КК Црвена звезда

1. Nema na čemu, svako dobro tebi i tvojima

2. Dionysio
    Hahah, Dukka, volim ja i Metalac

zvezda, fmp, metalac, kad god neko pobedi partizan tebi lepo

3. Krenem da odgovorim na post, a onda pogledam, i provalim da je to...
    http://www.dodaj.rs/f/35/Oq/4HW9m4dV/f0y5o.jpg

4. janpi

pijan

pjan

pjano

hej pjano

5. Ja se ne bih bunio ni kad bi doveli velikog deliju i jednog od najvecih talenata u poslednjoj deceniji u nasoj kosarci koji napokon uspeva da koliko-toliko opravda ocekivanja - Aleksandrova. Pruza odlicne partije u Belgiji, a kontam da bi prihvatio poziv i brzo se uklopio, neverovatan igrac.

6. Не лупајте јебене глупости, замолио бих вас.

7. Какав бре Александров? Дечко игра у Белгији јебеној. И одавно је он издувао своје, а и није добар са Ћокијем.

8. Pa? tamo se ne igra kosarka? Kazem da se ne bih bunio, decko je veliki zvezdas, a konacno pruza odlicne partije. Mislim da bi bio bolje resenje nego npr Radenovic za kog se spekulise da ce se vratiti. Decko je bio nas najveci prospekt, nesto poput Sarica i Hezonje u Hrvatskoj. Unistile su ga povrede, izgleda da se napokon konsolidovao.
    EDIT greska, oldenburg je u bundesligi, nemacki tim, nesto sam se presaltao.

9. Išćeraše nas sa FK, ali ovde ćemo da branimo bastion srpstva!

10. Добро, знамо сви какав је таленат био Александров. Али мислим да је боље дати минуте Тејићу. Или бар довести неког страшног чамугу који ће да кида под кошем. Сумњам да Александров може да донесе неки екстра квалитет.

11. Brate mili mora li DV svaki dan da izigrava atenšn hor, i da transferiše. Evo sad posle isključujuće, kad je napao sudije, i za promenu hteo da ih gepekuje na samom terenu, kaže da je to uradio zato što nema para u klubu. Jebote...

Na stranu to što je pitao "kako bi se snašla ZVEZDA da je izgubila 7 igrača", a gde je samo Berta otišao bez nadoknade, a da su neke i sami oterali. Jadan čovek bez imalo ponosa.

12. Ма ко му јебе матер дебелу.

Него, коме све истиче уговор на крају сезоне? Вилијамсу, Бобију, Ђенки? Још неком?

13. Radonjiću. U martu. Naprasno.

14. Мене занима шта је са Цветковићевим уговором, он мора да има до 2016. бар? Чим је на једноипогодишњој позајмици. Густи?

15. Или бар довести неког страшног чамугу који ће да кида под кошем.

Странац никако. Вилијамс, Ђенка, Цирбес, Блажич, ако доведемо још једног странца, морали бисмо неког да избацимо за КЛС, као прептрошле године кад смо избацили Самарџијског, а довели смо га баш пред почетак домаће лиге. Оно кад је Браун био суспендован па враћен.

16. Cvetkoviću ugovor ističe na kraju ove sezone

17. Zbog viska stranaca sam i izmedju ostalog pomenuo Aleksandrova, a vi me ispljuvaste propisno. Iskreno ne pratim bundesligu, al kad god odem na sportal malo malo pa pise kako je zabelezio dobru partiju.
    Evo dokaza, bacite pogled i na ''vise o ovoj temi'' http://www.sportal.rs/news.php?news=137879

18. Млатони

Cvetkoviću ugovor ističe na kraju ove sezone

И онда прелази у Партизан и постаје нови Сале национале лоло

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.