Pazi Fendere, što nije otišao onda? Mi nemamo da damo kao ti drugi klubovi.
Uostalom, šomi je u pravu, i mi se zamlaćujemo nebitnim stvarima. Kad ću ja da imam 250k godišnje? Jebo nas pas ludi
možda ne igra za 250k, ali nije ni neka ogromna cifra u pitanju sigurno. napravili ste od Vilijamsa Kris Pola. Dečko je odličan igrač, međutim glavu dajem da mu je cenu oborila i svađa sa Pašutinom. Koji trener voli da u ekipi ima nedisciplinovanog igrača? Odigrao je tanku sezonu u Lokomotivi gde je bio fazon 6i-7 igrač, došao ovde gde će igra cele ekipe maltene zavisiti od njega i to je to. Uostalom zašto vam je bitna plata?
Pa ako radis za 25 000 mesecno, sta kenjas da nemas 250k godisnje?
Jes da te jebe valuta, al bar si cifru ispunio :)
A nije ovde sad spika zasto je placen toliko i toliko nego sto se cifra umanjuje.
Ustedeli ste jer je 5 igraca dobilo otkaze a niko nije imao manje od 100k fazon, doveli ste zamene za manje pare, i ostalo viska koje ste ulozili u dobrog pleja.
I sam si rekao da ste bili spremni Morisu da date 400,500k, ne vidim zasto onda umanjujete da ste dali i Wilijamsu toliko.
I samo za somija :)
Ne dajemo mu nista, lik sam nadje neku tamo u junu pa se izivljava
Tacno tako :( Zato vas i dobijamo u kosarci, previse smo frustrirani :((((
Ma nema od te ljubavi ništa došao lik za pare, ko nas jebe kad imamo i što nismo Paćo da nam igrači igraju za bonove u menzi i stars žvake
To Gazimudo, uteši me :) Rekoh ti, dosta je para ušteđeno odlascima. Katić i Simon su tu najviše uzimali čini mi se. Ni Raden nije imao lošu platu. Za Tadiju već ne znam.
A igrači tipa Tejić, Rebić imaju smešne pare u odonsu na ostale. To jeste. Morisu je nuđeno 450k dolara, to je čak i onaj Pik napisao, kao, čudi me da je odbio to. Ko ga jebe, nije hteo, šta sad.
Gagataru plata nije potrebna. On igra za slavu :)
Gusti, ne dopusti da te zavara Ćoki, veća cifra je u pitanju!
Ahahha. Ne boj se Mlatoni :) Nego, kad ćemo basket da opikamo?
Ма прошле сезоне смо сви очекивали да коначно покупимо све трофеје, али после оног терања Шилба (кладим се да су у питању биле паре које нису имали да му дају), сад кад је после свега остао Радоњић на клупи, некако ми је постало свеједно и не верујем баш потпуно Човићу. Колико год да је Вилијамс можда проблематичан, он због једне лоше сезоне неће да спушта своју цену. Опет кажем, можда ће он и играти за 250 000, али мислим да постоји нека клаузула у уговору да може да напусти клуб кад хоће чим му стигне боља понуда.
Колику је плату (такође по причама које не можемо са сигурношћу да потврдимо с обзиром на то да немамо увид у уговоре) прошле сезоне имао Кинси?
750к
200k dolara
Kinsi je igrao dzabe, iz ljubavi prema instituciji, i zbog prilike da radi sa DV, a ovaj Vilijams za 4 miliona potpisao.
Dzaba mu i 10, opet nece uzeti nista. Ne damo ni KRK
Jebiga, kad nismo institucija svetske kosarke, sportski kolektiv ispunjen ljubavlju i voluntarizmom na celu sa magom kosarke Duskom.
осјећам дозу сарказма у истини коју збориш
Tripujes se. Kao i za sve ostalo u zivotu.
мени се обраћаш паору?
Ma da, primer KK Partizana se proucava na najeminentnijim svetskim univerzitetima kao primer sportskog duha, a Dusko Vujosevic se smatra ocem moderne kosarke. Ej zamisli, on je dobio nagradu Aleksandar Gomeljski.
Da, tebi paoru se obracam. Mada obicno tako ne oslovljam ljude ali u tvom slucaju cu napraviti izuzetak.
И ја мислим да је ово истина.
Густи, извини, али овде морам да се сложим са Рихом. Лик да дође из богатог руског клуба, који је играо у Топ 16, два пута добио Звезду прошле сезоне, да дође овде и да игра за мању плату јер "воли кошарку". 'Оће то! Без обзира на то што је он доста зарадио у каријери, једна слабија сезона није довољан разлог да играч његових квалитета прихвати да игра за мале паре јер "воли кошарку". Амери играју искључиво за паре. Једино ако су 2-3 године мучили муку са повредама, нису довољно афирмисани или нису квалитетни ни за развојну лигу НБА па им је потребно да играју било где па чак и за сићу. Вилијамс и да игра у Звезди за 250 000, ако му стигне боља понуда или Звезда, не дај Боже, не уђе у Топ 16, немој да те чуди да оде усред сезоне.