КК Црвена звезда

1. дошао је јер ће имати бар пола милиона без премија. одакле вам та глупост да ће се лик спустити на 250к?

И ја мислим да је ово истина.

Više puta je izjavio da on hoće da igra. Možda nekad novac nije presudan? Ima on para dosta, zaradio je sasvim dovoljno i u NBA i u Kini i u Španiji i Rusiji. Šta je za njega bilo koja plata ovde u odnosu na ono što bi dobijao u NBA? Pičkin dim.

Густи, извини, али овде морам да се сложим са Рихом. Лик да дође из богатог руског клуба, који је играо у Топ 16, два пута добио Звезду прошле сезоне, да дође овде и да игра за мању плату јер "воли кошарку". 'Оће то! Без обзира на то што је он доста зарадио у каријери, једна слабија сезона није довољан разлог да играч његових квалитета прихвати да игра за мале паре јер "воли кошарку". Амери играју искључиво за паре. Једино ако су 2-3 године мучили муку са повредама, нису довољно афирмисани или нису квалитетни ни за развојну лигу НБА па им је потребно да играју било где па чак и за сићу. Вилијамс и да игра у Звезди за 250 000, ако му стигне боља понуда или Звезда, не дај Боже, не уђе у Топ 16, немој да те чуди да оде усред сезоне.

2. Pazi Fendere, što nije otišao onda? Mi nemamo da damo kao ti drugi klubovi.

Uostalom, šomi je u pravu, i mi se zamlaćujemo nebitnim stvarima. Kad ću ja da imam 250k godišnje? Jebo nas pas ludi

3. možda ne igra za 250k, ali nije ni neka ogromna cifra u pitanju sigurno. napravili ste od Vilijamsa Kris Pola. Dečko je odličan igrač, međutim glavu dajem da mu je cenu oborila i svađa sa Pašutinom. Koji trener voli da u ekipi ima nedisciplinovanog igrača? Odigrao je tanku sezonu u Lokomotivi gde je bio fazon 6i-7 igrač, došao ovde gde će igra cele ekipe maltene zavisiti od njega i to je to. Uostalom zašto vam je bitna plata?

4. Pa ako radis za 25 000 mesecno, sta kenjas da nemas 250k godisnje?
    Jes da te jebe valuta, al bar si cifru ispunio :)

A nije ovde sad spika zasto je placen toliko i toliko nego sto se cifra umanjuje.
    Ustedeli ste jer je 5 igraca dobilo otkaze a niko nije imao manje od 100k fazon, doveli ste zamene za manje pare, i ostalo viska koje ste ulozili u dobrog pleja.
    I sam si rekao da ste bili spremni Morisu da date 400,500k, ne vidim zasto onda umanjujete da ste dali i Wilijamsu toliko.

I samo za somija :)

И боли ме курац колику стипендију има Милосављевић и колико дајете Гагићу месечно за курве.

Ne dajemo mu nista, lik sam nadje neku tamo u junu pa se izivljava

Јеби га, њима ће главни играч да буде Дало, нама Вилијамс. Није ни њима лако, морају своје фрустрације негде да испољавају.

Tacno tako :( Zato vas i dobijamo u kosarci, previse smo frustrirani :((((

5. Ma nema od te ljubavi ništa došao lik za pare, ko nas jebe kad imamo i što nismo Paćo da nam igrači igraju za bonove u menzi i stars žvake

6. To Gazimudo, uteši me :) Rekoh ti, dosta je para ušteđeno odlascima. Katić i Simon su tu najviše uzimali čini mi se. Ni Raden nije imao lošu platu. Za Tadiju već ne znam.

A igrači tipa Tejić, Rebić imaju smešne pare u odonsu na ostale. To jeste. Morisu je nuđeno 450k dolara, to je čak i onaj Pik napisao, kao, čudi me da je odbio to. Ko ga jebe, nije hteo, šta sad.

Gagataru plata nije potrebna. On igra za slavu :)

7. Kad ću ja da imam 250k godišnje?

Gusti, ne dopusti da te zavara Ćoki, veća cifra je u pitanju!

8. Gusti, ne dopusti da te zavara Ćoki, veća cifra je u pitanju!

Ahahha. Ne boj se Mlatoni :) Nego, kad ćemo basket da opikamo?

9. Uostalom, šomi je u pravu, i mi se zamlaćujemo nebitnim stvarima. Kad ću ja da imam 250k godišnje? Jebo nas pas ludi

Ма прошле сезоне смо сви очекивали да коначно покупимо све трофеје, али после оног терања Шилба (кладим се да су у питању биле паре које нису имали да му дају), сад кад је после свега остао Радоњић на клупи, некако ми је постало свеједно и не верујем баш потпуно Човићу. Колико год да је Вилијамс можда проблематичан, он због једне лоше сезоне неће да спушта своју цену. Опет кажем, можда ће он и играти за 250 000, али мислим да постоји нека клаузула у уговору да може да напусти клуб кад хоће чим му стигне боља понуда.

10. Колику је плату (такође по причама које не можемо са сигурношћу да потврдимо с обзиром на то да немамо увид у уговоре) прошле сезоне имао Кинси?

11. Kinsi je igrao dzabe, iz ljubavi prema instituciji, i zbog prilike da radi sa DV, a ovaj Vilijams za 4 miliona potpisao.

12. Dzaba mu i 10, opet nece uzeti nista. Ne damo ni KRK

13. Jebiga, kad nismo institucija svetske kosarke, sportski kolektiv ispunjen ljubavlju i voluntarizmom na celu sa magom kosarke Duskom.

14. осјећам дозу сарказма у истини коју збориш

15. Tripujes se. Kao i za sve ostalo u zivotu.

16. мени се обраћаш паору?

17. Ma da, primer KK Partizana se proucava na najeminentnijim svetskim univerzitetima kao primer sportskog duha, a Dusko Vujosevic se smatra ocem moderne kosarke. Ej zamisli, on je dobio nagradu Aleksandar Gomeljski.

18. Риха Дисидент
    мени се обраћаш паору?

Da, tebi paoru se obracam. Mada obicno tako ne oslovljam ljude ali u tvom slucaju cu napraviti izuzetak.

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.