КК Црвена звезда

1. http://www.b92.net/sport/kosarka/vesti.php?yyyy=2014&mm=08&dd=11&nav_id=886949
    Luka, novi kapiten...OK, kada već to nije Jaka.
    Ovo je ujedno i potvrda da nema ništa od Simonovog ostanka.

2. Ja bih pre stavio Lazića zbog staža u klubu i eto neke srčanosti, mada dobro je i ovako. Očigledno hoće da ga obavežu da bude kapiten na duže staze :)

3. хахахаха давим се хахахахахаха

4. zato sam i postavio jer je dobra montaza

5. Не мож' боља песма хаха

6. jebem vas usta, hteo sam malo da se nasalimo

7. AHAHAHAHAHA pogodio s pesmom samo tako!

8. Neki crnac. Odustali su od Morisa ili kako već, traži puno para, a slabo djece na Kosovu, nema se od koga otimati keš.

9. Odustao je Moris od nas ne mi od njega...Neka nek ostane Raden, može da dođe neki solidan plej, i ja zadovoljan.

10. Onaj drugi, što su rekli da je bolji defanzivac od Morisa, ali da je lošiji u napadu?

11. Doći će odličan plej. I to vrlo brzo. Moris je tražio mnogo više nego što smo mi nudili. Žao mi je, ali jbg. Ne znam ko je ovaj što će doći, krije se, ali čuo sam da je neki mamojebac

12. Dio, kontra...bolji u napadu, loš(iji) u odbrani.
    Čak i da ne ostane Raden, ako je plej stvarno dobar, bićemo jaki. Jbg, tu je Kaplanović da pomaže na petici, a Kalina će imati epizode i na 4.

13. Ostaće raden. Samo mu je ponuđena duplo manja plata i mala minutaža. Pregovara se s njim oko toga

14. Tako nešto, da, ja permutovao. Nego, ovo je četvrta godina one "petoletke"...? :)
    Kontam da će biti do kraja ove sezone već odlučeno ko kupuje Zvezdu. Za Fk sad pričaju potpuno otvoreno da će Gasprom uzeti.

15. Raden je zahvalan igrač, ali, ako ga budu jebale povrede biće puno i ta duplo manja plata da mu se daje.

16. ВРАТИТИ СИМОНА!!!!¡¡¡¡

17. A ko je ovaj maik cirbes? Procito sam mu ime medju okupljenim igracima za pripreme. Nikad cuo za njega. cak sam i guglo al nisam nista naso.

18. ел се ради нешто по питању оживљавања "праве Звезде"?
    колико се сјећам, када је човић преузео/створио овај клуб био је трип да ће он постојати док се КК ЦЗ не одмрзне, или који се већ термин користио.
    Оно, није провокација, стварно ме занима... Да се не лажемо, није ово права звезда.
    едит: http://mondo.rs/a718199/Sport/Kosarka/Zvezdina-bomba-Markus-Vilijams.html

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.