Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Auuuuu pišaaaaaj
Auuuuuuuuuuuuu! :)
12 razlike, kažeš? :-)
Nadao sam se. Mislim, hteo sam reći da ćemo komotno dobiti, al da ih nećemo ugaziti...jbg, nije da se bunim ni 'vako... :)
Samo da se ne opuste u četvrtak, dolazi Putin, mora da se dobijeeeee!
Jedva cekam galatu, da vidimo da li smo stvarno dobri i da li cemo imati muda i u bitnijoj utakmici.
Jebem ti sunce, ovaj Švabo koliko je bio očajan na onom turniru u Turskoj, toliko je dobro odigrao ove tri tekme. Brao Švabo!
Ma on je dovoljno ucinio samim tim sto mi rasko ne jede zivce lolo
Dobro je, izvukli smo se u pičku materinu...
Koliko lepo igra Williams, prosto ga milina gledati. Kontroliše loptu kao da je rođen s njom.
Šta bi 12 razlike? :)
Hah, ćuti, još je i dobro ispalo kako je moglo da bude... Mislim da niko nije očekivao da ćemo izgubiti četvrtu četvrtinu 15 razlike boookte
http://www.youtube.com/watch?v=c-JZJizoLK0
Na kraju treće četvrtine razmišljam kako je, posle onog mučenja u fudbalu protiv Jermenije, melem na ranu gledati prskanje Slovenaca. Na kraju me i košarkaši iznerviraše, ali makar smo pobedili. JEBAĆEMO KEČAPOA I SENFOA!!!!1
Bio, solidno. Crnac na poziciji crnca odlican, samo sut da malo popravi, ali vidi se da je klasa. Djenka konacno razbio. Nemac dobar. E sad, ono sto sam neverovao tokom SP-a, i iako nisam neki strucnjak za basket, jedva cekam da vidim sta ce se zbiti -Stefan Jovic. Smatrao sam da je imbecil, i sada sam jos sigurniji. Decko nema cime da doprinese timu, niti imas sut, niti ima prodor, niti je dobar u odbrani, na svaku fintu(obratite paznju kad bilo ko menja pravac) leti kao vo... Plasio sam se da ce Lazicu da krade minute, ali srecom Branko usao i sabijo u odnosu na ovog malog. Najveci naravno minus ekipe je Radonja, i dokle god on bude tu, necemo nista uraditi. Imamo najbolji tim, bicemo verovatno prvi i u aba i u nasoj, ali u Evropi, pomozi Boze sa njim na klupi.
i Bobanova odbrana
Polako s Radonjom. Ima ovu sezonu da pokaže šta može. Vidim pljuvanje po njemu što smo popustili 4. četvrtinu, a niko ga ne hvali za treću. To je ono, za dobro su zaslužni igrači, za loše Radonja.
Ove godine postoji plej of u abi, i ne verujem da iko može da nas dobije, od ovih sad ekipa. Ko će se i da li će se pojačati, jebem li ga. Naše prvenstvo, jebem li ga, samo je možda bitno sa psihološke strane. Najvažnije je da opet igramo EL. A u EL top16 će biti uspeh, i ako ne prođemo, ne treba kukati. Mnogo zavisi od ove utakmice sa Galatom.
Ajde Bobanova odbrana je stvarno go kurac, al jbg znači čoek u napadu. Ne znam zašto Radonja ne igra zonu, kao na pripremama, dok je Bobiša na terenu. Jako fino smo to igrali na onom Gloria kupu čini mi se.
Jović je povređen, zato nije ni odigrao nešto juče. Ali, sigurno najbolji naš igrač na lopti. Još neko iz reprezentacije reče da on ima sjajnu tehniku, ne sećam se ko. Pritom dečko igra najčistiju odbranu kod nas. Tako da bvldga, daj dečku šansu :) Ispade po tebi da je ko Gavra kvazimodo iz fk :)
Ja sam mislio da je jovic durunga ali polako menjam misljenje...mada juce kriminalan ali aj nek bude da je zbog povrede...
Ako pobedimo galatu jebacemo jako i strasno i jako i mnogo i jako
Bas tako, kao Gavric! Imamo Vilijamsa da bude na lopti dobar, Lazica i Blazica za odbranu, decko ce samo da oduzima minute njima, i Rebicu, a ne moze da da kao drugi plej vise od 5 poena po tekmi. Kataklizma je, bar meni, dokle god crnjo provodi 35 minuta na parketu,nece se primetiti on... vraticemo se na ovaj post za jedno mesec-dva, kad mu prodje povreda, kad se uigra, kad mu se digne, pa kad ne bude bilo vise izgovora. :)
Blažič je u opasnom kurcu, ni blizu onom igraču iz prošle sezone.
I ovo što ima mnogo mu je.
Kažem ti da je Jović naš najbolji igrač u driblingu. To što nema osećaj za pas i tako te stvari kao Vilijams, pa jbg, za drugog pleja koji igra za smešne pare, mi bi Teodosića :)
Ma zadovoljan sam jer imamo 12 igrača koji mogu da igraju podjednako dobro. Napljuvaše ljudi Rebića, klinac je pustite ga. Setite se Mitrovića pre 2 godine. Setite se Jovića pre 5 godina, de je bio, šta je radio? Neka Rebića, polako. Tejić je već druga priča, možda i najveći talenat u našoj ekipi, i treba Radonja malo više slobode da mu daje.
Blažića je Zdovc skenjo načisto, ali vratiće se on. Ako je neko zaslužio da ga istrpimo, to je onda on