Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Barsa bez Navara narednih 6 nedjelja. m.sportske.net/vest/kosarka/navaro-povredjen-ne-igra-protiv-zvezde-207257.html
Одличан линк, Митке.
Tako je! Samo da se niko naš ne povredi.
Nesto je umro sportal, nista ne postavljaju, sto se desava!????
Dali sve pare na naša pojačanja.
Јеби га, Трто, био сам са телефона.
Koliko Bobiju fali do rekorda po broju koševa u Zvezdinom dresu?
Kakvo prskanje po groblju!
O kad se skupe ovi Valjevci... Moja potajna želja za pojačanje, Kulig, verovatno ide u Galatasaraj. Može biti da odlazi Erceg. I da će biti slabiji nego u prvoj fazi
то онај из турова? пре ће бити да ће он у галатасарај, а ми ћемо добити неког уроша николића као појачање, и то је то, играј, сиротињо.
кад помислим ко би све могао на тој четворци да дође - боље нико да не долази.
уникс проп'о, мог'о би зизис као тројка, учиће радоња калинића како да порасте још мало те да игра четворку редовно.
Ako ćemo da se pojačavamo iz Uniksa, daj Kajmakoglua, ili Sanikidzea jeb'o Zizisa...
Nema od Dubljevića ništa, čim je Blic izvor.
Što kaže Gusti Tejić će da bude to pojačanje na 4/5, ali Radonja čoveče (znam da pratiš temu) pusti ga da igra!!!
Zizis na trojku može jedino ako i njega Radonja nauči da poraste
Ja sam isto priželjkivao Dubljevića, baš prije mjesec dana govorim drugarima. Al nerealno je to... Nešto mislim, pa i ne mora iz Evrolige da se dovodi vrhunska četvorka, dovoljno je da se dovede igrač Mitrovićevog kalibra (ne kažem da on nije dobar), a takav se garant može naći među učesnicima Evrokupa. Neko ko već ima u rukama tih evrotekmi, a nije ufurana zvijezda, nego ima neku konstantu. Tipa, neko iz Banberga ili tako tih ekipa. Onaj Mindaugas Katilenas je takav neki igrač, igrao svuda, mator već, kontam da ne može biti preskup, a sigurno bi s Lukom fino zatvorio tu četvorku.
Nemo si tako skroman dože. Dor Fišer i Lengford bi nam lepo legli :) Sumnjam da ćemo ikoga dovoditi. I valjda će Tejić odigrati danas malo više od 10 minuta. Protiv bugara možemo i sa juniorima
Lengford može, iako ne pokriva poziciju na kojoj nam gori ;-)))))))))))
Тејић добро почео прошлу у Македонији, имао уводну тројку и полагање, ја таман помислио, ево малом шансе да се покаже, оно Радоња га изведе и није му више ни играо.
neka Cirbes povuče neku vezu i da se dovede ovaj brat
https://www.youtube.com/watch?v=z4UPk5-rBO4
To je Radonjin specijalitet, pisao sam juče na tu temu. Ni Luki prošle i pretprošle godine nije davao zasluženu minutažu. Luka je mnogo više igrao kod Divca nego kod Radonje, al' da ne kudimo, dobar je Radonja ove sezone.
A propo Uniksa, stvarno su indijanci kada sa tim sastavom nisu prošli dalje, i Pašutin, a pogotovo Pedulakis.
Šta da kažem za Pašutina, kad mu je Markus Vilijams bio bekap plej...mada kako Jović diže formu, evo i Radonja počeo da "gura" MVila na dvojku ;-))))
Колика је граница у кладионицама на Јовића? Контам да би глат могао доћи плус данас.
Granica na Bugare 27,5. Koji poklon. Dobijamo izmedju 15 i 18, igrace svi.