КК Црвена звезда

1. El mi se cini ili ovaj Nemac nije los uopce?

2. Не чини ти се, биће кориснији од Рашка, јер је покретљивији, бољи у пику и хвата више лопти. Уз сву захвалност Катићу за игре из претпрошле сезоне.

3. A i logičan je u odbrani, bar ovo protiv Cibone što sam video.

4. Procitah da je Jovic pod znakom pitanja za Olimpiju? Povreda ili...?

5. http://www.youtube.com/watch?v=qucRsah4iyw

Sad Ćoki po savršenoj logici, MORA SVAKU BAR OVAKO DODIGRA, IL LETI! Baš lepa partija crnca nam, na poziciji crnca.Voleo bih da izgubimo od Olimpije, pa da se upregnu u četvrtak.

Jesu izašle cene karata, kad će prodaja?

6. сте видели како јадно изгледају играчи вечитих у нба 2к15

боби и раденовић ко близанци, само што један има проблема са хипофизом

екипе од прошле године, оне што су регистроване за прошлу евролигу, дакле имаш шилба али и симона

7. Koja im je fora da idu godinu unazad? Sranje teško. Al nije da neću igrati.

8. ja udaram EL peč za 2k14 odlično je urađen, počevši od faca do ocjena igrača a dok ne naprave za 15-ku transfere i face NEĆ DIGRAM :P:ppPp

9. Simon skil 99

Nek mi neko posalje linkove za 14ku i pec u pvt

10. Dajte link neki da gledam na fonu dok serem

11. Ili nece il ne umem. Usrah se ziv

12. Neće zato što nemaš flash player, šta si mislio? A za flash player ti treba tipa ajfon 4+...
    Ja okačio reda radi link, možda nekom stvarno treba.

13. Od svih igrača najsumnjičaviji sam bio prema Cirbesu, ali lik jebe mame!!!
    EDIT: Dio, hvala ti, do jaja je link.

14. Sa Blažičem se nešto opasno dešava.
    Inače, dobijamo mi ovo jedno 12 razlike.

15. JEBI ĐENKA GLUPOG ZMAGOA, GLUPOG ZMAGOA

16. NEŠA TRAUMA U TRANSU LUDUJE

17. KOLKO VOLIM OVOG MITROVIĆA!

18. Auuu, šteta što ovaj zmago nije pustio Cobru Lazića do kraja, kontam da bi odvalio obruč

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.