КК Црвена звезда

1. A jbg, Olimpijakos je to, šta znam.

2. ТРЕЋА ЧЕТВРТИНА!!!

3. Колико год ми се кењало од фраза које избацују "стручни" гости кад коментаришу неки фудбал, али мислим да је ово ситуације у којој Звезда више жели победу. Јер баш супер звучи кад кажеш да си добио Олимпијакос у гостима, а овима утакмица нема скоро никакав резултатски значај.

4. Ja mislim da je vreme da se Đenka tera u tri pičke materine. Jest on kul lik, gotivna glava i sve to, al nek ide u neki Orlean ili tako nešto jer za bolje i nije, da se ne lažemo. U poslednjih nekoliko meseci odigrao je dobro samo protiv Solnoka, a protiv njih bi i Goran Jeretin posle litre vinjaka odigrao dobro.

Poyy

5. реално терај га у курац

6. помочаше се браћа по нама

7. Јеби га... Ако ћемо искрено, вечерас само Боби био на висини задатка. Вили баш подбацио, имао неке нерезонске шутеве, као и Ђенка. Ако ништа, одбрана је била за сваку похвалу. А и Олимпијакос је усрало пар ових шутева за 3 поена

8. Mi smo bre prokleta ekipa, a to prokletstvo nam je nabacio prokleti Simonović u trenutku kad je potpisao za nas. Mislio sam da je prokletstvo skinuto kad je otišao u onaj Jovanka Orleanka klub (gde mu je i mesto, inače), al utakmice sa Neptunasom, Galatasarajem, a i sad sa Olimpijakosom potvrđuju da smo i dalje omađijani.

9. Taman toliko su jači od nas.

10. Треба вам 6 разлике за прво место, је л' да? Ако будете први, скидам капу. Ако не будете да вратите све паре од Телекома, лол!

Da..

Igraju ljudi paklenu odbranu, ja sam prezadovoljan rezultatom, do samog kraja neizvjesno bilo, Spanulis jbg klasa.

11. Usrali smo u prvoj cetvrtini. Tada smo mogli voditi 30:7

12. А ти си се усрао у другој, лололо.

13. nikad izvesnika utakmica, blazic vec odavno jedan od tri igrac koji treba da se izdvoje samo za abu. klasican manjak kalibra

14. Бога ми, браћа Грци објаснили навијање, нису звиждали као ми ономад.

15. Više naših bilo nego grka.

16. Usrale su nas sudije sviranjem ona dva faula pri šutu za 3 crnje i Spanulisa i nesviranjem "preko pola" Spanulisu kad se lomilo. I usrao nas Đenka svojim tripom da je Stef Kari. I za kraj nas usralo prokletstvo Marka Simonovića zbog kog sam u trenutku kad je skontao da mora da šutne znao da će onaj slepac ubosti onu poslednju trojku. Ovo je moglo da se dobije.

17. Могло је у Београду, али шта је ту је. Фино искуство за тешке утакмице у топ 16.

18. opet vilijams odigrao tužan meč protiv olimpijakosa... ne valja

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.