КК Црвена звезда

1. Pročitali nam igru. Vilijamsove pasove čitaju koispičke...

2. Toeto, Wilijams je provalio čari splavova i sponzoruša.

3. Navuko ga Đenka bem ga u usta.

4. Još mi nije jasno da smo i dalje u igri.

5. управо то, много лош напад, ал' они опет ништа не показују. ако нас крене мало игра под кошем (и у нашем и у њиховом рекету), уз овакав шут за три - усрасмо их. мада ем наши (читај: калинић) неће да шутирају овако добро, ем макаби мора да утера бар 6-7 тројки. видећемо.

6. Šibamo trojke ko blesavi, kad nad to stane u drugom, najebali smo.

7. утисак првог полувремена: бољи резултат није мог'о с обзиром на игру.

8. Sad ce Radonja Bobanu da sipa lepak na ruke da mu vise ne ispada lopta

9. Odlično boktejebo. Valjda će se presabrati kad vide statistiku na poluvremenu.

10. A i Danguba se napokon razigrao a Radonja ga vadi iz igre. Kao da ima neki rokovnik gde je zapisano kad koji igtač ulazi i to je to, nebitno šta se dešava na terenu.

11. Nisam zadovoljan, bemukolačić!

12. Mada moram da priznam da mu je dobra fora sa Kalinom na lažnoj četvorci umesto Mitra. Izvlačio se i sipao trojke. Mada, ne znam da li je to Radonja smislio ili jednostavno nema zamenu pa ubacio ovog i ukenjalo ga.

13. NE VADI SAD KACI SE KONEKTOV'O

14. E TO JE TA IGRA JEBEMUDETENCE

I ODBRANA I NAPAD ŠLJAKAJU ZA SAD, RAZBUDILI SE.

edit: kurac, učinilo mi se, krenuše opasno u treću, ja reko' to je ona poznata treća četvrtina, al' dokurca, mnogo grešaka opet.

15. Ma čemu ova kurcoboljaaaaa!

16. Primili smo neke jeftine poene, pogotovo onu trojku kad su već izgubili loptu, al' dobro, ovih pešes minuta mi se više sviđa.

17. Ljudi albanci u dvorani video sam drona sad!

18. Mora Jaka da izdivlja..mora da ima svojih 5 minuta.

19. je li ovo ragbi ili košarka... kao da je cilj tačDAUN, a ne koš

20. имали смо макар 6 грешака у овој четвртини, и макаби опет ништа, води тек један разлике. нису ипак толико јаки, или су још ван форме. што је најбоље, постоји шанса да се ово добије и са овако лошом игром.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.