ciljali na nekog stranca na poziciji keca. Stefi je još davno imao sve sređeno, a Bajern je dao fine pare Miciću.

11. A Raden, koja je tu priča ? Ja bih voleo da ostane.

12. Izgleda da se još ništa sa njim nije pričalo. Tek kad se završi plej, pogledaće se opcija za 4/5. Kažu da je druga opcija za pleja bolji šuter od Morisa, ali lošiji u odbrani, pa se Radonja nećka :D

13. Ovo je nabolja Epik Fantazi i Saj-Faj tema na forumu. Bravo.

14. Uzimaj Tea Radonja, ne razmišljaj !

15. Bez Spanulisa je ova sezona bačena u vodu

16. http://mondo.rs/a716544/Sport/Kosarka/Policija-ceslja-KK-Partizan-i-KK-Crvena-zvezda.html
    Ooooops, izgleda otkriven štek za "stipendije"... :)

Nazire li se da će crnja biti malo manje alav? Do juče nije im'o leba da jede, sad mu malo i 300k.

17. http://www.telegraf.rs/sport/1182187-zvezda-dovodi-bivseg-pleja-los-andjeles-lejkersa
    Isti izvor kaže da smo u završnim pregovorima sa Morisom...izgleda za tričavih 450k godišnje.

Što se tih češljanja policije tiče, nažalost biće kao i uvek: tresla se gora, rodio se miš.

18. Kao i u fudbalu. Ja koji nisam video nijedan papir mogao sam da kažem ko je ukrao, a ne oni koji su "češljali".

Ne znam, mislim da je za nas mnogo 450 000 da damo. Koliku ima Nelson platu? Jesu li pisali šta o tome?

19. U prethodnom postu sam se nešto izlupetao za Džaju...da nije bio u mardelju, a posle se setih da jeste, čak je i ležao u CZ, i umesto da ispravim to greškom obrisah ceo post, a sada me mrzi da ponovo kucam i pametujem.
    Elem, 100% sam siguran u to da neće biti hapšenja zbog nestalih/zalutalih para od transfera košarkaša...

20. Kakvog crnog hapšenja, biće eventualno neko "odstranjen" iz kluba, to je to.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.