КК Црвена звезда

1. Truce, cak ni da ih sveti petar natera necemo tacno saznati.

Prosto: racun u blokadi a igraci placeni. Sasvim drugi racun kluba ili neciji privatni izvrsio uplatu.

Crni fondovi? Isplate u kesu?

Nije strano ni da igrac dobije auto, stan...

A posle dolaska pavlovica i trazenja pleja je jasno da su budzeti tu negde, nema tu spora.

2. Ја не знам како само Милутиновић, дечко коме је каријера била у опасности да добије 120.000 за годину, готово исто као репрезентативац Јовић. Мени се чини да је неко налупетао и натегао плате таман толико да постигне неку своју поенту.

3. I to je moguce mada je plata milutinovica totalno nebitna stavka u budzetu :)

4. I za bogdanovica mislim da nije tacno, mislim da on igra za topli obrok i konfekcijsku odecu

5. Nerealno kolike pare dobijaju.

6. чуо сам да звезду финансира мило ђукановић, боли нас курац реално

7. Ма контам да Партизан има дупло више лове само воле да серу... има да се појачавају све више током сезоне. Сад видим да им стиже вероватно Марић и још неки плеј. То је већ јачи тим од нашег...

8. Мачван капирам да тресе највише лове пошто је говно као лик.

9. У сваком случају је говно, паре нису битне.

10. Bolje da Mačvana pošalju na konjske trke.

11. Ja mu ostavio komentar na novom sajtu: vrati konju glavu

12. hteo bih samo da dodam da em sto igraju za nenormalne pare, a nemaju rezultate, partizanovi igraci su i losi ljudi..pogledajte samo onu pedercinu od macvana u svaku leju na glavi natrpo po soma evra ...

13. BOBISKA CE DANAS DA DA 12 poena u prvoj cetvrtini! MARK MAJ VRDS!

14. aj dajte strim ko ima odma sada

15. Biće 40+ ne brini se.

16. izgeda da je isti

17. Што не волим ове универзалне паркете, треба ми пола сата да похватам докле се игра.

18. Бога ми, Дангуба оштро кренуо, мора да је чуо на групи да смо га прозивали да нема муда да крене сам на кош. :)

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.